- 31 Temmuz 2020
- 390
- 972
- 53
- Konu Sahibi Dindirella
-
Ülke gerçeklerine değil, marketine uzaktımGerçekten ülke gerçeklerinden bu kadar uzak mısınız ironi mi yaptınız? Eğer ironi değilse size özendim cidden çünkü ben hep A101’e gidiyorum
3000 TL ile kira ödeyip ev mutfak faturalar 2 çocuk bakımı artı bide aylık 1 gram yapmaya başladık hayretler içinde okudum. Ben kendimi gidip yüksek bir yerlerden atayımHanimlar faturalari cikarsan elimde kalan para bu.bunun icinde mutfak ve benzin de var.normalde 5500 maasim ama sacma sapan acildim malesef 3000 e yakim kredi oduyorum.2 yil var bitmesinearabayi satamam sat demeyin ise gidemem o zaman.evi satsam diyorum sonra 2 yil borc icin ev satilir mi dayan diyorum.bi akil verin
Bizim de maaş toplamı - krediler = 3000 kalıyor bunda çocuk için bez vs masrafları ve benzin dahilHanimlar faturalari cikarsan elimde kalan para bu.bunun icinde mutfak ve benzin de var.normalde 5500 maasim ama sacma sapan acildim malesef 3000 e yakim kredi oduyorum.2 yil var bitmesinearabayi satamam sat demeyin ise gidemem o zaman.evi satsam diyorum sonra 2 yil borc icin ev satilir mi dayan diyorum.bi akil verin
Yok siz değil, biz gidip kendimizi bir yerden atalım...3000 TL ile kira ödeyip ev mutfak faturalar 2 çocuk bakımı artı bide aylık 1 gram yapmaya başladık hayretler içinde okudum. Ben kendimi gidip yüksek bir yerlerden atayım
Valla ozel ders almamiz lazimYok siz değil, biz gidip kendimizi bir yerden atalım...
Gerçekten öyle, savurgan olmak ayrı bir şey ama temel ihtiyaçların bu kadar farklı meblağ olması da aşırı uç.Valla ozel ders almamiz lazim
Ya faizler bitti zaten ne biliym zararda olurum ama fena fikir olmayabilir.tesekkurler degerlendireyim bunuAy aynı ben benim de krediler aynı. Acaba tek bir bankada uzun vade ile daha az ödeseniz nasıl olur?
Ben dun cozdum o isi. Benim paralar yemek ve lukse gidiyor. İndirimde canta aldim 700 liraydi amanin ne ucuzmus diye sevindimGerçekten öyle, savurgan olmak ayrı bir şey ama temel ihtiyaçların bu kadar farklı meblağ olması da aşırı uç.
Korona var, gezme dolaşma tatil cafe aktivite kreş de bitti, gerçekten anlamıyorum, anlayamıyorum, bu fark nasıl oluyor, neyi beceremiyoruz kafam almıyor...
Bende o yok, alışveriş düşkünü değilim sadece ihtiyaç dahilinde alırım.Ben dun cozdum o isi. Benim paralar yemek ve lukse gidiyor. İndirimde canta aldim 700 liraydi amanin ne ucuzmus diye sevindimhep bu kafalardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?