26 Aralığa kadar 8 kilo vermek isteyenler buyursun

Sabahki buskivilerden sonra :) şimdi bir hurma yedim sadece .. şimdi çorba yapıyorum hazr düğün çorbası .. ondan içeceğim 2 tabak sonra günu bitirexegim

böyle birbirimize destekle veririz biz bu kilocukları.kilocuk diyorum çünkü kafamızda abarttığımız gibi değil.bakalım 26sında kilomuzun yüzde kacını verebılecegız?

Merhaba bende katılıyoruz size yılbasına kadar hedefim 10 kılo vermek bakalım inşallah :))bende hergün buraya paylaşımda bulunucammmm hafi bakalımmmmn boll eksili günler olsun inşallahhhh

kızlar bendeki baskul elektronik değil ama -1 i gördum bugun.demekki ne odem bırıkmıs bende ama ben açlığı susuzluk sanıyormusum bunu öğrendim. acaba nekadr su ıcmelıyız.ben 2lt hedefı koydum ama. sızde durum nedır.normalde 1 bardak bıle ıcmeyen ben ıcıorum mecbur artık.

İnş vereceğiz . Bende adet olacağım içim sistim sanırım ya .. Pazartesi diyetisyen e randevu aldım caymazsm gideceğim :)

YA kızlar ben sağlıklı diyet yapmicam :) :) şu pirinç lapasi diyetini yapacagim

Bugun biraz abarttimmi bilmiyorum ama tum gun yediklerim soyle
3 ince dilik cavdar ekmegi
4 zeytin
3 tatli kasigi lor peyniri
1 kase yogurtlu nesfit meyveli
1 tabak dolusu tavuklu bulgur pilavi
1 nescafe 3 in 1

Pazartesi ye kadar yoğunum hep misafir . Şimdi temizlik yapıyorum sigara molası verdim

selam kızlar..
benimde 31 aralığa kadar vermem gereken en az 8 kilo var.tiroit ilacı da kullanıyorum çok kilo aldım.daha önce diyet denemelerim oldu ama istikrarım olmadı 3 gün yaptıysam 2 hafta yapamadım.bugün yazılarınızı okuyunca kendime yakın gördüm sizi.inşallah sizden cesaret alıp tekrar başlayabilirim.

İnş beraber vereceğiz kilolarimzii ... misafirler ilk defa evime gelecekler diyetteyim demek olmaz. Edicem.. ama bugun abartmadim .. yani kızlar kısaca adam akıllı pazartesi başlayacağım ama yine de diyetteyim

hosgeldın canım.hepbirlikte düşe kalka vereceğiz bu ağırlıklarımızı ..

İnş beraber vereceğiz kilolarimzii ... misafirler ilk defa evime gelecekler diyetteyim demek olmaz. Edicem.. ama bugun abartmadim .. yani kızlar kısaca adam akıllı pazartesi başlayacağım ama yine de diyetteyim

supersın canım abartmadıysan yıne guzel.hem doktorlar arada vucudunuzu sasırtın dıyorlar kılo vermek hızlanıyormus boylece.ben mesela pazar gunlerı kahvaltıda dıyetı kaldırıyorum. ama gunun gerı kalanı sankı dıyetteymısım gıbı davranıyorum.
bugun yedıklerıme gelınce;
2 dılım çavdar ekmeği
3 tatlı kaşığı lor peyniri
4 zeytin
yeşil çay
3 tepeleme kaşık yoğurt ve 6 kasık nesfıt karısık meyvelı
1 kase mercımek corbası
yarım tabak tavuklu bulgur pılavı ..

suyumu tabıkı hergunku gıbı 2 lt.amamladım

3 gundur menum hemen hemen aynı tuttum, yarından ıtıbaren bır 3 gunde farklı ır menu yapacagım.bu benım kendımce dusundugum vucut sasırtmacası.bakalım ıse yarayacakmı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…