26 Aralığa kadar 8 kilo vermek isteyenler buyursun

zordegil

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
1.497
316
148
Arkadaslar ... buralarda eskiyimm. Ama diyet böyle bişey işte tam anlamıyla bitmeyince bitmio.. 62 ye kadar düşmüştüm 78 lerden .bu sabah tam 68 çıktım hedefim sağlıklı beslenerek 26 aralıkta 60 olmak .. beni ister takip edin ister bana Yoldaş olun.. yarından itibaren her gün yazacağım ... yediklerimi de .. iyi geceler

Canim bende 53den 66 kiloya ciktim 1 yil icinde.tekrar eski kiloma donmek istiyorum.sen nasil bir yontem uygukayacaksin.babada uyarsa birlikte ikerleyebiliriz.

Günaydın canm.. ben diyetisyen listesine uymaya çalışacağım .. eksik yiyebilirm mesela bu sabah haşlanmış yumurta peynir mevsim sebzeleri sınırsız sekersiz çay ve 1 dilim çavdar yada kepek ekmeği var menüde.
Ben kendime göre şunları yiyorum hatta suan..
1 dilim küçük kepek ekmeği
1 kibrit kutusu süzme peynir
3 zeytin
Sekersiz çay . Şeker kullanmıyorum zaten..

26 günde 7.700 vereceğim inşallah... kendime inanıyorum. :) evde bisikletim var 30 dk da ona binecegim sabahları

Selamlar. .
Sabah menümü yazmıştım
Öğlen 1 tabak taze fasulye ama dolu dolu değil tabiki
3 kibrit kutusu kadar süzme peynir
Aksam 5 de sekersiz turk Kahvesi
Az önce de 1 tabak taze fasulye yine patlıcan köz
Ve yagsiz sAlata. Şimdilik bu kadar. İlerleyen saatlerde bişey yersem yazacağım

merhabaa :) ben de yürüyüşe ve az yemek yemeğe başlıcam artık İnşallah başlamam lazım artık
68 gibi falan olmam lazım benim de
belki 70 e bile çıkmış olabilirim

Hemen hemen yazan arkadaslarla aynı kiloda sayılırZ .. yılbaşına 4 hafta var çarpı 2 garanti 8 kilo gider ama sıfır kacamaksiz

100 den 78 e düştüm şuan 82 yim. Motive olamıyoruum artık başlamalıyım 15 kg için

Kaçamak yapmadım şimdi sekersiz kahve ictim ... yarın kilomu yazacağım ... durmak yok bırakmicam topigimi. .. 8 kilo gidecek okadar

Kaçamak yapmadım şimdi sekersiz kahve ictim ... yarın kilomu yazacağım ... durmak yok bırakmicam topigimi. .. 8 kilo gidecek okadar
8 de gitse razıyım vallaa Napsak ki? Çalışıyor musun kuzum? 5 ten sonra yemeyim desem işten 6 da çıkıyorum. Muz detoksu yapayım dedm tüm gün 3 muz 3 bardak süt içtim akşam 3 köfte 1 yumurta daha yedim muzun yanında Bozdum yani. Off napıcam nasıl yapıcam?

Kızlar bu sbah 67 100 çıktım .. haydi bakalım tam gaz devam. Sabah tam tahlili ekmekle peynirli tost yaptım bir bardak ayran yanına ... ama adet olacağım 2 paket form bisküvi yedim tarcinli . Ama acayip iştahım vardı bari dedim sabah yiyimde erisin :) şimdi oturmaya gidiyorum arkadasa ... ama sabah eksi çıkacağım kesin öğlen ve akşam olabildiğince az yiyecegim

26 sinda tekrar koyacağım
canım ben dun beceremedım bozdum malesef reglım de yenı bıttı.bugun basladım. bır dıyet var burada saglıklı gıbı geldı bana haftada 10 kılo falan dıyor ama ımkansız tabı.ama ben onu yapıcam.zaten o dıyetle haftada max. 1 ıla 2 kılo verebılırım ben.sporuda ılk hafta yapmıycam once bunyem alıssın dıyorum.menume gelınce;
sabah :
1 tatlı kasıgı dolusu kahvaltılık lor peynırı
2 ınce dılım cavdar ekmegı
1 domates
3 zeytın
sekersız cay

ogle:
2 haslanmıs yumurta
domates

Canm istediğin diyeti kafana yatan diyeti yap .. ben motivasyon olarak yanindayim . Birakicm .. kaçamak ta yapsam yine birakmicm. Elimden geleni yaparım. . 26 sına kadar ins burdayım. Sen büyük bi inançla başla tekrar .. zararın neresinden dönersek kâr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…