Selamlar. .
Sabah menümü yazmıştım
Öğlen 1 tabak taze fasulye ama dolu dolu değil tabiki
3 kibrit kutusu kadar süzme peynir
Aksam 5 de sekersiz turk Kahvesi
Az önce de 1 tabak taze fasulye yine patlıcan köz
Ve yagsiz sAlata. Şimdilik bu kadar. İlerleyen saatlerde bişey yersem yazacağım
100 den 78 e düştüm şuan 82 yim. Motive olamıyoruum artık başlamalıyım 15 kg içinArkadaslar ... buralarda eskiyimm. Ama diyet böyle bişey işte tam anlamıyla bitmeyince bitmio.. 62 ye kadar düşmüştüm 78 lerden .bu sabah tam 68 çıktım hedefim sağlıklı beslenerek 26 aralıkta 60 olmak .. beni ister takip edin ister bana Yoldaş olun.. yarından itibaren her gün yazacağım ... yediklerimi de .. iyi geceler
8 de gitse razıyım vallaa Napsak ki? Çalışıyor musun kuzum? 5 ten sonra yemeyim desem işten 6 da çıkıyorum. Muz detoksu yapayım dedm tüm gün 3 muz 3 bardak süt içtim akşam 3 köfte 1 yumurta daha yedim muzun yanında Bozdum yani. Off napıcam nasıl yapıcam?Kaçamak yapmadım şimdi sekersiz kahve ictim ... yarın kilomu yazacağım ... durmak yok bırakmicam topigimi. .. 8 kilo gidecek okadar
canım ben dun beceremedım bozdum malesef reglım de yenı bıttı.bugun basladım. bır dıyet var burada saglıklı gıbı geldı bana haftada 10 kılo falan dıyor ama ımkansız tabı.ama ben onu yapıcam.zaten o dıyetle haftada max. 1 ıla 2 kılo verebılırım ben.sporuda ılk hafta yapmıycam once bunyem alıssın dıyorum.menume gelınce;26 sinda tekrar koyacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?