26 Aralığa kadar 8 kilo vermek isteyenler buyursun

merhaba bende aranıza katılmak istiyorum :) 26 aralığa 20 gün var bakalm ben kaç kg vereceğim.

Sadece 20 gün kalmış ve ben yarın itibariyle 76 kg ile başlıyorum...

Kızlar misafirler gitti... Bugün itibariyle sil baştan başlıyorum .. diyetisyene gittim sabah kan tahlili verdim . Öğlen randevum var

sabah kalktım 1.5 bardak ılık limonlu suyumu içtim :)

ardından geri yattığım için kahvaltı yapamadım

öğlen birazdan koca bir tabak marul salatası yiyeceğim(içinde çeyrek havuç 1 tatlı kaşığı zeytinyağ nar ekşisi ve yarım kibrt kutusu tuzu alınmış peynir olacak. )

ama en güzeli metobolizmayı hızlandırmak için salatadan önce br fincan türk kahvesi içicem sade olarak :) hem mideyi dolduruyor. hemde metobolizmayı hızlandırıyor.

yoksa ben evde oturup her gün pizza döner sandevic vs. yemekten 100ü bulurdum ama sabit kaldı kilom

Merhaba ben 1.5 aydır az yiyim dedim yuruyus yaptım hergun.. Sanırım kacamaklarimdan dolayı anca 1 kilo verdim. Ay sonuna kadar bende 76.5 ile basliyrm. Sizlerin yaşı ufak herhalde metabolizma hızlı calsyr genc yasta olanlarin .Ben 43 yaşındayim yaza kadar hedefim 70 ... Hergun yuruyus ypyrm. Az yemeği becerirsem gidecek bu kilolar. İnşallah hadi bakalim

Hayatımda hamileyken bile bu kiloya ulasmadim. Bir gün kacirsam ertesi gün az yiyorum. Ve hergun yuruyrm nasıl beceriyorsunuz yememeyi.banada yöntemlerinizi soyleyin..kilolardan kurtulmak istyrm

Tamamen ağlayacak durumdaydim ilk başta. Okadar alismisim rahat yemeğe. Şimdi açlıktan oluyorum ama yemicem

kızlarrrr durumlar nasıl ben ıyıce cozuttum.yarın 7 gunde 7 kılo dıyetıne baslıycam.7 kılo ımkansız tabıkı ama bır detox ıbı olur belki.katılmak ısteyen varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…