26 Yaş Sendromu yaşıyorum

Neydiney

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2017
875
626
33
Merhaba herkese. Bu aralar üst üste konu açıyorum çünkü biraz bunalmış hissediyorum kendimi. 26 yaşındayım ve hayata geç kalmışım hissi yaşıyorum. İş hayatım eş hayatım hiç biri yolunda değil. Hali hazırda hazırlandığım bir sınav var. Hepiniz "sınava odaklan" diyeceksiniz ki zaten böyle yapıyorum. Ama bazen de kafamda deli sorular oluyor. Bir daha sevemeyecek, iyi, güzel bir işim olmayacak gibi hissediyorum. Erkek arkadaşımla ayrıldık. Birini tanıma şansım pek yok. Artık bu saatten sonra pek kimseyi tanıyıp seveceğime de nedense inanmıyorum. Hep yalnız kalıp, yalnız ölücekmişim gibi hissediyorum. "Kısmetin seni bulur" gibi şeylere de inancımı yitiriyorum galiba. Bir çok hayatının insanını bulamayan insan var bulsa onları da bulurdu diyorum. Çok seçici biriyim. Çok mu abartıyorum sizce , hep böyle mi devam eder

Not : Önce işini eline al diyen arkadaşlara hak veriyorum ama zaten bunun için çabalıyorum sınava hazırlanıyorum. Yalnızca böyle ara ara daralmalarım oluyor ve sizlerle paylaşıp dertleşmek istiyorum.

Son düzenleme:
Ne düşünürsen o olur ben buna çok inanırım.
Olumsuz düşüncelerden uzaklaş herşeyin yoluna greceğine dair inancın olur.
Evlenmemek hele bu yaşta dünyanın sonu değil.
Kendini buna şartlayıp boşuna canını sıkma.
Anı yaşa mutlu olmaya çalış.

Evlenemiyorum diye üzüldüğünde evli mutsuzlar ve boşanmış mutsuzlar düşün.

Donem donem banada olurdu boyle kpss yonunden pes ettıgım Bı donem memurluğu kazandım. Daha gecenlerde buraya başlık actm, baglanamıyorum Dİe ertesi gun biriyle tanıstım.aslında bırseyler ın uzerıne gittikce olmuyor. Zamana bırakmakta elde deıl cunku guzel seyler olsun istiyor ınsan. Sosyal hesaplarımı kapattım herkes mutlu herkes hayatına devam ediyordu. Bnde sende once bu tarz bırsey yapmalısın. Sonra da kendini boşlukta bırakmayacak bır program yap. Yap kı boş ta kalıp boyle seyler dusunme insallah gonlunce olur.

memurlugu kazandiysan goruculerin artmistir

Bu ara ben de öyleyim bulunduğum yere ait değil gibi de hissediyorum işim var ama hayalimdeki değil aşk hayatım zaten bitti 1 yıl evvel kimseyi sevemezmişim gibi artık. Nasıl geçer bilmiyorum konuyu takipteyim

Bu ara ben de öyleyim bulunduğum yere ait değil gibi de hissediyorum işim var ama hayalimdeki değil aşk hayatım zaten bitti 1 yıl evvel kimseyi sevemezmişim gibi artık. Nasıl geçer bilmiyorum konuyu takipteyim
Benim is de yok yaonun disinda senin hissettiklerini hissediyorum.Konu sahibinin korkusu olan issizlik ve yalnizligi yasiyorum.

Niye kısmet gelip kadını buluyor ben anlamıyorum
Harekete geçmeyen, şans vermeyen kişilere bence kısmet gelmiyor

İlla herkes evlenecek diye bir şey yok . Belki kısmetinde kimse yok .hayıflanmaya gerçek yok . Hayırlısı de geç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…