- 16 Mayıs 2012
- 118
- 31
- 98
Tam 12den vurdunuz Bingooo
Bu kadarini duymamistimTecrübeyle sabittirdaha ülke gorusme den üzerime kredı cekmeyı planlayan öküzler le cok karısılasınca...
Otuz dan gun almamıs olmak gerekiyor cnm
artik tek maasla gecim zormus.. bazilari diyor ben calisip sanami yedircem ..bazisi diyor sıkinti mi cekeyim ...arkadasimin biri gardiyan dediki evlenmek isteyen varda memur istiyorlar..
Tecrübeyle sabittirdaha ilk gorusme den üzerime kredı cekmeyı planlayan öküzler le cok karısılasınca...
28 yasina gircem ozaman denerim eylul alimina
Evet boyleleri de var bosuna demiyorlar Allah iyilerle karsilastirsin diye.Bnm en yakın arkdasım ev kızıydı oda cok sıkıntı yaşadı ama sonra biri cıktı geldi ben eşimi çalıştırma zaten diyen esi astsubay ve cok mutlu
Bnm en yakın arkdasım ev kızıydı oda cok sıkıntı yaşadı ama sonra biri cıktı geldi ben eşimi çalıştırma zaten diyen esi astsubay ve cok mutlu
abow daha neler1 arkadasimda gorusmeye gitti ilk bulusmada 1 ay sonra nisan yapalim demis ..daha kizla ne konustunda karar verdin
100%100 katiliyoruuum.hayirli biri olsunda ben ozeldede calisirim ..sadece insanin zoruna gidiyor para yok diye insan yerine konulmamak
Ay var oyle adamlar... Şşmdş ben dıyorm ama 27 yasımda ülke gorusme aşık oldum keske evlenelim desede atlasam :)
O zaman ben bir intihar edip geliyorum artık 30 olan biri olarak
valla bilmiyoruz en güzel yaşlarımızın kıymetini
iyice tanı sonra cicim ayi gecince issız admaa donmesin
demi ben bir is ugruna 4 yilimi bosa harcadm
hiç öyle düşünme biliyor musun giden 4 seneye odaklanırken insan önündeki 40 seneyi heba ediyor
o istediğin işin de belki zamanı gelmemiştir belki senin için yanlıştır eminim çok daha iyisine başlayacaksın
bir de çok garip bi şekilde okulu bitirince ceo falan olarak işe başlamanı bekliyor herkes paramı kazanayım ufak tefek işler yapayım da diyemiyorsun hem işsizlik hem baskı inanılmaz stres yapıyor. umarım üzerindeki sıkıntıyı bir an önce atar yeni yolların keşfine çıkarsın
Allah korusun
Hayatta sıkıntı hiç bir zaman bitmiyor canım bunu anladım ah bi işim olsa maaşım fln olacak mı görürmüyüm derdim 6 senelik memurum ama şu an iç huzurum hiç yok yazın 30 ılucağım 30 oldum evladım yok diyorum bnde 3 yıl hiç korunmasaydım diyırum etrafımdaki herkes bana acıyormuş gibi hissediyorum niye böyle oldu bilmiyorum ama sanırım hayatımızdaki eksik şeylere odaklanıyoruz o kadar odaklanıyoruz ki düşündükçe daha da olmuyor.. demem o ki sen çabala ama akışına bırak iş de olur eş de olur bnm ikisi de hiç ummadığım zamalrda karşıma çıkmıştı ah bir de bebek olsa...Merhaba herkese. Bu aralar üst üste konu açıyorum çünkü biraz bunalmış hissediyorum kendimi. 26 yaşındayım ve hayata geç kalmışım hissi yaşıyorum. İş hayatım eş hayatım hiç biri yolunda değil. Hali hazırda hazırlandığım bir sınav var. Hepiniz "sınava odaklan" diyeceksiniz ki zaten böyle yapıyorum. Ama bazen de kafamda deli sorular oluyor. Hiç evlenemeyecek, iyi, güzel bir işim olmayacak gibi hissediyorum. Öğretmenim. Erkek arkadaşımla ayrıldık. Ortamımda yok. Birini tanıma şansım pek yok. Artık bu saatten sonra pek kimseyi tanıyıp seveceğime de nedense inanmıyorum. Nerden bulucam artık birini diyorum.Hep yalnız kalıp, yalnız ölücekmişim gibi hissediyorum. "Kısmetin seni bulur" gibi şeylere de inancımı yitiriyorum galiba. Bir çok evlenemeyen hayatının insanını bulamayan insan var kısmet bulsa onları da bulurdu diyorum. Çok seçici biriyim. Çok mu abartıyorum sizce , hep böyle mi devam eder
Not : Önce işini eline al diyen arkadaşlara hak veriyorum ama zaten bunun için çabalıyorum sınava hazırlanıyorum. Yalnızca böyle ara ara daralmalarım oluyor ve sizlerle paylaşıp dertleşmek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?