26 Yaş Sendromu yaşıyorum

artik tek maasla gecim zormus.. bazilari diyor ben calisip sanami yedircem ..bazisi diyor sıkinti mi cekeyim ...arkadasimin biri gardiyan dediki evlenmek isteyen varda memur istiyorlar..

Bnm en yakın arkdasım ev kızıydı oda cok sıkıntı yaşadı ama sonra biri cıktı geldi ben eşimi çalıştırma zaten diyen esi astsubay ve cok mutlu

Bnm en yakın arkdasım ev kızıydı oda cok sıkıntı yaşadı ama sonra biri cıktı geldi ben eşimi çalıştırma zaten diyen esi astsubay ve cok mutlu

hayirli biri olsunda ben ozeldede calisirim ..sadece insanin zoruna gidiyor para yok diye insan yerine konulmamak

abow daha neler 1 arkadasimda gorusmeye gitti ilk bulusmada 1 ay sonra nisan yapalim demis ..daha kizla ne konustunda karar verdin

Ay var oyle adamlar... Şşmdş ben dıyorm ama 27 yasımda ilk goruste aşık oldum keske evlenelim desede atlasam :)

26 büyük bir yaş değil inan önünde çok yıllar var şimdilik kendine ve kariyerine odaklan Eş konusunuda kafama takma şimdiki genç kadınlar iş güç derken 30 undan önce pek evlenmemeye başladı hiçbir şey için geç kalmış değilsin aksine yeni başlıyor hayatın tadını çıkarmaya bak :)

demi ben bir is ugruna 4 yilimi bosa harcadm

hiç öyle düşünme biliyor musun giden 4 seneye odaklanırken insan önündeki 40 seneyi heba ediyor
o istediğin işin de belki zamanı gelmemiştir belki senin için yanlıştır eminim çok daha iyisine başlayacaksın
bir de çok garip bi şekilde okulu bitirince ceo falan olarak işe başlamanı bekliyor herkes paramı kazanayım ufak tefek işler yapayım da diyemiyorsun hem işsizlik hem baskı inanılmaz stres yapıyor. umarım üzerindeki sıkıntıyı bir an önce atar yeni yolların keşfine çıkarsın

amin inşallah

Bu 26 yaş sendromu gercek mi ya, cünkü bendede aynısı oldu. Şimdi iş buldum ama eş konusunda bende ayni düsünüyorum.
Çevremde 50 yasinda evlenmek istedikleri halde evlenemeyenleri görünce daha cok üzülüyorum

Hayatta sıkıntı hiç bir zaman bitmiyor canım bunu anladım ah bi işim olsa maaşım fln olacak mı görürmüyüm derdim 6 senelik memurum ama şu an iç huzurum hiç yok yazın 30 ılucağım 30 oldum evladım yok diyorum bnde 3 yıl hiç korunmasaydım diyırum etrafımdaki herkes bana acıyormuş gibi hissediyorum niye böyle oldu bilmiyorum ama sanırım hayatımızdaki eksik şeylere odaklanıyoruz o kadar odaklanıyoruz ki düşündükçe daha da olmuyor.. demem o ki sen çabala ama akışına bırak iş de olur eş de olur bnm ikisi de hiç ummadığım zamalrda karşıma çıkmıştı ah bir de bebek olsa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…