26 Yaş Sendromu yaşıyorum

26 yaşına b.k var gibi sırtıma yüklendiğim bi ton sorumluluk, kötü giden bir evlilik ve sonunda bi de boşanma sığdırdım. Sendrom yaşamaya vakit olmadı, belgesellerde gördüğümüz yaralı hayvanlar gibiydim iyileşmek için kendimi korumaya aldım :eğlence:Hislerinizi anlıyorum kızlar da yine de daha kötüsü olabilirdi böyle de düşünün, ben de yaşadıklarımın acısı bi yandan sürerken daha kötüsü olmadığı için, kaldırabildiğim kadarını yaşadığım için şükrettim.

Kosa ömrümün bana öğrettiği çok şeyden ikisi sağlıklı olmak ve yerinde saymamak. Sağlık çok önemli bişeymiş o varsa gerisini bir şekilde halletmek için motivasyonumuz oluyo. İkinci olarak, o yerinde sayma geç kalmışlık hissini pozitif yönde değerlendirin kendinize bişeyler katın hem maddi hem ruhsal yönden. Ruhunuzu beslemeyi de unutmayın :KK50:

Ben de 28 yaşındayım düzgün bir insanla karşılaşmayı güzel bir aile olmayı sevmeyi sevilmeyi ben de istiyorum allah hepimizin gönlüne göre versin
ya sana gerçekten sabır ve mutluluk diliyorum. genç yaşta boşanmalara üzülüyorum ama bir yanda da şunu diyorum erken farketmişler ve bir ömürlerini çürütmeden önlemlerini almışlar ne güzel. o yüzden artık hayatın daha güzel olacaktır eminim. Herşey istediğin gibi olsun canım bir an önce toparlan inşallah. ve dediğin gibi sağlık çok önenmli o olmadan hiç bişey olmuyor malesef. ve kendini geliştirmek. ıkıncı söylediğimi bu sınav dönemlerinde yapamıyorum malesef işte

canım bnede 26 yaşına gireceğim haziran da bende de ara ara oluyor . yani geçici dönemler bazen ağır geliyor dışarıya vuruyorsun. Ama dünya telaşı bir şekilde unutturuyor. Bende bekarım. bakalım mevla neyler neylerse güzel eyler rabbim herkesin gönlündekine göre versin hayırlısıysa tabi :)
bak yalnız değilmişim demek ki böyle ataklar geçiren başkaları da varmış. canım inşallah doğru insanlar ile karşılaşırız. yeni ayrılık yaşadım ve doğru insan olmayınca herşeyin ne kadar zor olduğunu bir ben bilirim bi allah yani. o kadar zor oluyor herşey . o yüzden allah doğru insanlar ile karşılaştırsın amin :)

Ben olumsuz düşünmenin/konuşmanın insanın hayatıni kötü yönde etkilediğine inanıyorum.
Hatta çok sevdiğim şu sözleri eklemeden geçemeyeceğim;

Söylediklerinize dikkat edin

düşüncelere dönüşür…

Düşüncelerinize dikkat edin

duygularınıza dönüşür…

Duygularınıza dikkat edin

davranışlarınıza dönüşür…

Davranışlarınıza dikkat edin

alışkanlıklarınıza dönüşür…

Alışkanlıklarınıza dikkat edin

değerlerinize dönüşür…

Değerlerinize dikkat edin

karakterinize dönüşür…

Karakterinize dikkat edin

kaderinize dönüşür…

Mahatma Gandhi
Biraz olumlama yapın,olumlu düşünüp olumlu konuşun. Kendinizi bu kadar şartlandırmayın.
Ben 28 yaşında evlendim,27 yaşında hayatımda kimse yoktu,işimden pek memnun değildim,ama asla olumsuz düşünmedim,akışına bıraktım,1 sene içinde eşimle tanışıp evlendim,7 seneyi devirdik,gayet mutluyum. Ne zaman mutsuz hissetsem halime şükredeceğim sebepleri,benden kötü durumda olanları aklıma getiririm. Mutsuzluğumdan utanırım. Herşey sizde bitiyor.

ya bu çok güzel bir yorum olmuş. ve bende zaman zaman buna inanırım olumsuzluğu mu çekiyorum acaba diyorum. Paylaştığınız yazıyı da daha önce okumuştum tekrar hatırlamak iyi geldi. Size de mutluluklar diliyorum teşekkr ederim yorumunuz için :)

galiba hayat düzenini oturtmadığın sürece sendromlar 25 den başlıyor hayat düzenini oturtana kadar artık allah ne verdiyse o yaşa kadar sürüyor :)
Ooo ömür boyu sürebilir o zaman. Allah sendrom vermesin

bak yalnız değilmişim demek ki böyle ataklar geçiren başkaları da varmış. canım inşallah doğru insanlar ile karşılaşırız. yeni ayrılık yaşadım ve doğru insan olmayınca herşeyin ne kadar zor olduğunu bir ben bilirim bi allah yani. o kadar zor oluyor herşey . o yüzden allah doğru insanlar ile karşılaştırsın amin :)

aminnnn bende aynı boşluğa düştüm canım o yüzden daha çok basıyor bu duygular . çünküü bizi göklere çıkaranlar çak diye bıraktılar çakılıverdik. ama onlar hayatlarına daha iyi devam ediyorlar bizde kalkmamız laızm benim 2 sene olacak çakılalı ve kimseye de fırsat vermedim şimdii kendimi toparlama vaktim geldi geçti bile

Merhaba herkese. Bu aralar üst üste konu açıyorum çünkü biraz bunalmış hissediyorum kendimi. 26 yaşındayım ve hayata geç kalmışım hissi yaşıyorum. İş hayatım eş hayatım hiç biri yolunda değil. Hali hazırda hazırlandığım bir sınav var. Hepiniz "sınava odaklan" diyeceksiniz ki zaten böyle yapıyorum. Ama bazen de kafamda deli sorular oluyor. Hiç evlenemeyecek, iyi, güzel bir işim olmayacak gibi hissediyorum. Öğretmenim. Erkek arkadaşımla ayrıldık. Ortamımda yok. Birini tanıma şansım pek yok. Artık bu saatten sonra pek kimseyi tanıyıp seveceğime de nedense inanmıyorum. Nerden bulucam artık birini diyorum.Hep yalnız kalıp, yalnız ölücekmişim gibi hissediyorum. "Kısmetin seni bulur" gibi şeylere de inancımı yitiriyorum galiba. Bir çok evlenemeyen hayatının insanını bulamayan insan var kısmet bulsa onları da bulurdu diyorum:KK43:. Çok seçici biriyim. Çok mu abartıyorum sizce , hep böyle mi devam eder :KK43:

Not : Önce işini eline al diyen arkadaşlara hak veriyorum ama zaten bunun için çabalıyorum sınava hazırlanıyorum. Yalnızca böyle ara ara daralmalarım oluyor ve sizlerle paylaşıp dertleşmek istiyorum.
bence hic birseye gec kalmadin tak tersi yolun basindasin. bende kendimi cok gec kalmis hissediyorum. 26 yasindayim.1 yaşında kizim var. daha iyi bi bolum okuyup calismadigim icin pişmanım. dusunuyorum herseye yeniden başlayıp güzel icime sinen bi bolum okusam , kizim biraz buyuyunce de çalışsam mi diyorum. kime bahsetsem bu saatten sonra zor diyo

ya bu çok güzel bir yorum olmuş. ve bende zaman zaman buna inanırım olumsuzluğu mu çekiyorum acaba diyorum. Paylaştığınız yazıyı da daha önce okumuştum tekrar hatırlamak iyi geldi. Size de mutluluklar diliyorum teşekkr ederim yorumunuz için :)
Rica ederim.
Bende teşekkür ediyorum.
Herşey sizde bitiyor inanin. Biraz olumlama yapın. İstediğiniz birşeye olacak demek yerine oldu demek bile daha evla inanin.

bence hic birseye gec kalmadin tak tersi yolun basindasin. bende kendimi cok gec kalmis hissediyorum. 26 yasindayim.1 yaşında kizim var. daha iyi bi bolum okuyup calismadigim icin pişmanım. dusunuyorum herseye yeniden başlayıp güzel icime sinen bi bolum okusam , kizim biraz buyuyunce de çalışsam mi diyorum. kime bahsetsem bu saatten sonra zor diyo
hayır hiç zor değil lütfen istediğiniz bölümü okuyun neden zor olsun. Umarım istediğiniz gibi olur

aminnnn bende aynı boşluğa düştüm canım o yüzden daha çok basıyor bu duygular . çünküü bizi göklere çıkaranlar çak diye bıraktılar çakılıverdik. ama onlar hayatlarına daha iyi devam ediyorlar bizde kalkmamız laızm benim 2 sene olacak çakılalı ve kimseye de fırsat vermedim şimdii kendimi toparlama vaktim geldi geçti bile
2 senedir unutamadın mı yoksa :( bende yeni ayrıldım da korkuyorum unutamamaktan bir daha kmseyi sevememekten hep onu aramaktan

2 senedir unutamadın mı yoksa :KK43: bende yeni ayrıldım da korkuyorum unutamamaktan bir daha kmseyi sevememekten hep onu aramaktan

unutamamak değil sevmek de değil bir süre sonra hazmedemmek kaldıramamı durumu oldu bende şimdi şükür iyiyim elhamdülillah ama derinden sarsıldım ve güven 0 şuan bende heyecan 0 :( o da nişanlandııı :)

unutamamak değil sevmek de değil bir süre sonra hazmedemmek kaldıramamı durumu oldu bende şimdi şükür iyiyim elhamdülillah ama derinden sarsıldım ve güven 0 şuan bende heyecan 0 :KK43: o da nişanlandııı :)
anladım cnm aynı şeyleri yaşıyoruz hemen hemen umarım sonu güzrl olur üzüldüğümüze değer bari

Bende 26 ya girdim sendroma bende mi girsem:işsiz: psikolijik olarak hazirim benide alin

Tekrar sevmemek mi? Ay gülerim ben bunaaa.
Yıldız ablanın dediği gibi. “İnsan tekrar seviyor evladım sevmeseydi herkes ölür dünyada kimse kalmazdı” seviyor evet.

Dün gibi geliyor tadı. :KK54:

Tekrar sevmemek mi? Ay gülerim ben bunaaa.
Yıldız ablanın dediği gibi. “İnsan tekrar seviyor evladım sevmeseydi herkes ölür dünyada kimse kalmazdı” seviyor evet.

Dün gibi geliyor tadı. :KK54:
umarım aynı şeyleri düşüneceğim biri çıkar karşıma :) yorumunuz için tşekkr ederim iyi geldi sağolun

Back
X