- 24 Eylül 2023
- 5
- -7
- 1
- 20
- Konu Sahibi huzunlubirponcik
-
Ya valla bide bana sor konusacak arkadasım da yok patlicam stresten daha gelınlıgı bıle secmedım annem sagolsun 3 ay onceden baktı nıkah elbıseme kınalıgıma kına ıcın yere ama onlar cok yavas yavas yapıyolarAşko ben bile stres yaptım haftaya nikahın var ama şu an yok gibi de. Senin strese girmen gayet doğal.
Bu arada felan nedir ya hu? Falan var, filan var ama felan diye bir şey yok vallahi kanım çekiliyor görünce.
EvettttYaş 18 mi cidden?
Tarih de almamislar ki dugun var sadece. Nikah tarihi yokmus.Tamam ds kimse mi size demedi 4 aydır tanıştığın adamla 3 ay sonra evlenmek için tsrih almak doğru değil diye cesaretinize hayran kaldım.
Olsun nikah elbisesi bakmış annesi.Tarih de almamislar ki dugun var sadece. Nikah tarihi yokmus.
Üzücü ama komik deTarih de almamislar ki dugun var sadece. Nikah tarihi yokmus.
imzayı da atar annesiOlsun nikah elbisesi bakmış annesi.
27 gun var hallederiz diyolarHer seyi gectim de planlamaci yönüm su an asiri huzursuz oldu. Dugun var nikah tarihi yok, dugun var gelinlik yok. Sadece dugun var. Evimde kahve icerken stres yaptim durdum yere.
Ee yani?7 aydır tanısıp 2 aydır nısanlıyız 27 gun sonra dugun var tahmınen gun almadık ama 1 hafta sonra felan da nıkah kıyılacak ama ben asırı streslıyım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?