27 gün kaldı esyaları aldık evı tuttuk ama ben çok stresliyim ya ?

huzunlubirponcik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2023
5
-7
1
20
7 aydır tanısıp 2 aydır nısanlıyız 27 gun sonra dugun var tahmınen gun almadık ama 1 hafta sonra felan da nıkah kıyılacak ama ben asırı streslıyım yaaa

Aşko ben bile stres yaptım haftaya nikahın var ama şu an yok gibi de. Senin strese girmen gayet doğal.

Bu arada felan nedir ya hu? Falan var, filan var ama felan diye bir şey yok vallahi kanım çekiliyor görünce.
Ya valla bide bana sor konusacak arkadasım da yok patlicam stresten daha gelınlıgı bıle secmedım annem sagolsun 3 ay onceden baktı nıkah elbıseme kınalıgıma kına ıcın yere ama onlar cok yavas yavas yapıyolar

Babanın evinden çıkıp direkt kocanın evine girmek, onun eline bakmak için ne bu acele? Evde kalırım diye mi korktun?

Biraz kendi hayatını mı yaşasaydın arada? Yangından mal kaçırır gibi evleniyorsun farkında mısın?

Ben bir giysi alırken bile daha çok düşünüyorum. Beni de dolmuşta yer versin diye millete bağırıp çağıran, akıl veren gün teyzeleri gibi hissettirdin ya ne diyeyim

Sevişmek bir dakika , hayatının mahfolmasi bir ömür sürer hayırlısı olsun , umarım iyi hayırlı biridir damadın yaşı kaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…