27 haziran transfer olanlar🐣

evet 7-8 gun civari ideal gibi illa oncesi bakmak istersen progestan fitil progestan dex igne gobekten oksapar gobekten coraspirin..sen hangi ilaclari kullaniyosun?
Bende prograf decavit Oksapar progestan fitil sabah 2 öğle 2 akşam 2. Gün aşarı progestan iğne 50 mg. 5 günde 1 de 2 adet climara forte bant

Evet ilk transferimde de böyleydi sonuç negatif çıktı o yüzden zamanını beklicem 😁 ama bir yandan da test yapmak istiyorum
aa senin de mi ilk transferde sonuc negatif oldu belirti olmayip ayni ben gibi🥴ben de istiyorum bi test yapip ogrenmek yuzlesmek istiyorum tirssam da sonuctan yani gerceklerle yuzlesmek istiyo insan

aa senin de mi ilk transferde sonuc negatif oldu belirti olmayip ayni ben gibi🥴ben de istiyorum bi test yapip ogrenmek yuzlesmek istiyorum tirssam da sonuctan yani gerceklerle yuzlesmek istiyo insan
Aynen öyle aslında erken öğrenmek iyi oluyor ama ilk transferde ben çok üzülmüştüm bunda çok rahatım. Geride kalan embriyon var mı?

Tek belirti göğüs ağrısı o da progestandandır 😁
kiz yine iyi gogus agrin varsa bende o bile yok🥴🙈
Aynen öyle aslında erken öğrenmek iyi oluyor ama ilk transferde ben çok üzülmüştüm bunda çok rahatım. Geride kalan embriyon var mı?
ben de cok uzulmustum ilk transferde olmayinca bende de garip bi rahatlik var yok maalesef sikinti da o ya zaten ilk tedavide de 5.gune tek embriyomuz kalmisti bu tedavide de oyle oldu..😔ikidir bastan 0dan tedavi gormek zorunda kaldik yani bu cok zor her anlamda..senin var mi?

kiz yine iyi gogus agrin varsa bende o bile yok🥴🙈

ben de cok uzulmustum ilk transferde olmayinca bende de garip bi rahatlik var yok maalesef sikinti da o ya zaten ilk tedavide de 5.gune tek embriyomuz kalmisti bu tedavide de oyle oldu..😔ikidir bastan 0dan tedavi gormek zorunda kaldik yani bu cok zor her anlamda..senin var mi?
Maalesef benim de geride kalan embriyo yok. Bizim biraz karışık aslında eşim azosperm 1 -2 adet sperm çıkıyor 2 sene tedavi gördü. Ama şuan çıkış yok. Yeniden nasıl olacak bilmiyorum

Maalesef benim de geride kalan embriyo yok. Bizim biraz karışık aslında eşim azosperm 1 -2 adet sperm çıkıyor 2 sene tedavi gördü. Ama şuan çıkış yok. Yeniden nasıl olacak bilmiyorum
cok ortak noktamiz var belli ki..bizde de sikinti sperm..azosperm bilirim hic uzak degil bi donem esimde de oldu ki azosperm ortada hic yokken tam da o ilk tedavi asamasinda ki normalde sayisi hareketi az da olsa sperm vardi bizde oyle aksilikler geldi ki basimiza hatirlamak bile istemiyorum..cok iyi anliyorum yasayan bilir..bizim de karisik hem de cok karisik bi hikaye..of umarim mucizemizi yasariz ne diyim..

benim transfer gununu saymazsak 7.gun bi de🥴ulen milletin hep kasik agrisi falan olmus tutanlarin bizim ilk denemede de belirti olmamisti tutmamisti🥴
Yokk yoook benim ilkinde birçok belirti vardııı ama tutmadı bundaaa hiçbir belirtim ağrım sancım lekelenmem olmadı pozitif 🙈 nolur bir belirti arayıp kendinizi strese sokmayın kasık ağrısı tutmayanlarda da çok oluyor bunlar belirti değil 🙏🏻🙏🏻 Tek belirti kan sonucuuu 👍🏻

Yokk yoook benim ilkinde birçok belirti vardııı ama tutmadı bundaaa hiçbir belirtim ağrım sancım lekelenmem olmadı pozitif 🙈 nolur bir belirti arayıp kendinizi strese sokmayın kasık ağrısı tutmayanlarda da çok oluyor bunlar belirti değil 🙏🏻🙏🏻 Tek belirti kan sonucuuu 👍🏻
ya cok tatlisin gercekten hep destek oluyosun moral veriyosun senin o guzel kalbini severim🥺😌🧡 nickinden biliyorum artik seni😬of varya ayni senin olay gibi olur umarim oyle guzel olur ki cok isterim mucize gibi bisey olur resmen🙏🏻😌

Back
X