- 21 Eylül 2017
- 2.434
- 6.126
- 158
Darp raporunda adli olaya yansıyosa kardeşim uzman çavuş olamaz evde kalır ve benim yüzümden gidemediği için her gün dayak yerim.ama ilerde bir şey olursa da elimde kanıt olsun istiyorum.
Sizin fake olmadığınız aşikar lakin arkadaşlara da hak verin, bugün arka arkaya fake konular açılınca (hem de şiddet konusunda) herkese ön yargılı yaklaşır olduk.Fotoğraf koymamı ister misiniz bir de bu konuda neden inandırıcı olmayayım.ben insanlardan para istemedim cinsellikle ilgili bir konuda açmadım.neden inandırıcı değil
Ben size söhleyecek bir şey bulamıyorum canınız sağolsun...umarım kimse size bunları söylemez.İnsan yaşamayınca anlamıyor demek kiDayak yiyorsunuz ancak şikayet etmeye korkuyorsunuz. Darp raporu almıyorsunuz. Eve çıkmak istemiyorsunuz maddi konu diyorsunuz. Kadın sığınma evine gidemem diyorsunuz. Öyle bi anneye hala anne diyor kardeşiniz gidince yanında kalmak istiyorsunuz. Vs vs
Hiç inandırıcı değil. Öncelikle bunu söylemek istedim.
Ama gerçekse ki belki bunu okuyan başka bir insan vardır ve ihtiyacı vardır diyip yazıyorum.
Evden çıkın. Evet bu saatte. Acile gidin. Darp raporu alın. Morluklar yeterli sebep. Polise gidip şikayetçi olun. Annemle erkek kardesim beni dovdu diyin. Anneniz de bu konuda ifade verip kotuleyemez cunku o da supheli. Polislere eve gidemeyeceginizi sizi öldürmekle tehdit ettiğini söyleyin. Ailenizi arkanızda bırakıp hayatınıza devam edin. Is ilanları araştırın kadın sığınma evinde bulunacağınız 6 ay içinde. Izinizi kaybettirin. Hatta il değiştirin başka bir ildeki sığınma evine geçin. Orda ise girin ve uygun bir ev tutun. Hayatınızı yeniden kurun.
Ya da sürünmeye devam edin
canım o devlete ait yurt icin ama özel apart yurt tarzı yerlerde kalabilirsin problem olmaz. Cesaretin neden yok koskoca kadınsın ve dayak yiyorsun. Gidip darp raporu alıp şikayet etmen gerek bu psikopatı. Sonra asker olup başımıza bela olacak herif. Polise şikayet ettiğinde bi hizaya girer. Sen de acilen psikolog desteği almalısın. Manyak bu aile normal değil emin ol.Ben de düşündüm bunu hatta sınava girip ankarada çok füşük puanlı bölüm yazabilirim sırf yurtta kalabilirim diye ama cesaretim yok
Ben baktım birkaç yer çalışanlar için ayrı var evet ama ev fiyatı kadar yine de mantıklı geldi en azından güvenli.ama para yetiştirebilir miyim bilmiyorumÇalışanlarda kalabiliyor. Devlete ait olan değil apart yurt tarzı olanlarda.
Ben size söhleyecek bir şey bulamıyorum canınız sağolsun...umarım kimse size bunları söylemez.İnsan yaşamayınca anlamıyor demek ki
Amin Allah razı olsun. Seninde oyle inşallah kurtulursunİnancınız var mı bilmiyorum ama Allah elinizdekini doldurup taşırsın.hiç tanımadığınız halde yol gösteriyosunuz
Yok yav kendimi garip görüp şeyettim. Maşallah ailenizeBenimkiler de öyleymiş gibi oldu, öyle değiller çok şükür ama sen öyle bir anlatmışsın ki sarılasım geldi direkt skekdmsn
Niye garip olasın hiç de değilsinYok yav kendimi garip görüp şeyettim. Maşallah ailenize
Niye garip olasın hiç de değilsin
Gayet cool cool takılıyorsun sjsjsbs
Ben de merak ettim
Hehe olduğu kadar işte..
Konu sahibi neden ban yedi acaba
Ben size yanlışsınız demiyorum beni yanlış anladınız. Dayağı hak ettiğinizi kimse söylemedi.Ben kafa tutmadım o asgari ücretle çalışıyorum diye her seferinde üstüme yürüyor.asgari ücretle çalışanlar itmiş insan değilmiş.s. olup gitmeliymişim o yüzden evden.duymazlıktan geldim dayak yememk için daha ne yapsaydım? Bence burda yanlışı yapan ben değildim ki yanlış yapsamda hiçbir canlı dayağı hak etmez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?