27 yaşında aileden dayak yemek

Darp raporunda adli olaya yansıyosa kardeşim uzman çavuş olamaz evde kalır ve benim yüzümden gidemediği için her gün dayak yerim.ama ilerde bir şey olursa da elimde kanıt olsun istiyorum.

Siz o evden neden çıkmak istemiyorsunuz. Olamasın tabi psikopat askerlere ülkenin ihtiyacı yok. Resim de iyi olur en azından ona göre bisey söyleriz.

Fotoğraf koymamı ister misiniz bir de bu konuda neden inandırıcı olmayayım.ben insanlardan para istemedim cinsellikle ilgili bir konuda açmadım.neden inandırıcı değil
Sizin fake olmadığınız aşikar lakin arkadaşlara da hak verin, bugün arka arkaya fake konular açılınca (hem de şiddet konusunda) herkese ön yargılı yaklaşır olduk.
Şahsi algılamayın lütfen

Mali müşavir yanında çalıştığınızı söylediniz.gözlerinizin altı moraracak kadar nasıl bir iş yapıyorsunuz merak ettim.sanıyorum muhasebe anlamında çok bilgilisiniz.şirketler de genel muhasebe sorumlusu sıfatı ile daha yüksek bir maaşa çalışma şansınız olabilir.ayrıca asgari ücret ile de pek tabi ayrı eve çıkılabilir.çoğu insan asgari ücretli hem kira ödüyor hem de çocuk okutuyor.

Bende ankara da yasiyorum istersen yardimci olabilirim aileden siddet gormkte neymis bu yasta yasi gectim kimsenin kimseye sozlu siddet uygulamaya hakki bile yok allahim sen sabir ver

Ben size söhleyecek bir şey bulamıyorum canınız sağolsun...umarım kimse size bunları söylemez.İnsan yaşamayınca anlamıyor demek ki

Ben de düşündüm bunu hatta sınava girip ankarada çok füşük puanlı bölüm yazabilirim sırf yurtta kalabilirim diye ama cesaretim yok
canım o devlete ait yurt icin ama özel apart yurt tarzı yerlerde kalabilirsin problem olmaz. Cesaretin neden yok koskoca kadınsın ve dayak yiyorsun. Gidip darp raporu alıp şikayet etmen gerek bu psikopatı. Sonra asker olup başımıza bela olacak herif. Polise şikayet ettiğinde bi hizaya girer. Sen de acilen psikolog desteği almalısın. Manyak bu aile normal değil emin ol.

Çalışanlarda kalabiliyor. Devlete ait olan değil apart yurt tarzı olanlarda.
Ben baktım birkaç yer çalışanlar için ayrı var evet ama ev fiyatı kadar yine de mantıklı geldi en azından güvenli.ama para yetiştirebilir miyim bilmiyorum

Bu bir aileyse bu bir annede bir kardesse yazıklar olsun !! Şu mübarek günde o elleri bir bir kırılsın onların kalben diyorum

Boyle bir konu hatirliyorum,boyle agzi bozuk bir anne hatirliyorum..
Sizin ilk konunuz degil bu, yeni uyesiniz ama baska bir kullaniciyla actiniz belki konu..
Benim anlamadigim neden namusunuza laf ediyor? Insan kizina g.. veren der mi o nasil anne

Ben size söhleyecek bir şey bulamıyorum canınız sağolsun...umarım kimse size bunları söylemez.İnsan yaşamayınca anlamıyor demek ki

Bak ben anlıyorum ama senin kayıtsız kalmanı anlamıyorum. Neden bunu çekesin neden biraz mücadeleci davranmıyorsun. Diyorum ki önce hastaneye sonra polise git şikayet et. Ailen farkında mısın seni sevmiyor. Sen neden israrla kardesim gitsin ben o evde kalayim diyorsun. Annen seni çocuğu gibi görmüyor. Sana o.. diyen bir anneye anne demek zorunda değilsin. Dini olarak da namusuna söz eden insanlarla ilişiğini kesmenin bir günahı yoktur. Onları sil ve hayatına devam et diyorum.

Benimkiler de öyleymiş gibi oldu, öyle değiller çok şükür ama sen öyle bir anlatmışsın ki sarılasım geldi direkt skekdmsn
Yok yav kendimi garip görüp şeyettim. Maşallah ailenize

Ben size yanlışsınız demiyorum beni yanlış anladınız. Dayağı hak ettiğinizi kimse söylemedi.
İlk mesajımda şikayet edin kadın sığınma evlerine başvurun belediyeden yardım alırsınız falan yazdım sanıyorum. Ancak Siz evden ayrılamam diyorsunuz. Ben de bu durumda neler yapabileceğinizi yazdım. Bu durumda onları kışkırtmayın huylarına gidin para biriktirin demekten başka ne söylenebilir. Bana anlamsız çıkıştınız mesela şuan. Hiçbir canlının dayağı hak etmediğini ben biliyorum. Ama benim değil kardeşinizin ve annenizin bilmesi gerekiyor bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…