Artık annem olduğunu düşünmüyorum ben tekimNe enteresan.
Annenin herhalde sorunları var kafayı yemiş.
Siz o evden neden çıkmak istemiyorsunuz. Olamasın tabi psikopat askerlere ülkenin ihtiyacı yok. Resim de iyi olur en azından ona göre bisey söyleriz.
Yüklemeye çalıştım ama dosya boyutu nedeniyle yüklenemedi yazısı çıktı nasıl yapılıyosa bilmiyorum öğrenince yüklerimSiz o evden neden çıkmak istemiyorsunuz. Olamasın tabi psikopat askerlere ülkenin ihtiyacı yok. Resim de iyi olur en azından ona göre bisey söyleriz.
Teşekkür ederim ama anlayacak biri değil tanıyorum.ben de üniv bitirdikten sonra sınavına girdim çalışıyorum stajımız var 3 sene onu yapıyorum 2 senem kaldıŞunu da belirtmek istiyorum iş yerinizdekiler işvereniniz bence bu durumu aleyhinize kullanmaz.mali müşavir olan kişi zaten hukuk alanında da deneyimli demektir.size Yol gösterecektir.ayrıca özelden mali müşavirinizin ismini bana yazarsanız tanıdığım biri ise devreye girebilirim
Anlıyorum.inşallah başarı ile stajı bitirir ruhsatı alırsın.Ben de Ankara da mali müşavirim yapabileceğim bir şey olur ise irtibata geçebilirsin.Teşekkür ederim ama anlayacak biri değil tanıyorum.ben de üniv bitirdikten sonra sınavına girdim çalışıyorum stajımız var 3 sene onu yapıyorum 2 senem kaldı
Ne biliyim ben hiç böyle olsun istemedim bu foruma üye değilken dışardan okurdum doğum yaptım annem gelmedi bile aürünerek tuvalete gittim yazan bi üye vardı hiç onun gibi olsun istemedim.Hiö sevmedi beni annem.su savaşı yapmştık ortaokulda ıslak ıslak eve gidince annem yanlış anladı tecavüz edildim zannetti.banyoya sokup soydu her yerime baktı döverek.bi onu bi de bugün yaşadıklarımı unutamayacağım galibaEğer olayın tüm detayları bu kadarsa anneniz ve kardeşiniz önce kendi kanlarına baktırmalı. Neyin kafası bu?
Aile bu, et tırnaktan ayrılmaz masallarına inanmıyorum ben. Kopun gidin alın darp raporunuzu da kurtulun o evden.
Belli ki hayatınız boyunca destek yerine köstek olacaklar; onun yerine yabancı olun daha iyi.
Teşekkür ederim iyi dileğiniz için inşallah hemen geçer zaman banaAnlıyorum.inşallah başarı ile stajı bitirir ruhsatı alırsın.Ben de Ankara da mali müşavirim yapabileceğim bir şey olur ise irtibata geçebilirsin.
Kimseye ispatlama zorunluluğunuz yok, hanımefendi inanmadı diye morluklarınızın fotoğrafını buraya atacak değilsinizYüklemeye çalıştım ama dosya boyutu nedeniyle yüklenemedi yazısı çıktı nasıl yapılıyosa bilmiyorum öğrenince yüklerim
Bu hikayede eksik birşeyler var
Şiddette hayır lakin bu hikaye bende oturmadı
Yazdıklarınıza katılıyorum çünkü hep iyi para kazananlar örnek gösteriliyo bana.halbuki ben işimde pişince ben de kazancam ama yaşadıklarımı unutamıycam.birkaç ay sonra dil kursum başlayacak 11 gibi gelcem eve o zaman kavga etmezler dye dşünüyorum hemen yatıp uyurum.o zamana kadar kardeşim de gider belkiHerkes aynı şeyleri yazmış annen de kardeşin de insan artığı...Aile değil onlar.Anneler erkek çocuklarını kışkırtmaktan zevk alıyor resmen.Güçlerini hissediyorlar heralde.Anne denmez ya böylelerine neyse.Kardeşinde de akıl yok , yaşı genç.İlerde pişman olur ama iş işten geçer.Bence zulümlerinin tek sebebi onlara para yedirememen.İyi para kazansan bekarlığına laf edemezlerdi hatta evlenme diye uğraşırlardı musluğun suyu kesilmesin diye.
Para biriktirmeye bak.10 lira bile olsa biriktir.İşine asıl bir de , göze girersen hem orada kalırsın ve maaşın da artar.Allah yardımcın olsun.
Zaman geçer elbet ama senin öncelikle aile ile olan problemini çözmen lazım.baban nerede konu içerisinde bahsedilmemiş merak ettim.Teşekkür ederim iyi dileğiniz için inşallah hemen geçer zaman bana
Bakın sizi anlıyorum ama ben senedi dayak yemeden aylar önce imzaladım erken kayıtta indirimden faydalanmak için zaten dil kursum başlamadı gittiğim kurs ucuz haftada 1 saat olan bi kurs şu an.ehliyeti de aylardr ödüyrum zaten 4 ay kaldı bitmesine.şu an çok üzgünüm bu yorumlar daha da üzüyorHer şeye hayır deyip bir kulp bulmuşsunuz. Peki buradaki insanlar size nasıl yardımcı olabilir?
Ah yazık geçmiş olsun sabredin mi diyelim yani?
Kursa gitmeyin, ehliyet almayın erteleyin şu an her şeyi. Bi kendi canınızı kurtarın sonra istediğinizi yaparsınız! Ay sinir oldum!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?