Bilmiyorum kafamı toparlayamıyorum şu an.Mantıklı hateket etmem lazım.Kardeşim evden giderse annem bişey yapamaz bana.o yüzden şikayet etmek istemiyorum bir de dava açılırsa ben de elini sıyırdım onun.sicilim temiz işlenir mi bilmiyorumSen ne yapacaksın KDV yi falan canım benim.can güvenliğin Yok senin.sana üzülüyorum şuan ve bir çıkış yolu bulmanı istiyorum.ayrıca beyannameleri de son güne bırakmayın :)
İş kaygısını anlayabiliyorum şuan.mali müşavirlik stajı yaptığı İçin iş değiştirmek çok kolay olmuyor.ama bu bir gerekçe mi tabi ki hayır.gerçekten anlattığı gibi ise ciddi derece de can güvenliği tehlike de.Tövbe yarabbim KDV diyor kadın. Canına kast ediyorlar. Bilmem farkında mısın?
Gidin darp raporu alın.
Uzman çavuşluğa rüyasında görsün o öküz.
Hayat nasıl kaydırılıyor görsün.
İşten neden çıkarılacağınızı hiç anlamadım. Ama zaten asgari ücret alıyorsunuz. O parayı kazanacak iş her yerde bulursunuz öle bir şey olursa da.
Baban nerede?
Bulamıyorum iş o yüzden işime asılıyorum stajyerim üniv bittikten sonra sınavı kazandım zorunlu 3 yıl stajım var.çoğu yer 500 1000 lira arası çalştryor mecbur stajını yapmaya diye.babam başka bi ilçede yaşıyorTövbe yarabbim KDV diyor kadın. Canına kast ediyorlar. Bilmem farkında mısın?
Gidin darp raporu alın.
Uzman çavuşluğa rüyasında görsün o öküz.
Hayat nasıl kaydırılıyor görsün.
İşten neden çıkarılacağınızı hiç anlamadım. Ama zaten asgari ücret alıyorsunuz. O parayı kazanacak iş her yerde bulursunuz öle bir şey olursa da.
Baban nerede?
Annenizin belli ki cinsellik ile ilgili bir takıntısı var. Bir önceki mesajımda dediğim gibi ayrıntılar anlattıklarınız kadarsa saçma insanlar aileniz.Ne biliyim ben hiç böyle olsun istemedim bu foruma üye değilken dışardan okurdum doğum yaptım annem gelmedi bile aürünerek tuvalete gittim yazan bi üye vardı hiç onun gibi olsun istemedim.Hiö sevmedi beni annem.su savaşı yapmştık ortaokulda ıslak ıslak eve gidince annem yanlış anladı tecavüz edildim zannetti.banyoya sokup soydu her yerime baktı döverek.bi onu bi de bugün yaşadıklarımı unutamayacağım galiba
Hiç bir şey olmaz mesleki yönden merak etme.sicile işlense dahi.yüz kızartıcı ve devlete karşı işlenen suçlar sıkıntı oluyor.Bilmiyorum kafamı toparlayamıyorum şu an.Mantıklı hateket etmem lazım.Kardeşim evden giderse annem bişey yapamaz bana.o yüzden şikayet etmek istemiyorum bir de dava açılırsa ben de elini sıyırdım onun.sicilim temiz işlenir mi bilmiyorum
Evet evde birileri varken bişey yapamaz ama yine de korkuyo insan.çünkü psikopat hareketleri varİş kaygısını anlayabiliyorum şuan.mali müşavirlik stajı yaptığı İçin iş değiştirmek çok kolay olmuyor.ama bu bir gerekçe mi tabi ki hayır.gerçekten anlattığı gibi ise ciddi derece de can güvenliği tehlike de.
Annem hala kardeşimi savunuyor.
İşte ne güzel tehdit malzemen var. Bana bi daha elini kaldırırsan yakarım uzman çavuşluğunu bi daha hiç giremezsin de.Darp raporu almayı düşünüyorum yarın ama polise şikayet etmek istemiyorum çünkü alırsam kardeşim uzman çavuş olup evden gidemez.o evden giderse beni kimse dövmez evde
Adli sicil kaydı istiyoruz özlük dosyası oluştururken ya çıkarsa orada diye korkuuorum.bir de şikayet edersem temelli başıma kalacak evde.giderse kimse evde üstüme yürüyemez sadece o byle annem yapamaz birşeyHiç bir şey olmaz mesleki yönden merak etme.sicile işlense dahi.yüz kızartıcı ve devlete karşı işlenen suçlar sıkıntı oluyor.
Adli sicil kaydı istiyoruz özlük dosyası oluştururken ya çıkarsa orada diye korkuuorum.bir de şikayet edersem temelli başıma kalacak evde.giderse kimse evde üstüme yürüyemez sadece o byle annem yapamaz birşey[/
sıcağı sıcağına gidip darp raporu alır isen şayet hiç böyle dertlerin olmayacak.her yerin morarana kadar dayak yediğin bir durumda kimse o kardeş denilen şahsın bıçak çiziğine bakmayacak
Ben de sizin gibi diyordum ama yaşarken öyle olmuyor.3 üniv bitirdim sınava girdim mali müşavir olmak istediğim için.kazandım 3 yıl zorunlu stajımı yapıyrm.çalştğm mali müşavir bunu duysa işe kendni veremiyosun der gönderir beni tanıyorum onu.ve ankarada staj zorunlu due 500 1000 lira arası çalştryolar ki çok tecrübem yok bildiğiniz bayılcak hale gelene kadar ayakişi yaptırıyolar.ama parası dğer yerlere göre iyiİşte ne güzel tehdit malzemen var. Bana bi daha elini kaldırırsan yakarım uzman çavuşluğunu bi daha hiç giremezsin de.
Kafın sığınma evinde kaşınca niye işe gidemeyecek gibi davrandığını da anlayamadım. İşe gidiyprum kursa gidiyorum demişsin başka mesajlarında.
Bu kadar kendinizi ezdirmeyin. Hakkınızı savunun. Önünde yapabileceğin onca şey dururken hiç bir şey yapmaman onlara bu genişliği veriyo.
Bak yemin ediyorum bana ailemden ya da başka biri yapacak böyle bişey o bıçak hayatta elini sıyırmazdı.
Bulamıyorum iş o yüzden işime asılıyorum stajyerim üniv bittikten sonra sınavı kazandım zorunlu 3 yıl stajım var.çoğu yer 500 1000 lira arası çalştryor mecbur stajını yapmaya diye.babam başka bi ilçede yaşıyor
Ben böyle olacaksam bana nasip olmasın diyorum hep.kimsenin günahına girmek istemem çünkü benÖyle anne olmaz olsun. İnsan evladına bunu yapamaz yapılmasına müsade edemez.
1 buçuk saat uzakta babam köy gibi bir yerde.otobüs geçmiyo onu da düşündüm yok yok yok çıkamıyorumBabanızın yanından gidip gelseniz? Günde 5 saat yol şu yaşamdan iyidir. Ne kadar uzak bir ilçede?
1 buçuk saat uzakta babam köy gibi bir yerde.otobüs geçmiyo onu da düşündüm yok yok yok çıkamıyorum
Evet ben de annemin bu konuda takıntısı olduğunu düşünüyorum.kendisi beni ünivden mezun olup geldiğimde bakirelik kontrolüne götürmek istemişti.tabi bunu aşırı iyi niyetle söylemiş gbi yaptı.olmazsa ilerde eşine raporu gösterirsin esnekmiş dersin dedi.hayvan mıyım ben dedim olay çıkardım evde.benimle evlenecek insan tecavüz edilsem de evlensin kendim sevişsem de evlensin dedim.oram için değil dedim kıyameti kopardım.az bile yaptım bu kimseye hak olamaz.Annenizin belli ki cinsellik ile ilgili bir takıntısı var. Bir önceki mesajımda dediğim gibi ayrıntılar anlattıklarınız kadarsa saçma insanlar aileniz.
Bir kere konu ne olursa olsun bayılana kadar dövmek nedir? Hayat ve karar tabi ki sizin ama böyle bir eziyeti reva görmeyin kendize.
Canım benim burdan gördüğüm zor bir hayatın var ama bunda suçun birazı da senin. Bak aynı yaştayız bende 3. Üniversitemi okuyorum şu an. Hayatımda kimseye ezdirmedim kendimi.Ben de sizin gibi diyordum ama yaşarken öyle olmuyor.3 üniv bitirdim sınava girdim mali müşavir olmak istediğim için.kazandım 3 yıl zorunlu stajımı yapıyrm.çalştğm mali müşavir bunu duysa işe kendni veremiyosun der gönderir beni tanıyorum onu.ve ankarada staj zorunlu due 500 1000 lira arası çalştryolar ki çok tecrübem yok bildiğiniz bayılcak hale gelene kadar ayakişi yaptırıyolar.ama parası dğer yerlere göre iyi
Babamın arabası yok şehire giden kim varsa binip geliyor.erkek olsam yürürdüm bile o yolu bana kalsa.zaten erkek olsam dayak da yemezdim1.5 saat bir şey değil eğer babanızdan başka çekinceniz yoksa.
Babanızın arabası var mı? Otobüs geçen yere kadar götürür yada siz gidersiniz, sonra otobüsle devam edersiniz. Orada yaşayanlar bir şekilde ulaşım sağlıyor sonuçta.
Abiniz evden gidene kadar babanızda idare edebilirsiniz.
700 liraya dayalı döşeli eve çıkarım ama kime güvenip çıkarım.liseyi başka şhirde üniv.başka şehirde okudum.ankarada arkadaşım yok.ancak ya netten ev arkadaşı ya da sığınma eviCanım benim burdan gördüğüm zor bir hayatın var ama bunda suçun birazı da senin. Bak aynı yaştayız bende 3. Üniversitemi okuyorum şu an. Hayatımda kimseye ezdirmedim kendimi.
Yani kusura bakma ama silkerler öyle aileyi. Kimseye eyvallahın olmasın. Özel yurtlar var apartlar var kadın sığınma evleri var. Kimse öğrenci belgesi sormuyo. İstanbuldayım ben. 700 lira kiraya 2 kişi dayalı döşeli eve çıkarsın iyi yerde. Bu neyin kafası sendeki bilmiyorum.
Takılmışsın bir o eve? Abimi söylemeyeyim evden gitsin ben kalayım diye düşünüyosun ama yanlış. Onlarla kalma, kendine onlarsız bir hayat kur.
Bir kere geliyosun dünyaya değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?