Ogrenci apartlarinda normal çalışanlar da kalıyor ki. Benim yurdumda hemşireliğe yeni atanmis bir kadın kalıyordu. Aynı şekilde bir arkadaşım mezun olup o şehirde kalmaya devam edince 3-5 ay bir apartta kalmıştı.Ben de düşündüm bunu hatta sınava girip ankarada çok füşük puanlı bölüm yazabilirim sırf yurtta kalabilirim diye ama cesaretim yok
Konun benim için de inandırıcılığını kaybetti .ben seni yargilamiyordum oysa ..Keşke yargılamadan önce önceki mesajlara baksaydınız.zorunlu stajım var benim.yoksa ben de çıkar daha iyi para kazanabileceğim bir yerde daha rahat çalışmayı akıl edebiliyorum.
Özel yurda çıkabilirsiniz, odadaki kişi sayısı sizi rahatsız etmezse 500-600e kız öğrenci yurtları var hem yemeği kahvaltısı suyu interneti temizliği yatağı her şeyi dahil. Hem daha güvenli olur hem daha hesaplı eve göre. Hemde ayrılma zorunluluğunuz olmaz ve iş yerinizs yakın semtlerde bulabilirsiniz.. Allah kolaylık versin..Teşekkür ederim uzun uzun yazmışsınız.Ben de evi düşündüm çıkmasına çıkarım eve bi yatak olsa yeter bana akşam gidiyorum eve sadece sonuçta.ara kat olsa yakıt yakmam çok fazlaöelektrk su en fazla 20 gelir.ama ev kiraları 600 700 lira ankarada hem de baya işyerime uzak yerler.İnternete bakıyorun ama korkuyorum da biliyosunuz insanlarda artık korku kalmamış.İşyerimde bu meseleleri açamıyorum çnkü her hatam buna yorulur.1 kuruşun bile riski büyük bizde.çıkış yolu bulamıyorum inanın.gece uyurken kardeşim öldürür beni diye bile korkuyorum açık açık tehdit etti öldürcem diye.kapımı kilitleyemem yatarken diğer kardeşimle paylaşıyorum odayı.
Evet staj zorunlu ama başka bir mali müşavirin yanında da kaldığınız yerden devam ettirebilirsiniz stajınızı? Çözüm istiyorsanız illaki bir yol bulunur korkmayın lütfen.Kendisi beni 6 aydır hastaneye göndermiyo telefon çalabilirmiş mükellef gelebilirmiş.çünkü mecbur olduğumu biliyor.zorunlu olduğu için stajım.
Annen seni sevmiyor. Ve elinden gelse o da seni döver. Kardeşin uzakta olsa bile sen böyle bir anneyle aynı evi paylaşmayı aynı havayı solumayı istiyor musun yani? Bence mantıklı düşünemiyorsun. Benim annem benden bu kadar nefret etse beni kardeşime dövdürse onunla aynı evde bir dk bile durmam. Kaldı ki kardeşin uzman çavuş olup gitse kurtulacağını mı sanıyorsun? Bu adam sıfatıyla dolanan pis yaratık hiç mi gelmeyecek ziyarete olsun izine olsun... Bence çok pasifsin. Sanki evlenmişsin 3 tane çocuğun var çalışmıyorsun kocaya mecburmuşsun gibi o evde kalmak için diretiyorsun. Her öneriye bir bahane üretiyorsun. Sicil olayını bilmem ama bence işlemez. Şikayet et gereksizi asker falan da olmasın. Terket hepsini kurtul onlardan. Onun askerliği mi önemli yoksa senin canın mı? Bırak olmasın asker otursun çürüsün evde sen de o evde kalma git başka bir yerde kendine temiz bir hayat kur. Neyden korkuyorsun peşine mi düşerler?Bilmiyorum kafamı toparlayamıyorum şu an.Mantıklı hateket etmem lazım.Kardeşim evden giderse annem bişey yapamaz bana.o yüzden şikayet etmek istemiyorum bir de dava açılırsa ben de elini sıyırdım onun.sicilim temiz işlenir mi bilmiyorum
Annen seni sevmiyor. Ve elinden gelse o da seni döver. Kardeşin uzakta olsa bile sen böyle bir anneyle aynı evi paylaşmayı aynı havayı solumayı istiyor musun yani? Bence mantıklı düşünemiyorsun. Benim annem benden bu kadar nefret etse beni kardeşime dövdürse onunla aynı evde bir dk bile durmam. Kaldı ki kardeşin uzman çavuş olup gitse kurtulacağını mı sanıyorsun? Bu adam sıfatıyla dolanan pis yaratık hiç mi gelmeyecek ziyarete olsun izine olsun... Bence çok pasifsin. Sanki evlenmişsin 3 tane çocuğun var çalışmıyorsun kocaya mecburmuşsun gibi o evde kalmak için diretiyorsun. Her öneriye bir bahane üretiyorsun. Sicil olayını bilmem ama bence işlemez. Şikayet et gereksizi asker falan da olmasın. Terket hepsini kurtul onlardan. Onun askerliği mi önemli yoksa senin canın mı? Bırak olmasın asker otursun çürüsün evde sen de o evde kalma git başka bir yerde kendine temiz bir hayat kur. Neyden korkuyorsun peşine mi düşerler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?