Canım lisede ünide kimin vardı? Tanımadığın insanlarla arkadaş olmadın mı? Çık bi apart yurda ordan tanırsın birini eve çıkarsın sonra. Yok ben hiç uğraşamam dersen darp raporunu alırsın, abinin bir güzel işini yakarsın, ki gerizekalı bence o da askeriyede anlaşılmayacağını düşünüyo dövmenin. Neyse sonra da kadın sığınma evine girersin. Bu arada işine zamanında gittiğin sürece kimse farkına bile varmaz nerden geldiğinin700 liraya dayalı döşeli eve çıkarım ama kime güvenip çıkarım.liseyi başka şhirde üniv.başka şehirde okudum.ankarada arkadaşım yok.ancak ya netten ev arkadaşı ya da sığınma evi
Ankarada apartlarla görüşeceğim yurtlarla da.çünkü canımdan korkuyorum.darp raporu almayacağım evden gitsin.birkaç ay sonra arayıp dövmesi olduğunu söyleyeceğim.ayrıca eskiden uyuşturucu da kullanmışlığı vardı.askeriyeden bi tarafına baka baka gelsin.allah beni şu mübarek günde bu hale getirdi parça parça etsin demek geliyo içimden salak olduğum için diyemiyorumCanım lisede ünide kimin vardı? Tanımadığın insanlarla arkadaş olmadın mı? Çık bi apart yurda ordan tanırsın birini eve çıkarsın sonra. Yok ben hiç uğraşamam dersen darp raporunu alırsın, abinin bir güzel işini yakarsın, ki gerizekalı bence o da askeriyede anlaşılmayacağını düşünüyo dövmenin. Neyse sonra da kadın sığınma evine girersin. Bu arada işine zamanında gittiğin sürece kimse farkına bile varmaz nerden geldiğinin
Canım senin aramana gerek yok zaten. Hiç yıkanmayacak mı? Sağlık kpntrolünden geçmeyecek mi? Nasıl mini çakallıklar bunlar anlayamıyorum. Tek onlar akıllı çünkü. Ödesin tazminatı da gördün gününü. Sende darp raporunu mutlaka al. Şikayet etmesen bile al. O askeriyeye giremez kendini kandırmaAnkarada apartlarla görüşeceğim yurtlarla da.çünkü canımdan korkuyorum.darp raporu almayacağım evden gitsin.birkaç ay sonra arayıp dövmesi olduğunu söyleyeceğim.ayrıca eskiden uyuşturucu da kullanmışlığı vardı.askeriyeden bi tarafına baka baka gelsin.allah beni şu mübarek günde bu hale getirdi parça parça etsin demek geliyo içimden salak olduğum için diyemiyorum
O da alırsa diye korkuyorum.bir de dava açılırsa ki açılır işten fidip gelemem.iş düşünme demeyin birikim yapmam lazım yarın ne olacağım belli değil.Canım senin aramana gerek yok zaten. Hiç yıkanmayacak mı? Sağlık kpntrolünden geçmeyecek mi? Nasıl mini çakallıklar bunlar anlayamıyorum. Tek onlar akıllı çünkü. Ödesin tazminatı da gördün gününü. Sende darp raporunu mutlaka al. Şikayet etmesen bile al. O askeriyeye giremez kendini kandırma
SağolunTövbe estafurullah
Kocasından dayak yiyeni gördük kaynana baskısı gördük görümce elti tripi de gördük ama böylesini ilk defa duyuyorum. Allah yardımcın olsun. Çaresiz olmak, ne yapacağını bilememek çok zor bişey. Üzüldüm Allah yardım etsin
Senin yıllık iznin yok mu?Mesaj gelmiş he
O da alırsa diye korkuyorum.bir de dava açılırsa ki açılır işten fidip gelemem.iş düşünme demeyin birikim yapmam lazım yarın ne olacağım belli değil.
Yahu tutayım ağzımı söylemeyeyim diyorum da olmuyor ,kusucam şimdi ..Darp raporu almayı düşünüyorum yarın ama polise şikayet etmek istemiyorum çünkü alırsam kardeşim uzman çavuş olup evden gidemez.o evden giderse beni kimse dövmez evde
Yıllık iznim yok çnkü benden başka telefona kapıya bakıp temizlik yapıp evrak toplayıp evrak girecek kmse yok.yıllık izin yok parasını veriyorlarSenin yıllık iznin yok mu?
Keşke yargılamadan önce önceki mesajlara baksaydınız.zorunlu stajım var benim.yoksa ben de çıkar daha iyi para kazanabileceğim bir yerde daha rahat çalışmayı akıl edebiliyorum.Yahu tutayım ağzımı söylemeyeyim diyorum da olmuyor ,kusucam şimdi ..
Sen kendini kurtarmak için bu canavarı TSK ya mi sokacaksın ? şikayet et giremesin hiçbir yere . Böyle böyle adam olmayı öğrenecek . Ablasını döven adam memleket mi kollayacak ? Yarın karısını ,çocuğunu da dovmeyecek mi ? Bencilliği bırak şikayet et ,ceza alsın muhakkak .sen de çık git sığınma evi yada aparta . işim kursum falanim filanim var demişsin ..canından daha mı değerli ? Ayrıca kadın sığınma evine gidince kaldığın süre boyunca başka bir işe girer ,parani biriktirirsin. Herşey yoluna girince tekrar işine dönersin yada başka bir işe girersin .bu kadar hırs niye ya ? Ailecek bi degisiksiniz
2 sene izinsizalıştıysan bu sene izin almak istediğini söyle. Kimse hakkı olan izni istediği için çalışan çıkaramazYıllık iznim yok çnkü benden başka telefona kapıya bakıp temizlik yapıp evrak toplayıp evrak girecek kmse yok.yıllık izin yok parasını veriyorlar
Kendisi beni 6 aydır hastaneye göndermiyo telefon çalabilirmiş mükellef gelebilirmiş.çünkü mecbur olduğumu biliyor.zorunlu olduğu için stajım.2 sene izinsizalıştıysan bu sene izin almak istediğini söyle. Kimse hakkı olan izni istediği için çalışan çıkaramaz
Ben onu ispiypnlayana kadar düzenimi kurmuş olurum bulamaz beni.tazminatını öder işsiz kalır.Niye darp raporu almadığınızı anlamadım. Telefon edip ispiyonlayınca sizin yaptığınızı anlamayacak sanki.
Çünkü saf gibi inandığını bildiği için göndermiyo. Çok hastaydım hastaneye gittim aha bu da raporum. Bu kadar. El pençe divan durursan hastaneye gitmek için hiç bi patron göndermez. Onun lutfu değil senin hastaneye gitmen, senin hakkın o.Kendisi beni 6 aydır hastaneye göndermiyo telefon çalabilirmiş mükellef gelebilirmiş.çünkü mecbur olduğumu biliyor.zorunlu olduğu için stajım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?