27 yaşında aileden dayak yemek

Ben de düşündüm bunu hatta sınava girip ankarada çok füşük puanlı bölüm yazabilirim sırf yurtta kalabilirim diye ama cesaretim yok

Yuksek yaparkeb de yurtta kalabilirsiniz. Bir de buyuk sehirlerde sadece calisan ve tek yasayan kadinlara ozel yurt tarzinda apartlar oluyor. Arastirin ve o evden ayrilin.

Teşekkür ederim bilmiyordum ben.Bugün hastaneye gideceğim darp raporu için.Buraya da en kısa zaman da gideceğim.

Hayretler içinde okudum ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzüldüm
Darp raporu alın , kadın sığınma evine gidin lütfen yaşamayın onlarla

Sve diye vaktım ama bulamadım yardımcı olabilir misiniz

cesaret edip çıkmak lazım evden. ev arkadaşı ile vs pekala idare edilebilir.

Aynen öyle.Bundan önce tartışmalarımızda annem evlen git diye tuttururdu anne kimle evleniyim tanışmama bile izin vermiyosun diyodum.Ev mi tutuyım ne istiyosan açık söyle bana ben anlamıyorum dedim.Erkek getirceksin eve g.tünü havalandırcaksın sen dedi bana.Yengengil ne der ele ne deriz sen kudurdun dedi.İftira atabilir ama şu saatten sonra iftirası da önemli değil anneliği batsın.6 kişilik odada üniversitede kalırken mezun olduk herkesin ailesi geldi törene ben gidemedim neden çünkü kimsem gelmedi.anneler yukarı çıkıp eşyalarını taşıdılar ben tuvalete gidip ağladım.kıskanmadım allah var sadece neden dedim

Kadın sığınma evini kesinlikle onermem. Nasılsa bi isiniz var benim enistemde asgari maas aliyor 2 cocuklu ev kirada düşün yani iyi olmasada bi sekilde geciniyolar kirayla faturaya verecegin en fazla 1 geri kalanla suanki yaşadığın hayatin kat kat daha guzelini yaşarsın Rabbim yardımcın olsun

Seni cok iyi anliyorum.. bende 23 yaslara kadar evde yasadigimda cok iskence aliyordum.
Hepsi gidip evden evlenmemdi.
Annemden sabahin korunde ne laflar yerdim. Aksam ustu ayni. Yemek yerdim sofrada ayni.. dayakta yerdim.
24 yasinda severek evlendim. Hayatim cok sukur oyle iyi ki.. ama anneme karsi sevgim cok azaldi..
sevmiyorum.. kendisi pismanmis.

O caresiz gunleri unutamiyorum asla.. her gun aglardim. Depresiona girmistim.. uyanirdim aglardim hayatan bikmistim. Gidicek bir yolum yoktu. Bir kere eve gec geldiigmde, uvey babamdan dayak yemistim. Annem yuzunden. Beni ona sikayet edince.. cok kotuydu o gunler cok..

Ruyamda bazen aglayarak uyaniyorum geceleri gucume cok gidiyor cunku.. kotu bir evlat degildim oysaki..

Bilmiyorum ama bende bir anneyim suan.. oglum var dusunuyorum. Ogluma ben nasil bicak cekebilirim. Nasil dovebilirim onu. Nasil ondan nefret edebilirim..

Anneligi batsin onun..

Son düzenleme:
Ankarada ucuz semtlere bakacağım bir yatak bir dolap yeter bana bir de yemel ısıtacak ocak.zaten sabah çıkıp akşam geliyorum.yerde bile yatarım diyorum bazen.evde de yemek yiyemiyorum kardeşim gelip 1 tabaktan fazla yersem üstüme yürüyor

İnşallah hayatınız hep daha mutlu geçer sevindim sizin adınıza

bence suan oyle bir devirde yasiyoruz ki, herkes ozgur yasiyor sonucta turkiyede. bence kendi ayaklarinin uzerinde durabilirsiniz.. biz kadinlar cok gucluyuz..

25 yaşındaki herif utanmadan evde yatıyor sizin maaşınıza az mı diyor. Ankarada ucuz semtler var ölünce mi aklınız başınıza gelecek kaçın evden kadın sığınma evine. Aileyi de şikayet edin.

Ben olsam darp raporu alır o kardeş bozuntusunu süründürürdüm. Sonra hayallerinde görürdü uzman çavuşluğu. Pasif olma, kendine güven. Doktora git darp raporu al ve şikayetçi ol. Sonra da bir yurt mu olur apart mı ev mi fark etmez, eşyalarını topla ve git. Başta zorlanırsın belki ama alışınca cennet gelir her yer.

Yuh yaa böyle aileye.. bence bir arkadasınla eve cıksan karsılayabilirsin ücretini.. veya bır yurda fılan mı gırsen daha az para odeyebileceğin? Kadın sıgınma evleri bana pek cozum yolu gibi gelmıyor,bilmiyorum sartlar ne tr de ? Bos yer var mı vs

kadın sığınma evine geçici süre gideblirisin. ev tutanaa kadar. rehberlik yapılır. hatta orada eve çıkmak isteyen kişiler olabilir onlarla bağımsız yaşama geçebilirsin. ama seçici olmakta fayda var. aileden kaçıcam diye yanlış arkadaş kurbanı olma ihtimali var. siz dediğim gibi şiddet önleme merkezine gidin sağlıklı bir rehberlik ve yönlendirme alın

Darp raporunda adli olaya yansıyosa kardeşim uzman çavuş olamaz evde kalır ve benim yüzümden gidemediği için her gün dayak yerim.ama ilerde bir şey olursa da elimde kanıt olsun istiyorum.
Darp raporununda süresi var diye biliyorum 6 aymıydı öyle birşeydi sanırım.

Para biriktirme şansın var ise bir kaç ay biriktir öyle ayrı eve çık derim en azından depozito,emlakçı paran çıkar 1 odada olsa elinde biraz toplu para olması gerek,akrabalardan yardım edecek kimse yok mu peki.

Yada yurt apart tarzı yerlere bak depozito istemeyen uygun fiyatlı yerleri araştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…