- 21 Aralık 2014
- 9.025
- 27.668
- 798
- Konu Sahibi tabularasaa
-
Evet tek amaçları kocaBana da aynısı yapmaya çalışıyorlar. Cunku evlenmak hayattaki tek amaçları. Evlenip ne yapacam koca derdi mi çekeyim. Hayırlısı olsun de kapat
Sen kendine nasıl bakarsan, herkesi öyle bakıyor görürsün... yoksa kimse sana hiçbir şey diyemez. Kararlarının arkasında durmalısın. Evlenmek istemeye de bilirsin, herkes evlenmek zorunda mı?
[/QUOTE
Lafına kapak yapıcı bir şey söylesen bak evlenmedi psikolojisi bozuk imaları oluyor
Gülümsettiniz beni27 çok geç bir yaş mı anlamadım ki
zaten erken evlenenlere de madalya takıyorlar.
benim altın kemerim var mesela kocamın boynuna dolayayim diye verildi. çünkü erken evlenmek büyük maharet
Evlendikten sonra herkesin çenesi kapanacak aynı evde seçtiğim hayatla ben başbaşa kalacağım. Dedikleriniz çok doğruEvlendiğinizde kimse sizin evinize getirip bir ekmek bırakmayacak. Sorunlar yaşasanız kimse tüh demez kadını suçlarlar. Çocuk yapmasan çocuk yap derler yapsan niye yaptın gezseydiniz derler. Liste uzar gider. Çünkü işleri güçleri dedikodu. Sen veya başkası kişisel değil. Ama bu durumu takıp üzülmen senin seçimin. Sence takılmaya değer mi?
Evlendik diye biz de ölmedik ya.27 yaşındayım, şu an kardeşim kek yapıyor bende kahve hazırlıyorum dönüp dolaşıp nete takılıyorum. Kafa rahat hayat güzel. Çıkın o ruh halinden.
Yaşadığınız bölgeye göre değişir. 27 yaşında nişantaşında bebekte tarabya da daha çocuksun gez toz babanın parasını ye 30 dan önce evlenme derler. Doğu da yaşasan reşit olmadan ana baba imzasıyla evlendirirlirsin 16-17 de.. 30-35 te de kayınvalide olursun.. şimdi hangisini baz alalım? Meşgalen yok muhtemelen. Oku, okuduysan atan, eğitimin yoksa kurslara yazıl terzi ol paranı kazan kimseye eyvallah etme.. çocuk bak evde.. bir şeyler üret. el işi hobi bul.. millete göre şekillensek yanmıştık. Bu hayatı sen yaşıyorsun onlar değil. İpleri eline al. Kurtarıcı bir koca bekleyip oturma. Kim ne derse desin. Bu işler kimsenin elinde değil kadet yazı meselesi. 20 sinde evlenen kendi becerdi de sen beceremedin 27 de evde kaldın gibi bir durum yok yani.Karşıma insanlar çıksada olmadı. Şimdi etrafımdaki herkes evde kalmışım gözüyle bakıyor. Bu beni ara ara depresyona sokuyor. Artık kimseye misafirliğe gitmek bile istemiyorum çünkü konuşmaları bir koca bulamayacak meziyetim yok ve sanki yetersizmişim gibi. Benimle aynı kaderi paylaşan varmı toplum ve ruh halinizla nasıl başrdiyorsunuz
Evlenince de çocuk diye başını yiyecekler boşver millete bakıp acele etme sakınKarşıma insanlar çıksada olmadı. Şimdi etrafımdaki herkes evde kalmışım gözüyle bakıyor. Bu beni ara ara depresyona sokuyor. Artık kimseye misafirliğe gitmek bile istemiyorum çünkü konuşmaları bir koca bulamayacak meziyetim yok ve sanki yetersizmişim gibi. Benimle aynı kaderi paylaşan varmı toplum ve ruh halinizla nasıl başrdiyorsunuz
Bize gelen oluyor biz gidiyoruz bu sohbetler dönüyor. Bu koca bulmadı mı daha diyorlar anneme. Sinir oluyorum. Acaba ben öi alınganlık yapıyorum diyorum onlar için evlilik olması gereken birşey iyi niyetli yuvam ılsun diye mi bu konuşmalar dediğimde oluyorniye misafirliğe gidiyorsunuz ki zaten? ben hemen hemen tüm akrabalarımdan uzağım. bekarken bu tip muhabbetlere maruz kalacağım insanlarla görüşmezdim.
Evet ablam evlendi ona soran kadar bana da ablan niye çocuk düşünmüyor diyorlarEvlenince de çocuk diye başını yiyecekler boşver millete bakıp acele etme sakın
27 yaşındayım, şu an kardeşim kek yapıyor bende kahve hazırlıyorum dönüp dolaşıp nete takılıyorum. Kafa rahat hayat güzel. Çıkın o ruh halinden.
Keşke kapansa.. çocuk yok mu geçiniyorlar mı.. çocukları olmadı mı.. ikinci olmadı mı.. doğumu sezeryan mı.. hala kiradalar mı altlarında araba yok mu.. kocası şöyle mi kaynanası böyle mi.. hangi birine göre şekillendirebilirsin hayatını?Evlendikten sonra herkesin çenesi kapanacak aynı evde seçtiğim hayatla ben başbaşa kalacağım. Dedikleriniz çok doğru
Meşgalem var yükseklisans öğrencisiyim doktora için dil sınavına hazırlanıyorum. Etrafımdan psikolojim bozuldu yazık vah vah gibi bakıyorlar. Kimseyi görmeye tahammül edemiyorum alıp başımı gitmek istiyorumYaşadığınız bölgeye göre değişir. 27 yaşında nişantaşında bebekte tarabya da daha çocuksun gez toz babanın parasını ye 30 dan önce evlenme derler. Doğu da yaşasan reşit olmadan ana baba imzasıyla evlendirirlirsin 16-17 de.. 30-35 te de kayınvalide olursun.. şimdi hangisini baz alalım? Meşgalen yok muhtemelen. Oku, okuduysan atan, eğitimin yoksa kuralara yazıl terzi ol paranı kazan kimseye eyvallah etme.. çocuk bak evde.. bir şeyler üret. el işi hobi bul.. millete göre şekillensek yanmıştık. Bu hayatı sen yaşıyorsun onlar değil. İpler eline al. Kurtarıcı bir koca bekleyip oturma. Kim ne derse desin. Bu işlet kimsenin elinde değil kadet yazı meselesi. 20 sinde evlenen kendi becerdi de sen beceremedin 27 de evde kaldın gibi bir durum yok yani.
Kendi kızları okumayıp 20 sinde koca bulunca ben onlara çok tuhaf geliyorKeşke kapansa.. çocuk yok mu geçiniyorlar mı.. çocukları olmadı mı.. ikinci olmadı mı.. doğumu sezeryan mı.. hala kiradalar mı altlarında araba yok mu.. kocası şöyle mi kaynanası böyle mi.. hangi birine göre şekillendirebilirsin hayatını?
Maşallah beğendim çok güzel bir yol çizmişsin. Allah emeklerinin karşılığını versin. Muhtemelen seni anlamayan insanlar arasındasın. Bütün mesele bu..Meşgalem var yükseklisans öğrencisiyim doktora için dil sınavına hazırlanıyorum. Etrafımdan psikolojim bozuldu yazık vah vah gibi bakıyorlar. Kimseyi görmeye tahammül edemiyorum alıp başımı gitmek istiyorum
Yaaa kıyamammEvlendik diye biz de ölmedik ya.Şuan bebeyi uyuttum. Spor yapıyorum. Burnumdan ter süzülünce iki saniye soluklanayım dedim. Kek istiyorum ama ona zamanım yok. Topkek alayım bari. Evli ve çocuklu olmak o kadar da iyi bir şey değilmiş, şuan jeton düştü.
Evet kesinlikle. Etrafım hep lise ortaokul mezunu benim kadar okumuş yok. Onun için evde kaldığımdan falan okuyorum zannediyorlar. İsteyeni de olmaz gibiMaşallah beğendim çok güzel bir yol çizmişsin. Allah emeklerinin karşılığını versin. Muhtemelen seni anlamayan insanlar arasındasın. Bütün mesele bu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?