Selam canım, bende 21 mayısta 4. Çatlatma iğnemi oldum bekleme sürecindeyimKızlar selam
Uzunca bir süredir burdayımen son rahim filmi cektirmistim tüpler tıkalı çıkmıştı Femera ilaç kullandıktan sonra 28 Mayıs'ta çatlatma iğnesi oldum. 36 saat sonra ilişki önerdi doktorum onu değerlendirdim. Bundan sonraki süreçleri takip ediyorum umarım bu ay güzel sonuclar alırım. Benim gibi süreçler yaşayan varsa dertleşmek isterim
Ayy inşallah güzel sonuçlar alalımSelam canım, bende 21 mayısta 4. Çatlatma iğnemi oldum bekleme sürecindeyim
Ay aminnnnAyy inşallah güzel sonuçlar alalımben ilk defa oldum , sanırım her ay yapılan bir şey değil
Hangi markayla yaptınız? İnşallah bebeğiniz sizinledir. İğneden sonra 16.gün de negatif 17.günde pozitif mi gösterdi sizin? Testlerinizi atın bakalım.Selam kızlar ben 16 mayısta çatlatma iğnesi oldum. Dün 1 hazıranda test yaptım negatifti akşam saatinde yaptım. Bügün sabah uyanır uyanmaz test yaptım tek çizgiydi ikinci çizgi belirmeyince kenara koydum. Sonra baktım ikinci silik çizgi var. Ama dünkü testim hala ne tek çizgi. Sizce tutmuş olma olasılığı var mı
Laboquick ile yaptım. Ben net görüyorum ikinci çizgiyi. Üstteki dün yaptığım. Alttaki bugün sabah yaptığımHangi markayla yaptınız? İnşallah bebeğiniz sizinledir. İğneden sonra 16.gün de negatif 17.günde pozitif mi gösterdi sizin? Testlerinizi atın bakalım.
Evet görünüyor çizgi alttakinde. Kan verin bence bir an önce netleşsin. Sağlıkla büyüsün inşallahLaboquick ile yaptım. Ben net görüyorum ikinci çizgiyi. Üstteki dün yaptığım. Alttaki bugün sabah yaptığım
Yani sevinmek istemiyorum bir gün daha beklemek istiyorum. Şimdi baktım göpsğmde halka yerinde küçük kabarcıklar var buda bir belirtimi sizceEvet görünüyor çizgi alttakinde. Kan verin bence bir an önce netleşsin. Sağlıkla büyüsün inşallah
Böyle bir belirti yaşayanlar var. Başka belirtiniz var mıydı?Yani sevinmek istemiyorum bir gün daha beklemek istiyorum. Şimdi baktım göpsğmde halka yerinde küçük kabarcıklar var buda bir belirtimi sizce
Laboquick bende geçen ay kuruma çizgisi çıkardı yarım saat sonra net bi çizgi vardı bence tekrarlayın testi yarınLaboquick ile yaptım. Ben net görüyorum ikinci çizgiyi. Üstteki dün yaptığım. Alttaki bugün sabah yaptığım
İki yaa üç gün önce kasıkta batmamvardı. Sonraki gün geçti. Kremsi akıntı sadece başka yokBöyle bir belirti yaşayanlar var. Başka belirtiniz var mıydı?
Anladım, testinizi tekrarlayın ona göre kan verirsiniz o haldeİki yaa üç gün önce kasıkta batmamvardı. Sonraki gün geçti. Kremsi akıntı sadece başka yok
Ha birde göğsümde halka yerinde kabarcık küçük küçük varAnladım, testinizi tekrarlayın ona göre kan verirsiniz o halde
İnşallah vardır bebişSelam kızlar ben 16 mayısta çatlatma iğnesi oldum. Dün 1 hazıranda test yaptım negatifti akşam saatinde yaptım. Bügün sabah uyanır uyanmaz test yaptım tek çizgiydi ikinci çizgi belirmeyince kenara koydum. Sonra baktım ikinci silik çizgi var. Ama dünkü testim hala ne tek çizgi. Sizce tutmuş olma olasılığı var mı
En erken sanırım 8.gün geçiyor. Testiniz varsa 7-8. Gün deneyin iğne etkisi geçmiş mi diye. Ben öyle yapmayı düşünüyorum.Kızlar bu arada bu iğnenin etkisi ne zamana kadar geçerli ? Kaç gün sürüyor ,biliyor musunuz
Öyle yapayım o zamanEn erken sanırım 8.gün geçiyor. Testiniz varsa 7-8. Gün deneyin iğne etkisi geçmiş mi diye. Ben öyle yapmayı düşünüyorum.
İnşallahÖyle yapayım o zamaninşallah güzel sonuçlar alırız kızlar yazın mutlaka umut olsun birbirimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?