• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

28 tane antidepresan içtim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Psikiyatri acil e gideceksiniz. İçtiğiniz ilaçların sayısını söyleyeceksiniz. Zaten gereken yapılır. Ailenize gerek yok.

Aileme söylüyorum ama 10 gün bekleyelim para yok diyorlar ve evet 28 tane içtim birşey olmadı.Citoles hatta adı
Kendiniz acilden kendinizi psikiatri vb klinige
Yonlendirmeyi deneyin. Zaten antibiyotikten bile 3 yerine 4 defa icsek yanetki yapiyor mutlaka fiziksel bir sorun hissetmissinizdir acilde size bakarlar. Gecmisolsun umarim biran once sifa bulursunuz

Üzgünüm bunu söylediğim için ama bariz yalan söylüyorsunuz. Ya ilgi çekmeye çalışıyorsunuz ya da bizimle dalga geçiyorsunuz.
Bir ilacın yutulduktan sonra midede dağılması maksimum yarım saat sürer hadi bi yarım saatte de bağırsaklardan emilim oldu diyelim, toplam 1 saatte kana karışır. Bu 1 saatte maksimum olacak süredir. Bazı ilaçlar midede çok daha hızlı eriyorlar. Dağılması 15 dakika süren ilaçlar var. Yani annenizin 4-5 saat sonra sizi kusturması çokta bir şeye yaramaz. Hele ki antidepresan gibi ağır ilaçların fazlaca yan etkisi de olur kusturulmaya rağmen. Doktorlar bu tür ilaçları hastalarına kontrollü şekilde, düşük mg larda veriyorlar. Siz 28 tane içtim, yan etkisi olmadı diyorsunuz. Buna inanmamızı beklemeyin.
Acilen gidin bir psikiyatr hastanesinde yatışlı şekilde tedavi olun. Durup durup yalan söyleyerek dikkat çekmeye çalışmak da sıkıntılı bir durum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X