28 yaşında hala bekar olmak

bak kendi agzinla soyluyorsun imtihan cnm bu dunyada imtihandayiz ben bosaniyorum ama gel gor ki oyle bi cigerim yaniyor ki aklima gelince sac bas yolup aglayasim geliyor icimden sonra Rabbimmmm diyorum Rabbimmm cigerim parcalaniyor yardim et Rabbime siginmamiz lazim baska yolu yok tabiki seni anliyorum ben yeni bosanicak olmama ragmen hemen evlenip anne olmak istiyorum cunku gercke bu yuva kurmaya kendi evimin kadini olmaya bi bebegin aglamasiyla uyanmaya okadar cok ihtiyacim var ki ama imtihandayiz cnm ille birgun Rabbim bizlerede nasip edecek insallah

Ben 22 yaşında evlendim 1 oğlum var eşimin kuzeni 31 yaşında evlendi hemen hamile kaldı ikizler oldu ikisi bir büyüdü bile:) bizi geçti 2 çocukla yani şaka bir tarafa bunlar nasip işi ol deyince olmaz zamanı ne zamansa o zaman olur

ben takmamak için elimden geleni yapıyorum bu durumu ama işte çevremde evli çitf görünce kötü oluyorum sen evlenemiyceksin diyorum 30 olmamam 2 sene kaldı kim alır seni diyorum inanın karşıma çıkan erkeğe yaşımı söylemeye bile çekiniyrm bazıları dalga geçiyor oo bu yaş ha falan gibi...bende üniversite okudum evlilik düşünmedim diyorum ha birde çevre baskısı en yakın akrabalar bile evlen artık kocadın gibi cahil cahil laflar beni gördüklerinde nasılsın demeden ilk sordukları şey evlenmiyormusun bıktım artıkk

kardes ben 23 yasinda evlendimde ne oldu basim goklere mi cikti bosaniyorum simdi 24 yasinda dul damgasi yedim boyle olsa daha mi iyi sukret haline
bu kelimeyi nasil kullaniyosun dertli? ne demek 'dul damgasi'? damga kotu seyler icin soylenir.. biz boyle dersek, kotu niyetliler neler demez.. ne olur ya..

canım ben 27 yaşımda evlendim 17 yaşımda tanıştığım kişi ile.. kısmet ne zamansa o zaman olacaktır.. ablam 30unda evlendi.. ikimizde çok memnunuz evlendiğimiz yaşlarımızdan :) iyiki daha erken olmamış hayırlısı böyle imiş.. benim 2,5 yaşında kızım var ablamda mayısta 32 yaşında anne olacak..
akışına bırakın herşeyi.. elbet olacak.. evlenmek gönlünüzde yatıyor karşınıza doğru insan çıktığında umarım onu farkedersiniz en önemli şey bu.. yanlış tarafa bakabiliyoruz bazen..
evli ya da bekar hergünün kıymetini bilip dolu dolu yaşamalı.. zira kaç yıl ömrümüz var bilmiyoruz.. yaşadığın günü, içini karatmadan bekle..

bende senin gibi düşünüyordum bi gün öyle üzgündümki secdeye kapandım ağladım ağladım Allaha yalvardım bi umut dedim sadece hayata tutunabilmek için bi umut ver rabbim dedim çok yalnızım dedim evleneceğim kişiyi hemen çıksın karşıma diye dua ettim öyle içten etmişim ki demekki ertesi gün biriyle tanıştım 2 sene sonrada evlendik şimdide 2 senelik evliyim dua et bol bol ve hayırlısını iste rabim yeterki ol desin çok iyi hatırlıyorum sadece bi umut dedim Allah bana gerçektende bi umut yolladı (eşimin ismi umut ) çok şükür rabbime herkes çok şanslı olduğumu söyler eş açısından dua et cnm ve Allaha güven

bu kelimeyi nasil kullaniyosun dertli? ne demek 'dul damgasi'? damga kotu seyler icin soylenir.. biz boyle dersek, kotu niyetliler neler demez.. ne olur ya..
tamam damgasi demiyim baska turli diyim dul biri mi diyim ne diyim kardes bizim canimiz ne kadar yansada el alem boyle diyor ve biz kimseyin fikirlerini degistiremiyoruz malesef

ah canım aynen bende secdelerde ağlıyorum dua ediyorum Rabbim bende yuva kurayım anne olayım diye bol bol dua ediyorum ...hayatımın en zor dönemleri işte..umutsuzluklar hayal kırıkları dolu günler yanlış kişiler...rabbim yar ve yardımcımz olsun bende inş iszler gibi yuva kurarım

aklıma geldi 60 yaşında ilk kez evlenmiş 69 yaşında bi profesörüm vardı.. iyiki 60 sene eşimi beklemişim hayatımın aşkı derdi.. nasıl mutlulardı..
siz inş. gönlünüze göre birini çabucak bulursunuz ama büyük resme bakmaya çalışın.. tüm hayatı görerek.. evlilik ne zaman çocuk ne zaman 2. çocuk ne zamanlarla yaşayanlara kulak tıkayın..

Hersey kismet.en yakin arkadasimin ablasi gayet guzel alimli olmasina ragmen 34yasinda evlendi.simdi musmutlu bi evliligi var birde iki kizi:)
çevre baskısı çok üzüyor beni canım dalga geçiyor herkes bnm le evlenemediğim için o yüzden çok zoruma gidiyor yediden yetmişe herkes evlen artık baskısı

tamam damgasi demiyim baska turli diyim dul biri mi diyim ne diyim kardes bizim canimiz ne kadar yansada el alem boyle diyor ve biz kimseyin fikirlerini degistiremiyoruz malesef
benim canim yanmiyo sukur, arada kotu hissediyorum o kadar.. bosanmamis olsam da bu tabirini hos karsilamazdim.. 'dul' kelimesinde bsy yok aslinda, soylerken yuklenen anlam beni kizdiran.. insan ya evlidir ya bekar.. bosanmis bekar insanlariz.. 'dul damgasi' cok rencide edici.. sirf bu bakis yuzunden bosanmaya cesaret edemeyip aci ceken kadinlar var..

bu duayi sana cok icten ediyorum cnm insallahhhhh Rabbim en kisa zamanda karsina tam istedigin gibi sevebilecegin iyi ahlakli icgisi sigarasi olmayan ici iman dolu ve once Allah sonra esim diyen birini nasip etsin sana ve en kisa zamanda beyaz gelinlgini giyi tabi sonrada kucagina minicik mucizeni al ve iste o zaman dunyanin ennnn mutlu kadini sen ol insallahhhh Aminnnnnnnnnnnnnnnn

Herşey nasip kısmet.
Daha yaşınız çok genç bu yaşta evde kaldım gibi kelimeler söylemeyin.
insanın doğru kararlar alma yaşı 30 geçtikten sonra başlıyor.

Bide evlenmessin evde kaldı derler.
Evlenirsin ve ayrılmak zorunda kalırsın dul damgasını yapıştırı verirler.
Ahh biz millet olarak nezaman değişeceğiz yada ağzımıza hakim olmayı nezaman öğreneceğiz.

çevre baskısı yüzünden yılmış olabilirsin , benim arkadaşım bir tv kanalında haber sunuculugu ve program yapıyo çok başarılı bir kadın, oda 27 yaşında ve çevresi başarılarından çok neden evlenmediğine takık durumda, çok hoş biri gerçekten evlenmemesi dikkat çekiyo, oda geçende face de koca bı yazı paylaşmıştı neden evlenmediğine dair, malesef çevre baskısı çok yogun ve bır kadın eger evlenmemiş çocuk doğurmamışsa, başarılı sayılmıyor, illa evlenicek bizim toplumda böyle.. umarım hayırlı kısmetiniz çıkar..

bi de sen de boyle dusunuyosun, sen boyle ifade ediyosun ki basta :) elaleme ne hacet.. o zihniyet benim umrumda degil.. bu skntiyi yasayan bizler farkli dusunup konusalim bari..

Evet canim. Maalesef toplumun dusuncelerini degismek mumkun degil.
Ama takmamak gerek valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…