- 6 Ekim 2014
- 1.461
- 1.045
- 158
- 35
bak kendi agzinla soyluyorsun imtihan cnm bu dunyada imtihandayiz ben bosaniyorum ama gel gor ki oyle bi cigerim yaniyor ki aklima gelince sac bas yolup aglayasim geliyor icimden sonra Rabbimmmm diyorum Rabbimmm cigerim parcalaniyor yardim et Rabbime siginmamiz lazim baska yolu yok tabiki seni anliyorum ben yeni bosanicak olmama ragmen hemen evlenip anne olmak istiyorum cunku gercke bu yuva kurmaya kendi evimin kadini olmaya bi bebegin aglamasiyla uyanmaya okadar cok ihtiyacim var ki ama imtihandayiz cnm ille birgun Rabbim bizlerede nasip edecek insallahama ne olursa olsun insan anne olmak yuva kurmak istiyor ama gel görün ki güzel eli ayağı düzgün bi kız olmama rağmen bi sevgilim bile yok belli yaşa geldim ya yaşımdan küçükler çıkıyor yada evlilik düşüncesi olmayan karşıma.kendimde itici gelen yanım yok çok şükür düzgün bi kızım.ama ne bilim olmayınca olmuyor demekki.hüzünleniyrm işte nerde bi çift görsem bazen acaba hiç evelenmeyicem anne olamycam gibi geliyor doğru kişi ile olunca eminim evlenmek güzel biri tarafından sevilmek.bol bol dua ediyrm rabbim hayırlı biri çıksın karşıma diye ama tam tersi imtihan gibi kötüler çıkıyor
Amin canım hakkında hayırlısı olsun...Haklisin canim, Tesekkur ederim dusunduklerin icin. Tabii ki gec kalmadan bosandigim icin her gun sukr ediyorum TANRIMA.
Rabbim karsimiza hayirli insanlar cikarsin insallah
Aminnn cumlemiz mutlu olalim insallahHakkinizda her seyin hayirlisi olsun insallah.
Bunu bir sinav olarak dusunelim.
Gecip gidiyor tum olumsuzluklar zamanla.
Insallah karsina hayirli biri cikar ve coooooookkkkkk mutlu olursun
Hepimizin insallah canimAmin canım hakkında hayırlısı olsun...
bu kelimeyi nasil kullaniyosun dertli? ne demek 'dul damgasi'? damga kotu seyler icin soylenir.. biz boyle dersek, kotu niyetliler neler demez.. ne olur ya..kardes ben 23 yasinda evlendimde ne oldu basim goklere mi cikti bosaniyorum simdi 24 yasinda dul damgasi yedim boyle olsa daha mi iyi sukret haline
28 yaşındayım bekarım evlenemediği çok kafama takıyorum karşıma hep yanlış kişiler çıktı.kısmetim yok çıkmıyor bir türlü kpss girdim 1 puanla atanamıycam.sizce biri kısmetimi bağlamış olabilirmi var mı böyle şey başına gelen yemin ederim psikolojim alt üst kızlar çok kafama takıyrm arkdşlarımın çocukları kocaman ben se hala bekarım kuşların bile yuvası var benim yoksizden başa derstleşcek kimsem yok.umarım ben gibi vardır da teselli olur evlenen insanları gördükçe çok hüzünleniyrm çok evde kalmış muamelesi yapıyor zaten çevrem
tamam damgasi demiyim baska turli diyim dul biri mi diyim ne diyim kardes bizim canimiz ne kadar yansada el alem boyle diyor ve biz kimseyin fikirlerini degistiremiyoruz malesefbu kelimeyi nasil kullaniyosun dertli? ne demek 'dul damgasi'? damga kotu seyler icin soylenir.. biz boyle dersek, kotu niyetliler neler demez.. ne olur ya..
ah canım aynen bende secdelerde ağlıyorum dua ediyorum Rabbim bende yuva kurayım anne olayım diye bol bol dua ediyorum ...hayatımın en zor dönemleri işte..umutsuzluklar hayal kırıkları dolu günler yanlış kişiler...rabbim yar ve yardımcımz olsun bende inş iszler gibi yuva kurarımbende senin gibi düşünüyordum bi gün öyle üzgündümki secdeye kapandım ağladım ağladım Allaha yalvardım bi umut dedim sadece hayata tutunabilmek için bi umut ver rabbim dedim çok yalnızım dedim evleneceğim kişiyi hemen çıksın karşıma diye dua ettim öyle içten etmişim ki demekki ertesi gün biriyle tanıştım 2 sene sonrada evlendik şimdide 2 senelik evliyim dua et bol bol ve hayırlısını iste rabim yeterki ol desin çok iyi hatırlıyorum sadece bi umut dedim Allah bana gerçektende bi umut yolladı (eşimin ismi umut ) çok şükür rabbime herkes çok şanslı olduğumu söyler eş açısından dua et cnm ve Allaha güven
çevre baskısı çok üzüyor beni canım dalga geçiyor herkes bnm le evlenemediğim için o yüzden çok zoruma gidiyor yediden yetmişe herkes evlen artık baskısıHersey kismet.en yakin arkadasimin ablasi gayet guzel alimli olmasina ragmen 34yasinda evlendi.simdi musmutlu bi evliligi var birde iki kizi:)
benim canim yanmiyo sukur, arada kotu hissediyorum o kadar.. bosanmamis olsam da bu tabirini hos karsilamazdim.. 'dul' kelimesinde bsy yok aslinda, soylerken yuklenen anlam beni kizdiran.. insan ya evlidir ya bekar.. bosanmis bekar insanlariz.. 'dul damgasi' cok rencide edici.. sirf bu bakis yuzunden bosanmaya cesaret edemeyip aci ceken kadinlar var..tamam damgasi demiyim baska turli diyim dul biri mi diyim ne diyim kardes bizim canimiz ne kadar yansada el alem boyle diyor ve biz kimseyin fikirlerini degistiremiyoruz malesef
bi de sen de boyle dusunuyosun, sen boyle ifade ediyosun ki basta :) elaleme ne hacet.. o zihniyet benim umrumda degil.. bu skntiyi yasayan bizler farkli dusunup konusalim bari..tamam damgasi demiyim baska turli diyim dul biri mi diyim ne diyim kardes bizim canimiz ne kadar yansada el alem boyle diyor ve biz kimseyin fikirlerini degistiremiyoruz malesef
Evet canim. Maalesef toplumun dusuncelerini degismek mumkun degil.tamam damgasi demiyim baska turli diyim dul biri mi diyim ne diyim kardes bizim canimiz ne kadar yansada el alem boyle diyor ve biz kimseyin fikirlerini degistiremiyoruz malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?