sabah Namazinda sen ve tum evlenmek isteyenler icin dua ettim.. Alahim hepimizin gonlune gore hayirli bir es cikarsin :)amin inşallah dualarınızda bana da yer verirsenz sevinirim ALLAHIM karşıma iyi biri çıkarır inş şu an bana mutlu günler çok uzak geliyor bazen hatta lanetlendim mi ben bu ne kısmetsizlik diyorum karşıma çıkan he rkişimi kötü olur diye az ağlamadım sabahlara kadar ama napayım bnm imtihanım bu
28 yaşındayım bekarım evlenemediği çok kafama takıyorum karşıma hep yanlış kişiler çıktı.kısmetim yok çıkmıyor bir türlü kpss girdim 1 puanla atanamıycam.sizce biri kısmetimi bağlamış olabilirmi var mı böyle şey başına gelen yemin ederim psikolojim alt üst kızlar çok kafama takıyrm arkdşlarımın çocukları kocaman ben se hala bekarım kuşların bile yuvası var benim yoksizden başa derstleşcek kimsem yok.umarım ben gibi vardır da teselli olur evlenen insanları gördükçe çok hüzünleniyrm çok evde kalmış muamelesi yapıyor zaten çevrem
çevre baskısı çok üzüyor beni canım dalga geçiyor herkes bnm le evlenemediğim için o yüzden çok zoruma gidiyor yediden yetmişe herkes evlen artık baskısı
35 imde evlenitim diuosun da demeye bakmadığını biliyor olman lazım.O yaşta biraz zor hem..şahsen 28 yaşındayım ve evlilik hayalim planım yok.. o sorumluluğu nasıl istiyorsunuz acayip.. 35 evlenirim bitanede bebe yaparım diom bakalım
Aynı durumda , dua et ? Bune yahu ? Kız kanser hastasımı ?bu devirde Bekar olmak evli olmaktan daha iyiCanim hic üzme kendini benim kuzenimde seninle ayni durumda ayni seyleri söylüyor sizin gibi ve hergün bu konuyu konusuyoruz ve ona söylediklerimi sizede söylemek isterim..ALLAH karsisa herzaman hayırlı güzel insanlar cikartsin evlenmemek dünyanin sonu degil ve hic ummadigin bi zamanda öyle biri cikarki karsina şaşıp kalirsin..umudunu kaybetme sakin..kismetini baglama konusuna gelincede yapman gereken tek sey bol bol ibadet edip ALLAHA dua etmek ve böyle bi durum varsa bian once ALLAHTAN çözülmesini dilemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?