- 9 Ağustos 2009
- 850
- 202
- 133
- 41
Gayet doğru anladım ! Sanki bekarlık kötü acınası gibi gösterip , psjkljık baskı yapıyorsunuz . O benim tercihim değil , çevreme bakınca gördüklerim , evlilik çok güzelmiş gibi manüplasyon yapıyorsunuz .Sen yazdıklarımı düzgün okumadın galiba yada algılayamadın ben dua et derken evlenmek için dua et demedim konu sahibi arkadaş biri kısmetimimi bağladı acaba bişeymi yapti dedi bende eger öyle bisey düşünüyosan ALLAHA dua et yardım eder anlamında konuştum..evlilik konusunada gelince bekar olmak evli olmaktan daha iyidir demissin o senin tercihin karsina duzgun bi insan ciktigi zaman evlilik guzel biseydir hangi devirde olursak olalim yalniz hayat gecmiyo malesef
Kimseye psikolojik baskı falan yaptıgım yok tekrardan söylüyorum algılama probleminiz var söylediklerimi algılamıyosunuz evlilikte bekarlıkta her durumda degisebilir duruma göre güzelde olablir kötüde herkesin fikrine göre degiseblir.bence siz polemik yaratmaya çalışıyosunuz üslubunuza dikkat edin bende saygımı bozmayayım kendi yorumunuza bakın anlamadan yorum yapmak için yorum yapmayin benden alıntıda yapmayın mümkünse iyi günlerGayet doğru anladım ! Sanki bekarlık kötü acınası gibi gösterip , psjkljık baskı yapıyorsunuz . O benim tercihim değil , çevreme bakınca gördüklerim , evlilik çok güzelmiş gibi manüplasyon yapıyorsunuz .
28 yaşındayım bekarım evlenemediği çok kafama takıyorum karşıma hep yanlış kişiler çıktı.kısmetim yok çıkmıyor bir türlü kpss girdim 1 puanla atanamıycam.sizce biri kısmetimi bağlamış olabilirmi var mı böyle şey başına gelen yemin ederim psikolojim alt üst kızlar çok kafama takıyrm arkdşlarımın çocukları kocaman ben se hala bekarım kuşların bile yuvası var benim yoksizden başa derstleşcek kimsem yok.umarım ben gibi vardır da teselli olur evlenen insanları gördükçe çok hüzünleniyrm çok evde kalmış muamelesi yapıyor zaten çevrem
bu evlilik meraklısı kadınlara acıyorum yani hiçmi bi hedefi ideali olmaz insanın evlilik elbet olur ama bu çevre baskısını da kadınlar kendi kafasında kuruyor biraz.[/QUOT
ben 28 yaşındayım üniversite okudum.yani kalkıp 20 yaşında evlenmek istemiyorum.belli bir yaşa geldim. yuva kurmak anne olmak acıncak halde olmak mı bravo size.kadının düşmanı kadındır diye boşuna dememişler.
ben de dulum ve aleyküm selam23 yaşında dul var burda selamm
ben öğretmenim 28 yaşıda boşanmış bir bağyanım.karşıma saçma sapan tipler çıkıyor kabul etmiyorum ben de bir süre askıya aldım yendien evliliği akışında yaşamak istiyorum.ille de yeniden evleneyim diye derdim yok.kendime sizin de dediğiniz gibi bir hedef belirledim.Yurdışında orta asya türk cumhuriyetlerinden birinde milli eğitim bakanlığı bünyesinde gitmeyi ve oralarda birkaç yıl çalışmayı istiyorum hem çift maaş olacak hem yeni yerler göreceğim vs..bu evlilik meraklısı kadınlara acıyorum yani hiçmi bi hedefi ideali olmaz insanın evlilik elbet olur ama bu çevre baskısını da kadınlar kendi kafasında kuruyor biraz.
hahaahhahahahahçak o zaman
hahaahhahahahahay ne iyi ettik de boşadık di mi kocaları ay o adamla bir ömür geçmezdi küfür dayak.oh canıma değsin şu an olsa yine boşardım ama en başa dönsek asla o sümsükle evlenmezdim
canları cehenneme adam gibi davranmıyorlarsa defolup gitsinler. di mi ama?Benim davam bitmedi ama pişman değişim bugün olsa yine dava ederim o şirreti
seninki de mi küfür dayak ya kıyamam biliyorum o hisleri
canları cehenneme adam gibi davranmıyorlarsa defolup gitsinler. di mi ama?
hep böyle ol tabi.oturup yas tutacak değiliz arkalarındanben atlattım o üzgün zamanları son 1 aydır bomba gibiyim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?