28 yaşında hala bekar olmak

Tatlım Allahtan hep hayırlısını dile, elbette çıkacaktır senin karşısına iyi birisi sadece vakti vardır.Sabırsız olursan yanlış kararlar verebilirsin...İçin rahat edecekse bir hocaya kendini okut Duadan zarar gelmez nede olsa ama yaşın bu devir için inan ki çok geç değil..
Bu arada DUL kavramı kötü bir kavram değildir..Kimi sözlüklere göre sadece eşi ölenlere söylenen söz ken kimilerine göre boşanmışları da içine alan bir sözdür..Ve ben bundan asla gocunmam Evet boşandım bazılarına göre 'DUL'um kendime ve kimliğimde yazan medeni duruma göre 'BEKAR'bir kadınım..Kısacası (boşanan)DUL olmak bir olumsuz durum değildir. aksine evlenip hayatı zindan olmuş kişiler için "özgürlük" ile eş anlamlıdır.

Gayet doğru anladım ! Sanki bekarlık kötü acınası gibi gösterip , psjkljık baskı yapıyorsunuz . O benim tercihim değil , çevreme bakınca gördüklerim , evlilik çok güzelmiş gibi manüplasyon yapıyorsunuz .

Kimseye psikolojik baskı falan yaptıgım yok tekrardan söylüyorum algılama probleminiz var söylediklerimi algılamıyosunuz evlilikte bekarlıkta her durumda degisebilir duruma göre güzelde olablir kötüde herkesin fikrine göre degiseblir.bence siz polemik yaratmaya çalışıyosunuz üslubunuza dikkat edin bende saygımı bozmayayım kendi yorumunuza bakın anlamadan yorum yapmak için yorum yapmayin benden alıntıda yapmayın mümkünse iyi günler

Sosyal ortam eksikliği olabilir mi?
Artık kısmetler görücü usulü olmuyor.. Ya okuldan, ya iş yerinden, ya arkadaş çevresinden vs.
Doğru çevrelere adapte olabilirseniz, aynı yaş civarı, sosyal etkinlikler de olabilir, sanırım daha fazla ihtimal olabilir evlilik için.. Bulunduğunuz ortamlarda bir sıkıntı var..
Klüp, kurs, sosyal etkinlik vs. gibi kalabalık barındıran başka ortamlara yönelmekte fayda var..
Çok direkt yazdım reçete gibi, ne olur kusuruma bakmayın..
Belki şu da yazılabilirdi "Doğru zaman gelmemiştir.."
Ama biraz da bizim ortam oluşturmamız gerek, bazı beklentiler için.. Kader bazen cüzzi irade de istiyor..

Dilerim en yakın zamanda hayırlı bir kısmet bulursunuz,
Selamlar..

vala evlendik basımız göge ermedi agrımayan basımızı agrıya soktuk ha sende haklısın tabi evlenip anyayı konyayı görmek istiyorsn rabbm iyi insanlarla karşılaştırsın hayırlı kişilerle benim gibi 25 yaşındaym ve iki evlilik 3 çocuk yemedigim kazzık kalmadı buna şükür

bu evlilik meraklısı kadınlara acıyorum yani hiçmi bi hedefi ideali olmaz insanın evlilik elbet olur ama bu çevre baskısını da kadınlar kendi kafasında kuruyor biraz.

evlilikten önce amacın bir iş bulmak olmalı, ayrıca ben de bekarken senin gibi düşünürdüm ve kötü bir evlilik yaptım, mutlu değilim ve çocuğum da olacak, ne kadar zor olabileceğini düşün sevmediğin bir adamla aynı çatı altında dayak hakaret şiddet...evlenmek bir amaç değil ki, herkes evleneck diye de bişi yok

aynı yaştayız ben de evlenemedim canım hele bende kı nasıpsızlık kımsede yoktur üzülme diyemiyorum çünkü bende artık mutsuzum

bu evlilik meraklısı kadınlara acıyorum yani hiçmi bi hedefi ideali olmaz insanın evlilik elbet olur ama bu çevre baskısını da kadınlar kendi kafasında kuruyor biraz.
ben öğretmenim 28 yaşıda boşanmış bir bağyanım.karşıma saçma sapan tipler çıkıyor kabul etmiyorum ben de bir süre askıya aldım yendien evliliği akışında yaşamak istiyorum.ille de yeniden evleneyim diye derdim yok.kendime sizin de dediğiniz gibi bir hedef belirledim.Yurdışında orta asya türk cumhuriyetlerinden birinde milli eğitim bakanlığı bünyesinde gitmeyi ve oralarda birkaç yıl çalışmayı istiyorum hem çift maaş olacak hem yeni yerler göreceğim vs..
ammmaaaa bu kez ark.lar diyor ki ne işin var oralarda yapayalnız kalacan, eeee özel hayatın ne olacak evlilik felan? eee ya sen iyi misin niye gitmek istiyorsun.? sahi niye gitmek istiyorasun sen...
elinizin körü..

hahaahhahahahah ay ne iyi ettik de boşadık di mi kocaları ay o adamla bir ömür geçmezdi küfür dayak.oh canıma değsin şu an olsa yine boşardım ama en başa dönsek asla o sümsükle evlenmezdim

Benim davam bitmedi ama pişman değişim bugün olsa yine dava ederim o şirreti
seninki de mi küfür dayak ya kıyamam biliyorum o hisleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…