- 17 Eylül 2014
- 315
- 149
- 48
- 38
olur ya olmaz deme .. olmazsada olmaz şartmı yeğen severim.35 imde evlenitim diuosun da demeye bakmadığını biliyor olman lazım.O yaşta biraz zor hem..
kıyamam ya ben de aynı olcam gibi geliyor ne yalan söylym28 yaşındayım bekarım evlenemediği çok kafama takıyorum karşıma hep yanlış kişiler çıktı.kısmetim yok çıkmıyor bir türlü kpss girdim 1 puanla atanamıycam.sizce biri kısmetimi bağlamış olabilirmi var mı böyle şey başına gelen yemin ederim psikolojim alt üst kızlar çok kafama takıyrm arkdşlarımın çocukları kocaman ben se hala bekarım kuşların bile yuvası var benim yoksizden başa derstleşcek kimsem yok.umarım ben gibi vardır da teselli olur evlenen insanları gördükçe çok hüzünleniyrm çok evde kalmış muamelesi yapıyor zaten çevrem
ama ne olursa olsun insan anne olmak yuva kurmak istiyor ama gel görün ki güzel eli ayağı düzgün bi kız olmama rağmen bi sevgilim bile yok belli yaşa geldim ya yaşımdan küçükler çıkıyor yada evlilik düşüncesi olmayan karşıma.kendimde itici gelen yanım yok çok şükür düzgün bi kızım.ama ne bilim olmayınca olmuyor demekki.hüzünleniyrm işte nerde bi çift görsem bazen acaba hiç evelenmeyicem anne olamycam gibi geliyor doğru kişi ile olunca eminim evlenmek güzel biri tarafından sevilmek.bol bol dua ediyrm rabbim hayırlı biri çıksın karşıma diye ama tam tersi imtihan gibi kötüler çıkıyor
Kendini hic de mutsuz hiss etme canim.Ben de ayniyim. Ama kendim mutsuzum, yalniz oldugum icin mutsuzum. Evlenen, nisanlanan
insanlarin fotolarina bakiyorum, neden benim kaderim boyle yazilmis diyorum.
Ele ele gezen mutlu cift, bebkli aile gormeye zaten dayanamiyorum.
Cevre baskisini ben takmiyorum ama gelip yaramam iyice tuz basiyorlar. Bakimlisin, hossun neden sevgilin yok, yazik kadersiz kismetsiz diyorlar yuzume. Zaten kendime aciyorum, sag olsun insanlar da bana aciyp sinirimi iyice bozuyorlar.
Maalesef cogu kadin anlamiyor ki asil mutluluk kendi ayaklari ustunde dayana bilmektir.31 de evlenip 35 te boşandım, ama inan evlenmeden önce senin gibi ah vah etmedim, cidden anlamıyorum seni ve senin gibileri ..
Yaşı küçükleri neden es geçiyorsun? Madem evde kaldım diyorsun ön yargılı olma, armut sapı üzüm çöpü deme bence..
Bir de BDV gibi her gün evli kadınların sıkıntıları ile dolu bi bölümü okuyup hala " evlenemedim !" diye ağlanmasını da cidden anlayamıyorum ben kusura bakmayın..
Defalarca yazdım yine yazayım, hayatınızı evlilik üzerine kurmayın. Şu an bekar olmanız evli olmanızdan daha hayırlı demek ki, Allah'ın bir bildiği var. Şu forumu hiç mi okumuyorsunuz o kadar çok evli ve mutsuz insan var ki, evlilik mutluluğun tek formülü değil. Ben de 29 yaşındayım, bekarım, hayırlısı böyle demek ki. Burada yazılanları okudukça, etrafımdaki insanların anlattığı olayları duydukça Allah'ım diyorum sen koru. Anlıyorum seni, yalnızlık çok zor, insan başını yaslayacak bir omuz arıyor, kendi evi çocukları olsun istiyor. Ama kısmet bu işler, Allah'a dua et canım, inşallah karşına gönlündeki gibi birini çıkarır. Ama lütfen sırf evlenemedim, evlenemiyorum diye de bunalıma sokmayın kendinizi, her şeyin bir vakti zamanı vardır...
O ne demek ya 30 yasindan sonra sen ococuga ne vereceksin.Sanırım burdaki yaşım 28 evlenemiyorumun asıl sorunu çevre baskısı. çevreden aa sen hala bekar mısın benim çocuğum okula başladı ya da bu saatten sonra evlensen bile çocuğun olur mu? neden evlenmiyorsun hadi hadi hadi........ asıl mesele bu işte. Sanki bekar olmak çok ayıp bişey. eski işyerimde 22 yaşında bir kız vardı evliydi ben 27 yaşındaydım bana bekar mısın dedi eve dedim. aaa sen bu yaştan sonra evlensen nolsak 30 yaşından sonra sen o çocuğa ne verebileceksin ki dedi. merak etme tatlım ben senden çok daha iyi anne olurum dedim. duydum ki kızın çocuğu olmamış hala.
açıkçası dikkate bile almadım çünkü cahil. konuşur konuşur dururO ne demek ya 30 yasindan sonra sen ococuga ne vereceksin.
Cahilligin bu kadari da fazla
28 yaşındayım bekarım evlenemediği çok kafama takıyorum karşıma hep yanlış kişiler çıktı.kısmetim yok çıkmıyor bir türlü kpss girdim 1 puanla atanamıycam.sizce biri kısmetimi bağlamış olabilirmi var mı böyle şey başına gelen yemin ederim psikolojim alt üst kızlar çok kafama takıyrm arkdşlarımın çocukları kocaman ben se hala bekarım kuşların bile yuvası var benim yoksizden başa derstleşcek kimsem yok.umarım ben gibi vardır da teselli olur evlenen insanları gördükçe çok hüzünleniyrm çok evde kalmış muamelesi yapıyor zaten çevrem
28 yaşındayım bekarım evlenemediği çok kafama takıyorum karşıma hep yanlış kişiler çıktı.kısmetim yok çıkmıyor bir türlü kpss girdim 1 puanla atanamıycam.sizce biri kısmetimi bağlamış olabilirmi var mı böyle şey başına gelen yemin ederim psikolojim alt üst kızlar çok kafama takıyrm arkdşlarımın çocukları kocaman ben se hala bekarım kuşların bile yuvası var benim yoksizden başa derstleşcek kimsem yok.umarım ben gibi vardır da teselli olur evlenen insanları gördükçe çok hüzünleniyrm çok evde kalmış muamelesi yapıyor zaten çevrem
:))) gülerek okudum yazdıklarını.bu hayattaki mutluluk evlilikle mi kısıtlı? evlenmediysen bitti mi herşey? bu hayattaki her şey evlilikle mi anlam buluyor? bırak ALLAH aşkına hayırlısını iste hayat tozpembe değil.hayırlısıyla atanmaya bak sen gerisini dert etme.28 yaşındayım bekarım evlenemediği çok kafama takıyorum karşıma hep yanlış kişiler çıktı.kısmetim yok çıkmıyor bir türlü kpss girdim 1 puanla atanamıycam.sizce biri kısmetimi bağlamış olabilirmi var mı böyle şey başına gelen yemin ederim psikolojim alt üst kızlar çok kafama takıyrm arkdşlarımın çocukları kocaman ben se hala bekarım kuşların bile yuvası var benim yoksizden başa derstleşcek kimsem yok.umarım ben gibi vardır da teselli olur evlenen insanları gördükçe çok hüzünleniyrm çok evde kalmış muamelesi yapıyor zaten çevrem
ne kadar güzel açıklamışsın .Bosver kizim evlenipde napican.. bende tuturdum hep evlenim evlenelim diye. Evlendikte noldu, basim göge mi erdi. Her evli cocuklu olan cokmu mutlu saniyorsun.
Banada hep evlen evlen diyorlardi, cevremdeki kisiler evlendim, sevgilimle 3.5 sene flört den sonra evlendik.. simdide zar zor anlasiyoruz, keske evlenmeseydim dedigim cokdur.. 27 yasinda evlendim bu arada..
Simdide herkes cocuk ne zaman diyor, icimden size nah uyup cocuk yaparim diyorum. Önce bi mutlu olayim.
Bende senin gibiydim. Evlenince mutlu olurum sandim ama öyle degil. Mutluluk senin icinde olucak! Sen simdi mutlu olman icin evlenmen gerekdigini düsünüyorsun ama evlenirsende mutlu olamazsin bu durumda.. evlilik hayatinda bi eksiklik degil.. olunca olur zaten.
Bence hic kafana takma.. daha cok zamanin var o stresse giripde gencligini harcama bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?