28 yaşında hala bekar olmak

bende 31 yaşındayım ve aday adayı bile yok,hayırlısı yaa takılmayın ,geçiyoruz bu dünyadan kalıcı değiliz olmayan şylerin derdine yanalım,he bende arada takıyorum o da sadece bebeğim olsun diyedir tamamen hormonlarla alakalı bi durum,bazende aman zor iş diyorum susuyorum,karşıma çıkan görücülerle bile görüşmek nasip olmuyor hep bi engel çıkıyor ,ya da benim içimden gelemiyor ağlamaklı oluyorum sanki beni zorla vericekler gibi :)
açıkçası bende neden kimseyle görüşemiyorumdaki sırrı merak ediyorum:)

ruh eşim varsa eğer çok içten dua etmiş kimseyle görüşemiyorum görüşmek bile nasip olmuyor :)

Defalarca yazdım yine yazayım, hayatınızı evlilik üzerine kurmayın. Şu an bekar olmanız evli olmanızdan daha hayırlı demek ki, Allah'ın bir bildiği var. Şu forumu hiç mi okumuyorsunuz o kadar çok evli ve mutsuz insan var ki, evlilik mutluluğun tek formülü değil. Ben de 29 yaşındayım, bekarım, hayırlısı böyle demek ki. Burada yazılanları okudukça, etrafımdaki insanların anlattığı olayları duydukça Allah'ım diyorum sen koru. Anlıyorum seni, yalnızlık çok zor, insan başını yaslayacak bir omuz arıyor, kendi evi çocukları olsun istiyor. Ama kısmet bu işler, Allah'a dua et canım, inşallah karşına gönlündeki gibi birini çıkarır. Ama lütfen sırf evlenemedim, evlenemiyorum diye de bunalıma sokmayın kendinizi, her şeyin bir vakti zamanı vardır...

kıyamam ya ben de aynı olcam gibi geliyor ne yalan söylym
Allah hayırlı kısmeti çıkarsın karşınıza inşallah tez zamanda....üzülmeyin..

31 de evlenip 35 te boşandım, ama inan evlenmeden önce senin gibi ah vah etmedim, cidden anlamıyorum seni ve senin gibileri ..
Yaşı küçükleri neden es geçiyorsun? Madem evde kaldım diyorsun ön yargılı olma, armut sapı üzüm çöpü deme bence..
Bir de BDV gibi her gün evli kadınların sıkıntıları ile dolu bi bölümü okuyup hala " evlenemedim !" diye ağlanmasını da cidden anlayamıyorum ben kusura bakmayın..

Kendini hic de mutsuz hiss etme canim.
Bizleri tek mutlu edecek neden evlenmek degil ki.
Saglikli olmak, calismak, iyi dostlar edinmek mutlu olmak icin yeterli nedenler.

Sana da kadersiz kismetsiz diyenlere sert cevap ver bir daha sana bi sey diyecek cesaretleri olmasin.
Buyuklerimizin bir sozu vardi, hep derler ki "kiminin evveli kiminin sonrasi"

Maalesef cogu kadin anlamiyor ki asil mutluluk kendi ayaklari ustunde dayana bilmektir.

yaşım geldi geçiyor diye sakın istemediğin bir evlilik yapma. evlilik öyle kolay bişey değil ki.

Tam benim düşüncede yazmışın arkadaşım. bende 29 yaşındayım ve mutsuz evlilikleri görünce ya da ailedeki sorunları evliliğin ne kadar zor olduğunu farkediyorum. valla işte bu demediğim sürecede evlenmeyi düşünmüyorum.

Sanırım burdaki yaşım 28 evlenemiyorumun asıl sorunu çevre baskısı. çevreden aa sen hala bekar mısın benim çocuğum okula başladı ya da bu saatten sonra evlensen bile çocuğun olur mu? neden evlenmiyorsun hadi hadi hadi........ asıl mesele bu işte. Sanki bekar olmak çok ayıp bişey. eski işyerimde 22 yaşında bir kız vardı evliydi ben 27 yaşındaydım bana bekar mısın dedi eve dedim. aaa sen bu yaştan sonra evlensen nolsak 30 yaşından sonra sen o çocuğa ne verebileceksin ki dedi. merak etme tatlım ben senden çok daha iyi anne olurum dedim. duydum ki kızın çocuğu olmamış hala.

O ne demek ya 30 yasindan sonra sen ococuga ne vereceksin.
Cahilligin bu kadari da fazla

vardır bir kısmetin çok takılma,yoksa da herkesin kaderi aynı yazılmaz... belki de Allah seni birilerinden koruyordur diye bir laf var :)

Bosver kizim evlenipde napican.. bende tuturdum hep evlenim evlenelim diye. Evlendikte noldu, basim göge mi erdi. Her evli cocuklu olan cokmu mutlu saniyorsun.
Banada hep evlen evlen diyorlardi, cevremdeki kisiler evlendim, sevgilimle 3.5 sene flört den sonra evlendik.. simdide zar zor anlasiyoruz, keske evlenmeseydim dedigim cokdur.. 27 yasinda evlendim bu arada..
Simdide herkes cocuk ne zaman diyor, icimden size nah uyup cocuk yaparim diyorum. Önce bi mutlu olayim.
Bende senin gibiydim. Evlenince mutlu olurum sandim ama öyle degil. Mutluluk senin icinde olucak! Sen simdi mutlu olman icin evlenmen gerekdigini düsünüyorsun ama evlenirsende mutlu olamazsin bu durumda.. evlilik hayatinda bi eksiklik degil.. olunca olur zaten.
Bence hic kafana takma.. daha cok zamanin var o stresse giripde gencligini harcama bence.

saolun kızlar desteğiniz için bu arada foruma sık giremiyorum o yüzden mutsuz evlilikleri pek okumadım inanın. bazı arkadaşlarında dediği gibi çevre baskısı beni yıldırdı tabikide...birde yaş ilerlemesi işte her insanın yapısı farklı kimisi takmaz kimi takar bnmde öyle işte herşeyi es geçemiyrm sanırım.hayat kısa mutlu olmak önemli zaten ince eleyip sık dokumasam şimdiye evlenirdim çevremdeki olumsuz evlilikleri gördükçe bende daha ayrıntılı düşünüyrm

:))) gülerek okudum yazdıklarını.bu hayattaki mutluluk evlilikle mi kısıtlı? evlenmediysen bitti mi herşey? bu hayattaki her şey evlilikle mi anlam buluyor? bırak ALLAH aşkına hayırlısını iste hayat tozpembe değil.hayırlısıyla atanmaya bak sen gerisini dert etme.

Erken yasta evlenip bosanmaktansa mutsuz bir evliligin icine suruklenmektense gec evlenip mutlu olmayi tercih etmeli insan diye dusunuyorum ! 28 yasindasin daha cok gencsin evlilik toz pembe degil maalesef. Zamanini bekle derim evlenmek icin iyi dusunup tasinmak lagzim bu devirde ! Hayirlisini dile

ne kadar güzel açıklamışsın .

kısmet işte bu işler...
bu kadar takılmak yerine bırak bekarlığın keyfini çıkart...

Bende 28 yaşında bekarım hiç kafama bile takmıyorum herkes evlenecek diye bir kural yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…