• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

28 yaşında hala bekar olmak

akışına ve zamana bırak canım illa evlenmeliyim diye diretme hayata ben öyle yapınca olmuştu :KK48:

Nasip kismet bu isler.
Kismetim baglandi felan sacma bunlar ..

Bence hayirsizla evlenip mutsuz olacagina , boyle bekar kalmak daha güzel.

Zaten kismetin seni buldugunda mutlaka evleneceksin , kacisi yok..:)

ben evlenmek için acele etmezdim hayatımda düzgün biri olsa idi en azından istikrarlı giden bi ilişkim olsa bu kadar koymazdı belki...evet en kötüsü insanların size aa kaderinde geç evlenmek varmış deyip acıması.bilmiyrm belkide bnm yapım çok hassas arkdşlarımı mtlu gördükçe çok üzülüyrm kendi adıma ben neden bu haldeyim diye bu güzel telaşları niye yaşamıyorum diye...birde karşıma çıkan yanlış kişiler her tanıdğın insan bi hayal kırıklığı olunca kocaman bi boşlukişte yaşayan bilir ancak...hep derim sevdiğine kavuşan insanlar çok şanslı diye gerçekten öyle...

hayirlisi, özenmiyorum aslinda evli ciftleri gördügümde. cunki biliyorum ki herkesin bir derdi var,
evlilik de sorumluluk isteyen bir muessese, hersey dizilerde gordugumuz gibi degildir elbet.

1. bu sorumluluga kendimi hazir hissetmiyorum
2. güven sorunu yasiyorum,
3.evlilikten once sevebilecegin bir insan olmasi gerek ki bunun gerceklesmesini istemiyorum, cunki tekrar uzulmekten korkuyorum,

Herseyin hayirlisi, Ya rabbi hakkimda hayirli olani gonlume razi eyle , amin

Daha 28 yasindasiniz ya ne evde kalmasi. Cok gencsiniz zamani geldiginde elbet hayirli bir nasip cikacaktir karsiniza :)

Yanlis ve erken bir evlilik yapmaktansa, daha gec ama dogru bir evlilik yapmak daha iyidir. Hayirlisi icin dua edin sadece.

28 yaşındayım. bekarım. üstelik erkek arkadaşımda var. ve henüz evlilik yakın görünmüyor.
bekarlıktan değilde, artık etrafımdaki insanların yaşla ve bekarlıkla ilgili yaptığı esprilerden, ailemi senin kız daha evlenmiyor mu diye sıkıştıran akrabalardan vs. sıkıldım. bildiğin depresyona girdim psikoloğa falan gitmeyi düşünüyorum ciddi ciddi. toplum baskısı insanı ne hale getiriyor birebir yaşıyorum. hayırlısı ne diyelim. :KK61:

bence böyle düşündüğünüz için negatif elektrik yayıyorsunuz.
ben 27 yasındayım 2.evliliğimi devam etrtiyorum
bu yaşta bekar olsaydım sanırım evlenmek için birini bulmam ve evlenmem 1 sene sürerdi diye düşünüyorum.
daha kolay cünkü ne istediğinizi ne istemediğinizi 6.aydan sonra değil ilk başta konulabilirsiniz diye düşnüüyorum

amin inşallah dualarınızda bana da yer verirsenz sevinirim ALLAHIM karşıma iyi biri çıkarır inş şu an bana mutlu günler çok uzak geliyor bazen hatta lanetlendim mi ben bu ne kısmetsizlik diyorum karşıma çıkan he rkişimi kötü olur diye az ağlamadım sabahlara kadar ama napayım bnm imtihanım bu
sabah Namazinda sen ve tum evlenmek isteyenler icin dua ettim.. Alahim hepimizin gonlune gore hayirli bir es cikarsin :)
ayrica sana evlenmiyormusun diyenleri takma.. bak ben 21 yasindayim sinif arkadasim falan evlendi bunu duyanlar sende evlenmiyormusun diyolar bana.. bana bile bunu soyluyolar bu tip IQ seviyesi ayakkabi numarasindan kucuk olan insanlari takma..

Komşu annemin lafı geldi aklıma 30nda yiceğinizde aynı b*k, 18inde yiceğinde aynı b*k :) ambiyane bir tabir belki ama evliiğin kısa ve net özeti Bence..Bu arada bende 28 yaşındayım ,hakkımızda hayırlısı ..

28 yaşındayım bekarım evlenemediği çok kafama takıyorum karşıma hep yanlış kişiler çıktı.kısmetim yok çıkmıyor bir türlü kpss girdim 1 puanla atanamıycam.sizce biri kısmetimi bağlamış olabilirmi var mı böyle şey başına gelen yemin ederim psikolojim alt üst kızlar çok kafama takıyrm arkdşlarımın çocukları kocaman ben se hala bekarım kuşların bile yuvası var benim yok:KK61:sizden başa derstleşcek kimsem yok.umarım ben gibi vardır da teselli olur evlenen insanları gördükçe çok hüzünleniyrm çok evde kalmış muamelesi yapıyor zaten çevrem

Yanlış evlilik yapıp ayrılmaktan daha iyidir. Sen zannediyor musun ki evlenen herkesin toz pembe hayatı oluyor. Çevreni dinleme, boşver. Çevre baskısıyla yanlış evlilik yaparsan, mutsuz olduğunda kimse sana sormaz derdin var mı diye.

eskiden 25 yaşını geçen evde kaldı muamelesi görüyordu
ben 20 yaşımda evlendim 28 yaşındayım şuan ama hala bekar arkadaşlarım var
şimdiki aklım olsa şimdi evlenirdim çünkü herkes hayatını yaşama derdinde
yaşın şimdi tam zamanında allah gönlüne göre hayırlı bir iş nasip etsin

şahsen 28 yaşındayım ve evlilik hayalim planım yok.. o sorumluluğu nasıl istiyorsunuz acayip.. 35 evlenirim bitanede bebe yaparım diom bakalım

Dua et ama hayırlısı iste hep belkide hakkında hayırlısı olan budur. Ama sen hayırlısı bekar olmam olsada ben yinede evlenmeyi çok istiyorum diyorsan Allah'ım gönlümdekini hayırlı eyle diye dua et :)

çevre baskısı çok üzüyor beni canım dalga geçiyor herkes bnm le evlenemediğim için o yüzden çok zoruma gidiyor yediden yetmişe herkes evlen artık baskısı

bu cevre baskısı yuzunden benım 31 yasındakı arkadasım 2 ay tanıdıgını adamla paldır küldür evlendı.noluyoruz yavas ol dedıgımde aayyy ne beklıcem dedı vee 1 ay içinde evlendı 4 aylık evlıyken kafasını duvara vura vura gebertıyordu kızı azdaha.ölüm tehditlerını gorsen allahım omur boyu bekar kalsaydım kske derdın..1,5 sene surdu bu evre.ama sokaga cıkamıyodu ölüm korkusundan..yeni boşandı...şimdi de dulum kım alır benı dıyor.eskiden 31 oldum kim alır benı derken bunları dusunseydı bence agzını acmazdı...sen haline sükret canım..

şahsen 28 yaşındayım ve evlilik hayalim planım yok.. o sorumluluğu nasıl istiyorsunuz acayip.. 35 evlenirim bitanede bebe yaparım diom bakalım
35 imde evlenitim diuosun da demeye bakmadığını biliyor olman lazım.O yaşta biraz zor hem..

Canim hic üzme kendini benim kuzenimde seninle ayni durumda ayni seyleri söylüyor sizin gibi ve hergün bu konuyu konusuyoruz ve ona söylediklerimi sizede söylemek isterim..ALLAH karsisa herzaman hayırlı güzel insanlar cikartsin evlenmemek dünyanin sonu degil ve hic ummadigin bi zamanda öyle biri cikarki karsina şaşıp kalirsin..umudunu kaybetme sakin..kismetini baglama konusuna gelincede yapman gereken tek sey bol bol ibadet edip ALLAHA dua etmek ve böyle bi durum varsa bian once ALLAHTAN çözülmesini dilemek
Aynı durumda , dua et ? Bune yahu ? Kız kanser hastasımı ?bu devirde Bekar olmak evli olmaktan daha iyi

Back
X