28 yaşında üniv okumak

var tabı bızım cevre alısık degıl ben bu sene kpss ye hazırlandım da herkes bana benden cok acıdı bu yasında hala ders calısıyorsun dıye
Ders çalışmanın nesi acınacak bir durum anlamadım doğrusu. Asıl ders çalışanlara acıdıkları için onlar acınacak durumda bence Asistanken Doçentlik için çalışanlar, Doçentken Prof. luk için çalışanlar, Pratisyenken Uzmanlık için çalışanlarda acınacak durumda bu mantıkla hareket edersek

Lisans mezunu değil misiniz,ilk üniversiteniz yani,yönetmenlikte hem lisans hem de önlisan mezunu olanlar sadece lisans düzeyi KPSS sınavına girebilir.

sagolun suan calisiyorum ama bu isi cok zor buldum bi yandan tabi onu da dusunuyorum biz yeni ev aldik borcumuzda var
ise gireli biraz duzelttik isleri
acikcasi o yuzden isimden de olmakistemiyorum o yuzden ikinci ogretim olmali diye dusunuyorum
saglik bolumleri derken evet onlarda iyi ama ben ygs de mat kotu zaten sadece sozel yapicam
tabi bakarim diger bolumlere de gene
ama ne bileyim esim le dun gece de konustum sonradan nasil istiyorsan ole yap olmayinca uzuluyorsun bende senin uzulmani istemyiroum dedi bana
ben ona cocugumu dusunuyorum demistim o da bana cocugunu dusunuyorsan madem ozel sektorde calis nerde is buluyorsan orda calis dedi
pek istemiyor
daha aileme de solemedim
bana da kazaninca kolay okunur gibi geliyor zor olan kazanmak bence okul illaki biter onu dusunmuyorum hic

anadolu universitesinde vardi oyle bsy, ilk 2 yil orgun, son 2 yil aciktan.. degismis olabilir, yalan/yanlis olmasin..

Lisans mezunu değil misiniz,ilk üniversiteniz yani,yönetmenlikte hem lisans hem de önlisan mezunu olanlar sadece lisans düzeyi KPSS sınavına girebilir.
ben şu an lisans mezunuyum 2. üniversite okuyorum 2. sınıftayım.kuran kursu öğreticiliği için önlisansı bitirip kpss önlisansa giricem.sizin bahsettiğiniz mesele din kültürü öğretmenliği için geçerli diye biliyorum 4 yıllığa tamamlayıp kpss lisans kısmına giriliyor doğru.yönetmeliğin hangi kısmında yazıyor acaba bu durum, linki yollayabilir misiniz?

Önlisans düzeyinden kimler girebilir?

- Önlisanstan mezun olanlar

- önlisans 1 ve 2'nci sınıfta okuyanlar,

- lisans (4 yıllık) okuyanlar (yani henüz mezun olmamış olanlar)

Lisans başvurularının son gününde lisans mezunu olmayanlar 2014 KPSS'ye önlisans düzeyinde girebilirler.

söylediğiniz doğru sanırım ben bu kısmını bilmiyordum yani bu şekilde söylenmemişti.Allah razı olsun

söylediğiniz doğru sanırım ben bu kısmını bilmiyordum yani bu şekilde söylenmemişti.Allah razı olsun
sızemesaj attım bakabılır mısınız
ayrıca bende ole bılıyorum lısans bıteren onlısans kpss ye gıremes i
sadece saglık bolumlerınde bu harıc hatta herkes bu yuzden ataması kolay olan saglık bolumlerınden ıkı yıllık okumaya yoneldı dıye bılıyorum

Mesajınızı yeni gördüm,ama linke gerek kalmamış bulmuşsunuz,lisans mezunu olan öğrenciler maalesef önlisans düzeyinde sınava giremiyorlar,örgün yada uzaktan eğitim ile iltitam diyorlar galiba ona tamamlayabilirsiniz.

once lisans, daha sonra onlisans bitirince de girilebiliyo mu onlisans kpss ye?

Birde sormak istediğim mesal bizim zamanımızda lisede hangi bölümü secmişşen unıv de ole tercıh yapmak zorundaydın sımdı de ole mı

Yanı ben lısede yabancı dıl bolumu cıkıslıyım atıyorum sımdı ygs ye gırıp dıyelımkı hemsırelık

Yada ıkı yıllık anestezı bolumu gıbı sağlık bolumlerı secebılır myıım

Bızım zamanımızda ole degıldı

Bılenler yazabılır mı

Seçiliyor,katsayı kalktı şuan.

merhaba. ben o bölümü okudum. 2 yıl eskişehirde örgün okudum. sonraki iki yıl açık öğretimden devam ettim. hala da ediyorum yani kayıt dondurmuştum bu dönem açtırıp bitirmeye çalışacağım :) ne tesadüf ki ben de 28 yaşındayım. bence şansını bir dene. şimdi öğrenci alımı var mı bilmiyorum ama varsa kesinlikle denemelisin

İngilizce bölümünden bahsediyorsanız kapatıldı.

evet haber vermeden sessizce hazırlan ve şansını dene derim, hiçbir zaman geç değil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…