- 1 Eylül 2014
- 7.010
- 6.632
- 198
- 40
- Konu Sahibi nebilimben
-
Ders çalışmanın nesi acınacak bir durum anlamadım doğrusu. Asıl ders çalışanlara acıdıkları için onlar acınacak durumda bencevar tabı bızım cevre alısık degıl ben bu sene kpss ye hazırlandım da herkes bana benden cok acıdı bu yasında hala ders calısıyorsun dıye
Lisans mezunu değil misiniz,ilk üniversiteniz yani,yönetmenlikte hem lisans hem de önlisan mezunu olanlar sadece lisans düzeyi KPSS sınavına girebilir.GRUP ADI SÖZLÜ İÇİN KPSS TABAN PUANI (2014)
İlahiyat Fakültesi + Hafız 43,17304
İlahiyat Fakültesi 55,01978
İlahiyat Ön Lisans + Diğer Lisans + Hafız 47,72885
İlahiyat Ön Lisans + Diğer Lisans 57,99051
İlahiyat Ön Lisans + Hafız 66,75271
İlahiyat Ön Lisans 78,96302
İ.H.L. + Diğer Lisans + Hafız 44,36432
İ.H.L. + Diğer Lisans 78,74356
İ.H.L. + Diğer Ön Lisans + Hafız 63,07220
İ.H.L. + Diğer Ön Lisans 78,70263
İ.H.L. + Hafız 75,62752
İ.H.L. 83,71297
kpss ye girmem için illa 4 yılı bitirmem gerekmiyor.kpss önlisans sınavına giricem ve dhbt ye.
Eşine aldanma lütfen.
Sen sınava hazırlan. Elinden geleni yap. İllaki ilk yıl kazanacaksın diye bir durum söz konusu değil. 2. yılda da kazanabilirsin. Ayrıca okula gidiyorsun diye, eve gece yarısı geleceksin diye bir kural yok. Ders saatleri çoğu zaman uygun saatlerde olur, özellikle 1. öğretimde.
Ayrıca öğretmenlik dışında, sağlık bölümlerini de araştırın. Atamaları oldukça fazla.
Birde madem üni. mezunusun, yaşadığınız şehirde bölümüne uygun ne gibi şirketler, kurumlar var araştır muhakkak. Umarım gönlüne göre olur her şey, lütfen ideallerinden vazgeçme. Zor değil, asıl zorluk yıllar sonra duyacağın pişmanlık olacak.
anadolu universitesinde vardi oyle bsy, ilk 2 yil orgun, son 2 yil aciktan.. degismis olabilir, yalan/yanlis olmasin..arkadasım eskısehır anadolu unıv ıngılızce ogretmenlıgı mezunu ve tam bılmıyorum ılk ıkı yıl mı son ıkı yıl mı ama ıkı yılı orgun ıkı yılını uzaktan okudu ve mezun oldu sımdı ogretmen
ama kaldırıldı dıyorlar galıba bılmıyorum bılenler varsa yazsın lutfen
bırde ıkıncı ogretım olsa ah ne guzel ama o da ogretmenlıklerde ıkıncı ogretımın kaldırıldıgını duydum yıne onu da bılenvarsa yazsın lutfen
kalkmis o dediginiz acik ogretim ing yok artikanadolu universitesinde vardi oyle bsy, ilk 2 yil orgun, son 2 yil aciktan.. degismis olabilir, yalan/yanlis olmasin..
ben şu an lisans mezunuyum 2. üniversite okuyorum 2. sınıftayım.kuran kursu öğreticiliği için önlisansı bitirip kpss önlisansa giricem.sizin bahsettiğiniz mesele din kültürü öğretmenliği için geçerli diye biliyorum 4 yıllığa tamamlayıp kpss lisans kısmına giriliyor doğru.yönetmeliğin hangi kısmında yazıyor acaba bu durum, linki yollayabilir misiniz?Lisans mezunu değil misiniz,ilk üniversiteniz yani,yönetmenlikte hem lisans hem de önlisan mezunu olanlar sadece lisans düzeyi KPSS sınavına girebilir.
sızemesaj attım bakabılır mısınızsöylediğiniz doğru sanırım ben bu kısmını bilmiyordum yani bu şekilde söylenmemişti.Allah razı olsun
Önlisans düzeyinden kimler girebilir?
- Önlisanstan mezun olanlar
- önlisans 1 ve 2'nci sınıfta okuyanlar,
- lisans (4 yıllık) okuyanlar (yani henüz mezun olmamış olanlar)
Lisans başvurularının son gününde lisans mezunu olmayanlar 2014 KPSS'ye önlisans düzeyinde girebilirler.
söylediğiniz doğru sanırım ben bu kısmını bilmiyordum yani bu şekilde söylenmemişti.Allah razı olsun
once lisans, daha sonra onlisans bitirince de girilebiliyo mu onlisans kpss ye?Önlisans düzeyinden kimler girebilir?
- Önlisanstan mezun olanlar
- önlisans 1 ve 2'nci sınıfta okuyanlar,
- lisans (4 yıllık) okuyanlar (yani henüz mezun olmamış olanlar)
Lisans başvurularının son gününde lisans mezunu olmayanlar 2014 KPSS'ye önlisans düzeyinde girebilirler.
gırelemıyor dıye bılıyorum ben ole olsa zaten herkes ıkı yıllık ataması kolay olan bolumlerı okur ve atanıronce lisans, daha sonra onlisans bitirince de girilebiliyo mu onlisans kpss ye?
Hayır girilmiyor.once lisans, daha sonra onlisans bitirince de girilebiliyo mu onlisans kpss ye?
Seçiliyor,katsayı kalktı şuan.Birde sormak istediğim mesal bizim zamanımızda lisede hangi bölümü secmişşen unıv de ole tercıh yapmak zorundaydın sımdı de ole mı
Yanı ben lısede yabancı dıl bolumu cıkıslıyım atıyorum sımdı ygs ye gırıp dıyelımkı hemsırelık
Yada ıkı yıllık anestezı bolumu gıbı sağlık bolumlerı secebılır myıım
Bızım zamanımızda ole degıldı
Bılenler yazabılır mı
İngilizce bölümünden bahsediyorsanız kapatıldı.merhaba. ben o bölümü okudum. 2 yıl eskişehirde örgün okudum. sonraki iki yıl açık öğretimden devam ettim. hala da ediyorum yani kayıt dondurmuştum bu dönem açtırıp bitirmeye çalışacağım :) ne tesadüf ki ben de 28 yaşındayım. bence şansını bir dene. şimdi öğrenci alımı var mı bilmiyorum ama varsa kesinlikle denemelisin
SAGOLUN TESEKURLERSeçiliyor,katsayı kalktı şuan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?