28mm yumurtam var çatlatma iğnesi oldum

15 gün olmadı henüz ama açıkçası benim de pek umudum yok çok zor Rabbim en kısa zamanda hepimize bu güzel duyguyu tattırsın Öbür ay ne yaparım bilmiyorum

15 gün olmadı henüz ama açıkçası benim de pek umudum yok çok zor Rabbim en kısa zamanda hepimize bu güzel duyguyu tattırsın Öbür ay ne yaparım bilmiyorum
Aminn aminn kucaklarımızı boş bırakmasın Rabbim inşallah ben sanırım diğer ay son iğnemi olacağım aslında doktorum bu son olsun dedi ama bilemiyorum belki bir kere daha denerim

Canım 6 sında yumurtam çatladı sonra pembe leke geldi ertesi gün de kahve leke geldi bugünde kana döndü ama şiddetli değil adet kanaması gibi değil yani. Sabah doktora gittim folikül çatlamış yumurta görünmüyor şuan dedi. Bu lekelenmeleri adet sayı az Cumartesi klomen başla dedi sabah akşam ikişer tane

Gamzecim benim mesajımı alıntıladığın için bana sordun diye düşündüm bugün 14.gunum test yapmadım adetimin geçmesini mi beklesem bilmiyorum
Sana da sordum aşkım evet senin içinn en güzeli olsun inşallahh sabır edebilirsen adet gününün geçmesini bekle tabikiii ben az önce adet oldum

Hayırlısıı olsun aşkım bende az önce adet oldum

Sana da sordum aşkım evet senin içinn en güzeli olsun inşallahh sabır edebilirsen adet gününün geçmesini bekle tabikiii ben az önce adet oldum
Sabretmek çok zor ama inan benim için tek çizgiyi görmek adeti görmekten daha kötü . Rabbim kolaylıkla hepimize nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…