Benim sadece 10.gunde kahverengi bir akıntı geldi iki gün devam eden sarı bir akıntım oldu sol kasikta ara ara batma var , çok bunaldım negatif testlerdenCanım benimde sadece göğüs hassasiyetim var birde iş yapınca biraz hareket edince yoruluyorum hemen
İğne etkisiyle gelmiştir belki bence adetin gecikmesini bekleBenim sadece 10.gunde kahverengi bir akıntı geldi iki gün devam eden sarı bir akıntım oldu sol kasikta ara ara batma var , çok bunaldım negatif testlerden
İğne etkisiyle gelmiştir belki bence adetin gecikmesini bek
5 gün var her gün test yapıyorumİğne etkisiyle gelmiştir belki bence adetin gecikmesini bekle
Varsa ovülasyon testi yapın ben dün gebelik yaptım negatifti mesela yarın adet günüm bir kaç gün sonra gebelik testi yapacam yine5 gün var her gün test yapıyorum
Ovulasyon testim yok , sizin kaçıncı gününüz iğneden sonra ? Testim bugün silikti ama yarına falan etkisi gider muhtemelenVarsa ovülasyon testi yapın ben dün gebelik yaptım negatifti mesela yarın adet günüm bir kaç gün sonra gebelik testi yapacam yine
Ben 22 sinde iğne oldum bugün 13-14. Gün yarın da adet tarihim zatenOvulasyon testim yok , sizin kaçıncı gününüz iğneden sonra ? Testim bugün silikti ama yarına falan etkisi gider muhtemelen
İnşallah canım üç gündür ovülasyon koyu. Bakalım inşallah vardır yaİnsallah güzel bir haber alırsınız
Tabiki muhatemelen eşimden önce burda konuştuklarım öğrenecek haberi ilk işim buraya yazmak olacakEğer olursa bana da haber verir misin umut olsun
Amin inşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahHer şey gönlünce olsun
Merhaba canım ilk iğne deneyimin mi yoksa daha önce de oldun muMerhaba kızlar ben de 24 nişanda çatlatma iğnesi oldum bugün iğne gününü saymazsak 11.gunum çok bir belirtim yok merakla bekliyorum
İlk iğnemMerhaba canım ilk iğne deneyimin mi yoksa daha önce de oldun mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?