Bekleyelim bakalım belki geç döllenme olurBende yaptım 15. gün bugün, benimkide negatif
Ovülasyon hala koyu çıkıyor benim gebelik testide kuruduktan sonra gölge çizgisi çıktı geçen ay o da çıkmamıştı bir umut diyorum halaBende yaptım 15. gün bugün, benimkide negatif
5 dakikadan sonra çıkan sonuçlar doğru olmuyor ona dikkat et aşkım, inşallllah bir umut vardır tabiOvülasyon hala koyu çıkıyor benim gebelik testide kuruduktan sonra gölge çizgisi çıktı geçen ay o da çıkmamıştı bir umut diyorum hala
Evet kuruma çizgisi zaten çıkan onu biliyorum ama yinede geçen aya göre gelişme olarak kabul ediyorum onu da. Bu Araf’a göğüs hassasiyetim artıyor5 dakikadan sonra çıkan sonuçlar doğru olmuyor ona dikkat et aşkım, inşallllah bir umut vardır tabi
Ben ikinci yumurtlama yaşıyor plabilirymiyim şuan negatif resmen test5 dakikadan sonra çıkan sonuçlar doğru olmuyor ona dikkat et aşkım, inşallllah bir umut vardır tabi
Kuruduktan sonra biraz daha koyulaştı çizgi ama bilemedim. İki gündür de bir yorgunluk var anlamadımSanki dün yaşamış gibisin
Coklu yumurta da kucuk olanlarin sonradan gelisip catlama ihtimali war. Bazi kadinlar nadirde olsa adet onceside yumurtasi catlaya biliyomusBen ikinci yumurtlama yaşıyor plabilirymiyim şuan negatif resmen test
Benim iki tane vardı ikiside küçüktü zaten en büyüğü 13 mm di iğne olduğumda ama test akşam yine koyulaştı anlamadım iğne etkiside geçti niye sürekli koyu çıkıyor kiCoklu yumurta da kucuk olanlarin sonradan gelisip catlama ihtimali war. Bazi kadinlar nadirde olsa adet onceside yumurtasi catlaya biliyomus
İGne etkiside olabilir hamilelikde baska bi soru soranda adete yakin 3 gun ust uste pik gorurseniz hamilesiniz yaziyodu yani 3 gun arka arkaya yapilmasi lazimmis oyle net cizgi oldugundaBenim iki tane vardı ikiside küçüktü zaten en büyüğü 13 mm di iğne olduğumda ama test akşam yine koyulaştı anlamadım iğne etkiside geçti niye sürekli koyu çıkıyor ki
Adet gununuz ne zaman. Kac kere koyu ciktiBenim iki tane vardı ikiside küçüktü zaten en büyüğü 13 mm di iğne olduğumda ama test akşam yine koyulaştı anlamadım iğne etkiside geçti niye sürekli koyu çıkıyor ki
Yarın ve ertesi gün adet tarihi cumartesi den beri koyu çıkıyorAdet gununuz ne zaman. Kac kere koyu cikti
Ben adet günü geçene kadar yapmayı düşünüyorum testleri ama pco var işte bende o yüzdende mi koyu çıkıyor acaba diyorumİGne etkiside olabilir hamilelikde baska bi soru soranda adete yakin 3 gun ust uste pik gorurseniz hamilesiniz yaziyodu yani 3 gun arka arkaya yapilmasi lazimmis oyle net cizgi oldugunda
Bndede war pcos ama bende oyle cikmiyo hamilelikde olabilir adete 3 4 gun warsa kan werin warsa deger de yukselme wardirBen adet günü geçene kadar yapmayı düşünüyorum testleri ama pco var işte bende o yüzdende mi koyu çıkıyor acaba diyorum
Perşembe yada cuma vermeyi düşünüyor zaten pazartesi kontrole gidecem adet olmazsam. Dün erken gebelik yaptın ovülasyon testinin içinden çıkan testle ama negatifti kuruma gölgesi gibi hayalet çizgi çıktı sonradan. Tabi o geçersiz biliyorum. Bakalım biraz daha bekleyin yine test yapacam inşallah vardırBndede war pcos ama bende oyle cikmiyo hamilelikde olabilir adete 3 4 gun warsa kan werin warsa deger de yukselme wardir
Benim geçen ay yumurtlama olmadı testte hiç pik göremedim bu ayda iğneyle denedik bakalım şansımızı onda da yumurta küçüktü ama bakalım kısmetBndede war pcos ama bende oyle cikmiyo hamilelikde olabilir adete 3 4 gun warsa kan werin warsa deger de yukselme wardir
Bugünde koyu çıktı son üç gündür böyleBndede war pcos ama bende oyle cikmiyo hamilelikde olabilir adete 3 4 gun warsa kan werin warsa deger de yukselme wardir
Canım benimde sadece göğüs hassasiyetim var birde iş yapınca biraz hareket edince yoruluyorum hemenMerhaba kızlar ben de 24 nişanda çatlatma iğnesi oldum bugün iğne gününü saymazsak 11.gunum çok bir belirtim yok merakla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?