28mm yumurtam var çatlatma iğnesi oldum

Ovülasyon hala koyu çıkıyor benim gebelik testide kuruduktan sonra gölge çizgisi çıktı geçen ay o da çıkmamıştı bir umut diyorum hala
5 dakikadan sonra çıkan sonuçlar doğru olmuyor ona dikkat et aşkım, inşallllah bir umut vardır tabi

5 dakikadan sonra çıkan sonuçlar doğru olmuyor ona dikkat et aşkım, inşallllah bir umut vardır tabi
Evet kuruma çizgisi zaten çıkan onu biliyorum ama yinede geçen aya göre gelişme olarak kabul ediyorum onu da. Bu Araf’a göğüs hassasiyetim artıyor

Coklu yumurta da kucuk olanlarin sonradan gelisip catlama ihtimali war. Bazi kadinlar nadirde olsa adet onceside yumurtasi catlaya biliyomus
Benim iki tane vardı ikiside küçüktü zaten en büyüğü 13 mm di iğne olduğumda ama test akşam yine koyulaştı anlamadım iğne etkiside geçti niye sürekli koyu çıkıyor ki

Benim iki tane vardı ikiside küçüktü zaten en büyüğü 13 mm di iğne olduğumda ama test akşam yine koyulaştı anlamadım iğne etkiside geçti niye sürekli koyu çıkıyor ki
İGne etkiside olabilir hamilelikde baska bi soru soranda adete yakin 3 gun ust uste pik gorurseniz hamilesiniz yaziyodu yani 3 gun arka arkaya yapilmasi lazimmis oyle net cizgi oldugunda

İGne etkiside olabilir hamilelikde baska bi soru soranda adete yakin 3 gun ust uste pik gorurseniz hamilesiniz yaziyodu yani 3 gun arka arkaya yapilmasi lazimmis oyle net cizgi oldugunda
Ben adet günü geçene kadar yapmayı düşünüyorum testleri ama pco var işte bende o yüzdende mi koyu çıkıyor acaba diyorum

Ben adet günü geçene kadar yapmayı düşünüyorum testleri ama pco var işte bende o yüzdende mi koyu çıkıyor acaba diyorum
Bndede war pcos ama bende oyle cikmiyo hamilelikde olabilir adete 3 4 gun warsa kan werin warsa deger de yukselme wardir

Bndede war pcos ama bende oyle cikmiyo hamilelikde olabilir adete 3 4 gun warsa kan werin warsa deger de yukselme wardir
Perşembe yada cuma vermeyi düşünüyor zaten pazartesi kontrole gidecem adet olmazsam. Dün erken gebelik yaptın ovülasyon testinin içinden çıkan testle ama negatifti kuruma gölgesi gibi hayalet çizgi çıktı sonradan. Tabi o geçersiz biliyorum. Bakalım biraz daha bekleyin yine test yapacam inşallah vardır

Benim geçen ay yumurtlama olmadı testte hiç pik göremedim bu ayda iğneyle denedik bakalım şansımızı onda da yumurta küçüktü ama bakalım kısmet

Merhaba kızlar ben de 24 nişanda çatlatma iğnesi oldum bugün iğne gününü saymazsak 11.gunum çok bir belirtim yok merakla bekliyorum

Merhaba kızlar ben de 24 nişanda çatlatma iğnesi oldum bugün iğne gününü saymazsak 11.gunum çok bir belirtim yok merakla bekliyorum
Canım benimde sadece göğüs hassasiyetim var birde iş yapınca biraz hareket edince yoruluyorum hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…