29 yaş bakir erkek

Hiç kız arkadaşının olmaması, bakir olduğu anlamına gelmez ki.
Bu konu üzerine evler var, para karşılığı bu işi yapanlar var.
Edit yazmısım oraya, adamın hiç cinsel tecrubesi yok yani , okudugunuzu aanlamıyor musunuz?

Konumda okudugum en duzgun yorum, tebrik ederim.

25 yaş bence de sınır bu işler için. Sıkıntılı bence

Erkekler bakire ister kadinlar bakir diye istemez.Bu ne yaman celiski

Konumda okudugum en duzgun yorum, tebrik ederim.

25 yaş bence de sınır bu işler için. Sıkıntılı bence
Öylee tabi sıkıntılı ben istemezdim şahsen o yaşa kadar bakir olan bir erkeği şuan sevgilimm bakirr değil ve düzgün bi insan ruh hali yapısı gayet normal evlenmeyide düşünüyorum

Erkekler bakire ister kadinlar bakir diye istemez.Bu ne yaman celiski
Aslındaa bakirlik belli yaşa kadar normal erkekte sonrası sıkıntısıı çünkü cinsellik konusunda genelde iş erkekte bitiyor kadını kendisini tatmin edebilmesi vs bu da eğer erkefin yaşı geçsee tecrübee isteyen şeylerr erkekk küçük olur bakir olur beraber yaşayark öğrenmeleri çok çok farklı bir durum geç yaşta ki erkek için kesinlikle anormal durum

40 yasinda degil ki adam 29 yasinda bence normal olmasa da normale yakin.Bir de acaba atiyor olabilir mi ilgi çekmek icin

Adam bakir ve bakire istiyor okey
Ama bunu "ben bakirim ve bakire arıyorum" tarzında söylediyse mide bulandırıcı cidden.
"Daha önce sevgilim olmadı ve hiçbir kızla yakınlaşmadım dolayısıyla da benim gibi bi yaşantısı olan birini istiyorum hayatımda" dediyse bu tamam
Sen de yorumlarında tövbe dediğine göre daha önce ilişki yaşamış birisindir ne adamı yor ne kendini
Hiç başlama derim
Azcık instagram detoksu yap en azından bi 15 gün yazışma kimseyle kafan çorba olmadı mı cidden?
Aynı yaştayız evlilik kaçmıyor relax.

Yani şimdi bu acayip bir durum mu urkulecek bir şey mi anlamadım. Bu yasa kadar hiç kız arkadaşı olmadıysa ben de korkarım ama cinsellik yasamadiysa çok normal bence. Eşim 34 yaşındaydı evlendigimizde ve evet cinsellik yaşamamıştı kimseyle. Bu tercihe bağlı birşey araya inanç girmiştir başka birşey girmiştir. İlla cinsel problemleri var sonucu çıkmaması lazım.

Kesinlikle haklısınız. Hem daha sonra gözü açılıp diğer kızlara bakma ihtimali çok yüksek
Hem ne demişler ;
Kadına doymus adamın adamlıgına doyulmaz

Kesinlikle haklısınız. Hem daha sonra gözü açılıp diğer kızlara bakma ihtimali çok yüksek
Hem ne demişler ;
Gerçekten böyle mi demişler ? Acıkan doymam susayan kanmam sanırmış o vakit. Hey Allahım nelerle uğraşıyorsunuz...

Adamlık karakterle ilgilidir kaç bedene dokunduğuyla ilgili değil.
Gıcık oluyorum şu söze, lafa gelince kadın erkek eşitliği diye yırtınırsınız ama işinize gelince "kadına doymuş erkek olsun"
Aynı şey neden bi kadın için söylenmiyor peki? "Erkeğe doymuş kadının kadınlığına doyulmaz" deniyor mu? Hayır çünkü ona başka birşey deniyor malesef.
O yüzden yüzlerce tenden geçmiş adamları böyle aklayıp yüceltmeyin komik oluyor

Hem ne demişler ;
Ne çirkin bir düşünce. Kim doyuracak bu erkekleri kadınlara peki? Sonrasında sen bakire değilsin olmaz denilen kadınlar mı? Allah akıl fikir versin. Cinsiyetçi yaklaşımdan uzak tutsun. Yaa ne çirkin bir düşünce bu ya. Kadına doymuş erkekle evlenmek!!! Herhalde bu kadına doymuş erkek de ilişki yaşamamış kadınla evleniyordur. Ne kadar çirkin yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…