- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Anlasildi. Yas 25 olunca biraz da saf bulunca ekliyorlar , ozel mesaj atiyorlar. Sana yeni bi haber vereyim. Yazdiklari tek kiz sen degilsin. Onlardaki kafa kim yazarsa , kim oltaya takilirsa...İnstagramdan
Edit yazmısım oraya, adamın hiç cinsel tecrubesi yok yani , okudugunuzu aanlamıyor musunuz?Hiç kız arkadaşının olmaması, bakir olduğu anlamına gelmez ki.
Bu konu üzerine evler var, para karşılığı bu işi yapanlar var.
Konumda okudugum en duzgun yorum, tebrik ederim.O yaşa kadar biryle olmamışsa bi sıkıntı vardır erkekler için bakirlikk yaşı kendini koruması etmesi iyisir ama o yaş en fazla 25 tir. Ondan sonrası için bu mümkün değill evlenmesi gerekirdi ya da başka yollara yönelmesi gerekirdi dinine bağlı biriyse muhakkak evlenirdi rahat biriyse kesinlikle bir sorun vardır. Karakteri iyidirr düzgündür sizin için cinsellik çok önemli değilsee görüşün ama illa bi sıkıntı vardır dikkat edin doğanın kanununa yaradılışaa ters bir durum bu kadar bunca sene. İlişki yaşamışş düzgün erkekte çokk tam bir piyango aslında
Erkekler bakire ister kadinlar bakir diye istemez.Bu ne yaman celiskiAğustos ayında böyle biriyle tanışmıştım 2 hafta sonra bitirdim.Çok korkutucu geldi, daha önce hiç kızarkadaşı olmamış.
Bugun mesaj atmış görüşmek istiyor yeniden. Sizce bir şans vereyim mi ?
Zorunlu edit : Cinsel anlamda tecrubesi yok yani, kız arkadası olmamış diye bakir demedim.
Öylee tabi sıkıntılı ben istemezdim şahsen o yaşa kadar bakir olan bir erkeği şuan sevgilimm bakirr değil ve düzgün bi insan ruh hali yapısı gayet normal evlenmeyide düşünüyorumKonumda okudugum en duzgun yorum, tebrik ederim.
25 yaş bence de sınır bu işler için. Sıkıntılı bence
Okuduğumu gayet net anladım da, siz inandınız mı?Edit yazmısım oraya, adamın hiç cinsel tecrubesi yok yani , okudugunuzu aanlamıyor musunuz?
Aslındaa bakirlik belli yaşa kadar normal erkekte sonrası sıkıntısıı çünkü cinsellik konusunda genelde iş erkekte bitiyor kadını kendisini tatmin edebilmesi vs bu da eğer erkefin yaşı geçsee tecrübee isteyen şeylerr erkekk küçük olur bakir olur beraber yaşayark öğrenmeleri çok çok farklı bir durum geç yaşta ki erkek için kesinlikle anormal durumErkekler bakire ister kadinlar bakir diye istemez.Bu ne yaman celiski
40 yasinda degil ki adam 29 yasinda bence normal olmasa da normale yakin.Bir de acaba atiyor olabilir mi ilgi çekmek icinAslındaa bakirlik belli yaşa kadar normal erkekte sonrası sıkıntısıı çünkü cinsellik konusunda genelde iş erkekte bitiyor kadını kendisini tatmin edebilmesi vs bu da eğer erkefin yaşı geçsee tecrübee isteyen şeylerr erkekk küçük olur bakir olur beraber yaşayark öğrenmeleri çok çok farklı bir durum geç yaşta ki erkek için kesinlikle anormal durum
Yanii kendinii iyi göstermek için belki atyo olabilirr yalan söylüyo olabilirr40 yasinda degil ki adam 29 yasinda bence normal olmasa da normale yakin.Bir de acaba atiyor olabilir mi ilgi çekmek icin
Yani şimdi bu acayip bir durum mu urkulecek bir şey mi anlamadım. Bu yasa kadar hiç kız arkadaşı olmadıysa ben de korkarım ama cinsellik yasamadiysa çok normal bence. Eşim 34 yaşındaydı evlendigimizde ve evet cinsellik yaşamamıştı kimseyle. Bu tercihe bağlı birşey araya inanç girmiştir başka birşey girmiştir. İlla cinsel problemleri var sonucu çıkmaması lazım.Ağustos ayında böyle biriyle tanışmıştım 2 hafta sonra bitirdim.Çok korkutucu geldi, daha önce hiç kızarkadaşı olmamış.
Bugun mesaj atmış görüşmek istiyor yeniden. Sizce bir şans vereyim mi ?
Zorunlu edit : Cinsel anlamda tecrubesi yok yani, kız arkadası olmamış diye bakir demedim.
Kesinlikle haklısınız. Hem daha sonra gözü açılıp diğer kızlara bakma ihtimali çok yüksekAslındaa bakirlik belli yaşa kadar normal erkekte sonrası sıkıntısıı çünkü cinsellik konusunda genelde iş erkekte bitiyor kadını kendisini tatmin edebilmesi vs bu da eğer erkefin yaşı geçsee tecrübee isteyen şeylerr erkekk küçük olur bakir olur beraber yaşayark öğrenmeleri çok çok farklı bir durum geç yaşta ki erkek için kesinlikle anormal durum
Gerçekten böyle mi demişler ? Acıkan doymam susayan kanmam sanırmış o vakit. Hey Allahım nelerle uğraşıyorsunuz...Kesinlikle haklısınız. Hem daha sonra gözü açılıp diğer kızlara bakma ihtimali çok yüksek
Hem ne demişler ;
Kadına doymus adamın adamlıgına doyulmaz
Bulun p*ç birini de rahatlayın siz de madem.Kesinlikle haklısınız. Hem daha sonra gözü açılıp diğer kızlara bakma ihtimali çok yüksek
Hem ne demişler ;
Adamlık karakterle ilgilidir kaç bedene dokunduğuyla ilgili değil.Kadına doymus adamın adamlıgına doyulmaz
Ne çirkin bir düşünce. Kim doyuracak bu erkekleri kadınlara peki? Sonrasında sen bakire değilsin olmaz denilen kadınlar mı? Allah akıl fikir versin. Cinsiyetçi yaklaşımdan uzak tutsun. Yaa ne çirkin bir düşünce bu ya. Kadına doymuş erkekle evlenmek!!! Herhalde bu kadına doymuş erkek de ilişki yaşamamış kadınla evleniyordur. Ne kadar çirkin yaaaKesinlikle haklısınız. Hem daha sonra gözü açılıp diğer kızlara bakma ihtimali çok yüksek
Hem ne demişler ;
Kim demiş bir de bunu kimmmmmm??? Gerçekten kim demiş? Atasözü mu bu?Kesinlikle haklısınız. Hem daha sonra gözü açılıp diğer kızlara bakma ihtimali çok yüksek
Hem ne demişler ;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?