Evet çelişkili. Fakat daha önemlisi eleştiri kaldıramaması. Bir kişi istediği cevabı yazınca buradaki en doğru cevabı siz verdiniz demesi:) Buraya konu açılıyorsa eleştiriye açık olmak zorundasın. Ben olsam bu kadar insanın bi bildiği vardır diye düşünürüm. Kendi istediğim cevabı duymak için konu açmam.Eski sevgilisini unutamayandan tutun bir sürü dengesizlikler
Sadece cinsellik için yaşayan
Eski ilişkilerinin bedelini yenilere ödetmek isteyenler
Toplum bunlarla kaynıyor. Siz ne düşünüyorsunuz ? Neden böyle ?
Konu sahibinin baska bir basligi... Burdakiyle ne kadar çelişkili degil mi hanimlar???
Ben olsam uzak dururum. 29 yaşına kadar birlikteliği olmamış erkekte kesin cinsel bir sorun çıkar. Arkadaşımın eşi evlenene kadar 26 yasinda evlendi hic bir bayanla birlikte olmamış. 11 senedir erken boşalma sorununda bir arpa boyu yol alamadilar.
36 yaşındayım 7 yıllık evliyim.Merakımdan soruyorum , cahilliğime verin 29 yaşında bir adam bakirse neden sorunlu oluyor?Bayan ölene kadar bakire kalabiliyorda erkek neden olmuyor?Doğasında var derseniz kadın erkek eşitsizliği olur.O yaşa kadar biryle olmamışsa bi sıkıntı vardır erkekler için bakirlikk yaşı kendini koruması etmesi iyisir ama o yaş en fazla 25 tir. Ondan sonrası için bu mümkün değill evlenmesi gerekirdi ya da başka yollara yönelmesi gerekirdi dinine bağlı biriyse muhakkak evlenirdi rahat biriyse kesinlikle bir sorun vardır. Karakteri iyidirr düzgündür sizin için cinsellik çok önemli değilsee görüşün ama illa bi sıkıntı vardır dikkat edin doğanın kanununa yaradılışaa ters bir durum bu kadar bunca sene. İlişki yaşamışş düzgün erkekte çokk tam bir piyango aslında
Ne tarafa kusuyoruzKadına doymus adamın adamlıgına doyulmaz
Yaw kadina doymak diye birsey yok.. sex boyle birsey degil cunku.. anlik doyum vardir.. ooohhh ben kadina doydum, ben erkege doydum diye birsey olamazKesinlikle haklısınız. Hem daha sonra gözü açılıp diğer kızlara bakma ihtimali çok yüksek
Hem ne demişler ;
Kadına doymus adamın adamlıgına doyulmaz
Cunku erkekler ilk kadinlar son olnak isterErkekler bakire ister kadinlar bakir diye istemez.Bu ne yaman celiski
Evet dogru kspilar acikta.. ayni hatayi yapip yapip nasilsa affeder mi deMek lazim:))Haramdan koruması güzel ama ne bileyim. Bu yaşa kadar hiç tecrubesi olmamaısı korkutuyor. Haram olsa bile Rabbimiz tövbe kapısını hep açık bırakmış. Selametle...
Kesinlikle haklısınız. Hem daha sonra gözü açılıp diğer kızlara bakma ihtimali çok yüksek
Hem ne demişler ;
Kadına doymus adamın adamlıgına doyulmaz
Haramdan koruması güzel ama ne bileyim. Bu yaşa kadar hiç tecrubesi olmamaısı korkutuyor. Haram olsa bile Rabbimiz tövbe kapısını hep açık bırakmış. Selametle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?