ne guzel iste.Ağustos ayında böyle biriyle tanışmıştım 2 hafta sonra bitirdim.Çok korkutucu geldi, daha önce hiç kızarkadaşı olmamış.
Bugun mesaj atmış görüşmek istiyor yeniden. Sizce bir şans vereyim mi ?
Zorunlu edit : Cinsel anlamda tecrubesi yok yani, kız arkadası olmamış diye bakir demedim.
Ne çirkin bir düşünce. Kim doyuracak bu erkekleri kadınlara peki? Sonrasında sen bakire değilsin olmaz denilen kadınlar mı? Allah akıl fikir versin. Cinsiyetçi yaklaşımdan uzak tutsun. Yaa ne çirkin bir düşünce bu ya. Kadına doymuş erkekle evlenmek!!! Herhalde bu kadına doymuş erkek de ilişki yaşamamış kadınla evleniyordur. Ne kadar çirkin yaaa
Su cumleyi kuran erkekten kacmak lazimBana ben bakire kız isterim çünkü bakirim demişti, yani cinsel tecrubesi sıfır
oğğğ ne güzel fetvayıda veriyoruz maşallahHaramdan koruması güzel ama ne bileyim. Bu yaşa kadar hiç tecrubesi olmamaısı korkutuyor. Haram olsa bile Rabbimiz tövbe kapısını hep açık bırakmış. Selametle...
Erkeğin kendini koruyabileceği yaş sınırını maximum 25 olarak belirlerken; bu sizin şahsi fikriniz mi? Böyle bir araştırma sonucu mu var?O yaşa kadar biryle olmamışsa bi sıkıntı vardır erkekler için bakirlikk yaşı kendini koruması etmesi iyisir ama o yaş en fazla 25 tir. Ondan sonrası için bu mümkün değill evlenmesi gerekirdi ya da başka yollara yönelmesi gerekirdi dinine bağlı biriyse muhakkak evlenirdi rahat biriyse kesinlikle bir sorun vardır. Karakteri iyidirr düzgündür sizin için cinsellik çok önemli değilsee görüşün ama illa bi sıkıntı vardır dikkat edin doğanın kanununa yaradılışaa ters bir durum bu kadar bunca sene. İlişki yaşamışş düzgün erkekte çokk tam bir piyango aslında
hatta cukurrr:)Erkeğin kendini koruyabileceği yaş sınırını maximum 25 olarak belirlerken; bu sizin şahsi fikriniz mi? Böyle bir araştırma sonucu mu var?
Merak ettiğim için soruyorum, lütfen bazı üyeler gibi celallenmeyin,sosyal psikoloji ilgi alanım,
onu da eklemiş olayım.
Not: Bu forumda birine soru sormaya,eleştiri yapmaya,itiraz etmeye de korkar olduk, bize böyle korku salan üyelere de selam olsun.
Forum değil de 'Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz' seti sanki.
Sizin hayatınızda da erkek eksilmiyor bacım elinizden su mu içsek ne yapsak[/QUOT
Son yazdığınız cümleyi yüksek sesle tekrar okuyunca kulağınıza nasıl gelecek?Kesinlikle haklısınız. Hem daha sonra gözü açılıp diğer kızlara bakma ihtimali çok yüksek
Hem ne demişler ;
Kadına doymus adamın adamlıgına doyulmaz
Bana ben bakire kız isterim çünkü bakirim demişti, yani cinsel tecrubesi sıfır
sen zaten kararini vermissin. Bakir erkek istemiyorsun sen de ona deseydin sen bakire istiyon ben de bakir erkek istemiyom diye. 25 yasa kadar bakir kalabilir diyen birinin yorumuna bu en mantikli yorum diyorsan senin ne isin var o adamla..Neden soruyorsun buraya. 25 yasina kadar erkekler bakir kalir sonra ne oluyorrsa artik bir azgınlık bir kadin istemecilik falan bunlar daliyor kadinlara. Boyle mi yani..Konumda okudugum en duzgun yorum, tebrik ederim.
25 yaş bence de sınır bu işler için. Sıkıntılı bence
Gerçekten ya gülsek mi ağlasak mı ne günlere kaldık bu yaşımda ilk defa böyle cümleler duydumsen zaten kararini vermissin. Bakir erkek istemiyorsun sen de ona deseydin sen bakire istiyon ben de bakir erkek istemiyom diye. 25 yasa kadar bakir kalabilir diyen birinin yorumuna bu en mantikli yorum diyorsan senin ne isin var o adamla..Neden soruyorsun buraya. 25 yasina kadar erkekler bakir kalir sonra ne oluyorrsa artik bir azgınlık bir kadin istemecilik falan bunlar daliyor kadinlara. Boyle mi yani..
Eski sevgilisini unutamayandan tutun bir sürü dengesizliklerGerçekten ya gülsek mi ağlasak mı ne günlere kaldık bu yaşımda ilk defa böyle cümleler duydum
Ben de konularina baktim. Evlendirme sitesindeki adaylari tek tek bize soruyor sanki :)Eski sevgilisini unutamayandan tutun bir sürü dengesizlikler
Sadece cinsellik için yaşayan
Eski ilişkilerinin bedelini yenilere ödetmek isteyenler
Toplum bunlarla kaynıyor. Siz ne düşünüyorsunuz ? Neden böyle ?
Konu sahibinin baska bir basligi... Burdakiyle ne kadar çelişkili degil mi hanimlar???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?