Evet cnm bende niye böyleyim anlamım alt tarafı bebek ya tatlı bir bebek ne zorluğu olabilir tabiki bakarım evladına bakmazmi insan bugün sürüp aldım sakinleştirici daha rahatım şimdiCanım sen daha önce bebek bakmadın mı? 2. Bebeğe göre aşırı streslisin
İlk ay braz zor oluyor bakımı ama sonra alışıyorsun. Benimki 3 aylık oldu, düzeni oturdu baya da geziyoruz beraber.Evet cnm bende niye böyleyim anlamım alt tarafı bebek ya tatlı bir bebek ne zorluğu olabilir tabiki bakarım evladına bakmazmi insan bugün sürüp aldım sakinleştirici daha rahatım şimdi
Oo süper Allah bağışlasın ya ne tatlıdır şimdi o kızmi erkekli cnm hayırlı evlat olsun 2. Mı bu yoksa ilki cnm güle güle ANALI BABALI buyusunİlk ay braz zor oluyor bakımı ama sonra alışıyorsun. Benimki 3 aylık oldu, düzeni oturdu baya da geziyoruz beraber.
İlk benim erkek, ben istememiştim ama baya zorlandım. Bakımı konusunda değil kısıtlandım diyeOo süper Allah bağışlasın ya ne tatlıdır şimdi o kızmi erkekli cnm hayırlı evlat olsun 2. Mı bu yoksa ilki cnm güle güle ANALI BABALI buyusun
Büyük kaç yaşında kısıtlandim derken cnm nasıl yani korkutmaİlk benim erkek, ben istememiştim ama baya zorlandım. Bakımı konusunda değil kısıtlandım diye
Yok benim bu ilk çocuğum ve erkek o anlamdaBüyük kaç yaşında kısıtlandim derken cnm nasıl yani korkutmailk başlarda gece vs 3 4 defa kalkılır tabiki gündüzde emip uyur vs degilmi kız unuttuk valla
Anladım ben 2. Sandım işte bebekler farklı farklı mesela benim görümcem de bebek uyurdu ben kalkar emzirir dim derdi ama geçici süreçler tabi nasıl alistrirsan öyle gidiyo birdeYok benim bu ilk çocuğum ve erkek o anlamda
Valla 3-4 değil ben yarım saat veya saat başı kalktım ilk günler. Memede uyuyordu yerine yatırınca ağlıyordu. Kucağımda oturarak uyuduğum çok oldu. Sonra emziğe alıştırınca düştü yakamdan, uyuma süreleri uzadı. Ama hala bir günü bir gününü tutmaz. Bazen 2 aaatte bir kalkıyorum bazen gecede 2 kere...
Oo konu nerelere geldi böyle yorumlar neden benim sayfama düşüyor anlanadimm
Hımm bunu bilmiyorum cnm anladım şimdi özürKonu sahibinin ilk mesajına göre yorum yaptım, sizin hiçbir mesajınızı okumadım.
Başka bir konuda sizin muhabbetiniz dönüyorsa bilenem ancak konuya her cevap yazıldıkça size bildirim gelir haliyle.
Merhaba cnm nasılsın nasıl idiyor ben biraz daha iyiyim psikiyatri den randevu aldım sakinleştirici verir belki cnm bişey sorcam sana ya kızım hicbirsey demiyor doğsun bakalım diyor annanen bakmaz bende oyalamam kesınlıkle diyo şimdiye kadar tek çocuktu anlıyorum ama dogunca sever mi bu tutumu geçerim sence ya üzülüyorumYaa hayırlı evlat olsun cnm diğerleri neydi kız erkek nasıl olcak kaç erkek kaç kız yada hepsi erkek yada kızmi doğru her bebek nasibi yle gelir derler cnm herkes nelerle uğraşıyoruz benim taktığım bak
Universite sinavina hazirlaniyo olucak. Stresli ve yogun olacak o yuzden ilgilenemem demistir. Tabi bu yasa kadar tek cocuktu, bocalama olur ilk baslarda onda daMerhaba cnm nasılsın nasıl idiyor ben biraz daha iyiyim psikiyatri den randevu aldım sakinleştirici verir belki cnm bişey sorcam sana ya kızım hicbirsey demiyor doğsun bakalım diyor annanen bakmaz bende oyalamam kesınlıkle diyo şimdiye kadar tek çocuktu anlıyorum ama dogunca sever mi bu tutumu geçerim sence ya üzülüyorum
Aynen cnm bazende gelip kendi soruyoo hareket ediyomu şimdi karnının neresinde vs dogunca görsün değişir diyor herkesUniversite sinavina hazirlaniyo olucak. Stresli ve yogun olacak o yuzden ilgilenemem demistir. Tabi bu yasa kadar tek cocuktu, bocalama olur ilk baslarda onda da
Ama geçer degilmi ya yine çarpıntı pasiflora içtim yattım ama off psikiyatriye gitcem ya gecmezse diye kokuyorum Allahın gücüne gitmesin vakit sat buymuş bebek için vardır bildiği rabbimin yoluna girecek inş amaAynen cnm bazende gelip kendi soruyoo hareket ediyomu şimdi karnının neresinde vs dogunca görsün değişir diyor herkes
Bakın konu sahibi benim 5 yıl sonra tekrar gündeme gelmiş. Yapılan yorumlar bana ait..fakat size yapılmış gibi yorumlar yazmışsınız.Ama geçer degilmi ya yine çarpıntı pasiflora içtim yattım ama off psikiyatriye gitcem ya gecmezse diye kokuyorum Allahın gücüne gitmesin vakit sat buymuş bebek için vardır bildiği rabbimin yoluna girecek inş ama
: )) canim eski konuya yazmis o yuzden ona cevaplar geldi hepBakın konu sahibi benim 5 yıl sonra tekrar gündeme gelmiş. Yapılan yorumlar bana ait..fakat size yapılmış gibi yorumlar yazmışsınız.
İsterseniz ayrı bi konu açın sadece size yorumlar gelsin. Bu şekilde yorumlar çok karışmış.
Bildirim olarak tabiki gelir :): )) canim eski konuya yazmis o yuzden ona cevaplar geldi hep
Çünkü bu üyeliğime bi daha giriş yapamadım o yüzden cevaplayamadım.Forumu açıp neden sonunu getirmiyorsunuz arkadaşlar. Enbu 2. bebeğiniz oldumu? Yorumları sonuna kadar okudum ve merak içindeyim.
Hımm tamam canımBakın konu sahibi benim 5 yıl sonra tekrar gündeme gelmiş. Yapılan yorumlar bana ait..fakat size yapılmış gibi yorumlar yazmışsınız.
İsterseniz ayrı bi konu açın sadece size yorumlar gelsin. Bu şekilde yorumlar çok karışmış.
Ben konu sahibiyim evet tek çocukla kaldım. En iyi şekilde yetiştirmeye çalışıyoruz inşallah da böyle devam eder.Her bir birey engelli adayıdır biri dogumdan itibaren biri sonradan kalbinizi ferah tutun isterseniz tüp bebek tedavisi yaptırıp ayristiriyorlar tek çocuk kalmak kötü bişey değil o da evlenip bir yuva kuracak illaki o zaman aile o olacak hayatı boyunca destekcisi benim fikrim tek çocukla kalıp iyi bir birey yetistirmeniz en azından imkanlarınızi sadece bir çocuk üzerine kullanırsınız şu zaman da çocuk büyütmek maddi açıdan buyük bir külfet diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?