İşte bende ondan çok korkuyorumbenim arkadaşımın da 6 ve 3 yasinda 2 oglu vardı, kız istiyorum diyip hamile kaldı 3. de erkek oldu3 adam + 1 koca , kız delirmek üzere ..
Sizinkiler kaç yaşında? Meşgalesiz değilim ya deli cesareti benimkisiSenin tercihin tabi ama benim yorumum delirdin mi sen? İki oğlun var, zaten ancak yetişiyorsundur.. işleri bitmez ki onların, ben iki taneyle kafayı yiyorum ki ikinci kolay bebek benim
çocuktan başka meşgaleler bulun bence kendinize..
Benim kuzende öylebenim arkadaşımın da 6 ve 3 yasinda 2 oglu vardı, kız istiyorum diyip hamile kaldı 3. de erkek oldu3 adam + 1 koca , kız delirmek üzere ..
Sizinkiler kız erkek? Yaş aralıkları nedir. Tabiki çocuğuna yetemeyen çocuk yapmasın özellikle manevi yönden yetmeli insan çünkü çocuk daha çok maneviyatla mutlu olur. O konudan emin olana kadar yetebileceğimi düşünmeyen kadar istemiyorum. Ama tecrübelere ihtiyacım var. Yaşımdan olmasa çocuklarım büyümeden 3.çocuk düşüncesi aklımdan bile geçmezdi şimdilik. Ama ilerde istemediğim için pişman olurmuyum diye düşünüyorumValla üç çocuklu bi anne olarak gerçekten çocuk güzel şey(herkesin tercihi) hepsinin yeri ayrı ama zor gerçekten hepsine yetmek isteklerini ayrı ayrı karşılamak zor maddi anlamdada öyle çocuklarınızın maddi manevi zorluk çekmeyeceğinize inanıyorsanız durmayın derim ama aksi bi şüpheniz varsa hiç niyet etmeyin.. Rabbim olanlara ömür versin
Hayır tabiki o RABBİMİN takdiri ama öncelik kız çocuğu. oğluşlarımı çok seviyorum onlar benim herşeyim ama onların bir Kız kardeşi eşimin küçük prensesi ve annesinin biricik kızı olsun istiyorum kendimi eksik hissediyorum bir parçam eksik gibi geliyo.Benimde 2 kızm var 3.cüyü düşünemiyorum.
2 sinin sorumluluğu yetiyor
3.cüde erkek olablr yani ozamna pişman mı olcksınz
Sırf kız olsn diye 3.cüyü yapmak çok büyük bi cesaret ister yani
Benimkiler oğlum9 kızım8 ve küçük oğlum 2 yaşında.. Gerçekten zor inanın ki kuz olacağının garantisi de yok maalesef Allah hayırlı evlat versin kız erkek fark etmiyor ama hepsinin psikolojileri ayrı farklı odak noktaları var hepsine aynı anda yetişmeniz gerekiyor bazen ama evin içinde Arkadaş gibiyiz ev curcuna oyun oynarkenSizinkiler kız erkek? Yaş aralıkları nedir. Tabiki çocuğuna yetemeyen çocuk yapmasın özellikle manevi yönden yetmeli insan çünkü çocuk daha çok maneviyatla mutlu olur. O konudan emin olana kadar yetebileceğimi düşünmeyen kadar istemiyorum. Ama tecrübelere ihtiyacım var. Yaşımdan olmasa çocuklarım büyümeden 3.çocuk düşüncesi aklımdan bile geçmezdi şimdilik. Ama ilerde istemediğim için pişman olurmuyum diye düşünüyorum
Anlıyorum sizi o duyguyu tatmak istiyosunzHayır tabiki o RABBİMİN takdiri ama öncelik kız çocuğu. oğluşlarımı çok seviyorum onlar benim herşeyim ama onların bir Kız kardeşi eşimin küçük prensesi ve annesinin biricik kızı olsun istiyorum kendimi eksik hissediyorum bir parçam eksik gibi geliyo.
Kız diğer profil foton daha güzeldi gördükçe keyfim olmasada gülesim geliyodu2 oğlan 1 herif 1 ev yakında ise de başlayacam..
Reis çöktüm.
Reis can cekisiyorum
Yapma etme Allah aşkına reis..
Ha diyorsan ki durumum var sana ne benim kararımdan o zaman buyur yap reis..
Rabbim bağışlasın acılarını göstermesin.Benimkiler oğlum9 kızım8 ve küçük oğlum 2 yaşında.. Gerçekten zor inanın ki kuz olacağının garantisi de yok maalesef Allah hayırlı evlat versin kız erkek fark etmiyor ama hepsinin psikolojileri ayrı farklı odak noktaları var hepsine aynı anda yetişmeniz gerekiyor bazen ama evin içinde Arkadaş gibiyiz ev curcuna oyun oynarkeneşiniz çocuklarla ilgiliyse sorun olacağını düşünmüyorum pek ben yalnız bi anneyim o yüzden biraz zorlanıyorum bazen ama iyi ki varlar Rabbim kimsenin evladını yanından eksik etmesin inşAllah
Arkadaşlar benim 2 oğlum var biri 5 diğeri 3 yaşında. Kız çocuğum olmasını çok istiyorum ama benim hem hamileliğim hem doğumum çok zor geçti artı çocuklarım 2yaşına kadar geceleri uyku uyumayıp meme delisi çocuklar olduğu için çok yıprandım en son düşüp bayıldım bir gece yarısı. Yaşım 32 kilom 50 şuan hazır hissetmemekle beraber istiyorum kafam çok karışık karar verebilirsem önümüzdeki yıl istiyorum. Eşimdede varikosel var. Artık ne düşüneceğimi şaşırdım ya. Acaba diyorum ilerde istersem ve bebek olmazsa pişman olurmuyum tecrübesi olanlar yardımcı olurmu?
Susamış gibi görünüyorum sanırımCanına mı susadın kardeşim birde zor oluyor dıyosuun. Kız ıstıyosun buna garanti yok ki.
En iyisiRabbim bağışlasın acılarını göstermesin.
Eşim çocuklarıyla ilgileniyor ama gündüz, gece ilgilenmez ama eğer çok isterse şart koşar öyle yaparım yoksa yok
Ilerleyen haftalarda daha felaketlerini koyacağım şuan arayış içindeyim reisKız diğer profil foton daha güzeldi gördükçe keyfim olmasada gülesim geliyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?