2erkek çocuktan sonra 3. Çocuğu düşünenler

Benim de 2 oglum var yaşları sizin gibi bende ilaç tedavisine başlayacam 2.5 yasinda memeden kesince piskoloji gittyi5 ama iyi düşünün acaba dediginiz hiç-bir ise girismeyin

Şöyleki en son kararı tabiki biz vericez eşime kalsa o hemen olsun istiyor. Bende bekarken 2 kız 2 erkek çocuğum olsun istemişimdir hep ama 2 erkek olunca çok zorlandım gözüm korktu hemilelik ve Doğum sürecimde zor geçtiği için cesaretim kırıldı. tecrübelerden faydalanabilirim diye düşündüm

5 ve 10 aylık benimkiler:) yatılı bakıcı, hepsine özel okul bütçesi bide büyük kasalı bi jipim olursa anca cesaret ederdim :)
Bide üçüncü de erkek olursa onu düşün

5 ve 10 aylık benimkiler:) yatılı bakıcı, hepsine özel okul bütçesi bide büyük kasalı bi jipim olursa anca cesaret ederdim :)
Bide üçüncü de erkek olursa onu düşün
Hayaller büyük benim annem 8tane doğurup 7tane büyütmüş biz 3.ye cesaret edemezken eskiler 10.u devirmiş. Biz biraz fazlamı rahatımıza düşkünüz yoksa onlarmı çok cesur bilmiyorum ama 3 iyiyimdir ya ne eksik ne fazla

2 oğlan 1 herif 1 ev yakında ise de başlayacam..
Reis çöktüm.
Reis can cekisiyorum
Yapma etme Allah aşkına reis..
Ha diyorsan ki durumum var sana ne benim kararımdan o zaman buyur yap reis..
Ne zaman bdv de bir konuya girsem, yorumları okurken bir yoruma çok gülüyorum ve bakıyorum ki yine sen. Allah iyiliğini versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…