2o yasinda bir anne baska kadina asik olabilirmi?

yazık valla kıza çok üzüldüm lezbiyenliği normal bişey olarak görüyor hemde evli ve çocuklu allhım daha neler duyacağız valla konu sahibi arkadaşım senin yapacağın birşey yokmuş gibi görünüyor annesiyle konuşsanız sonra allh korsun kızla ilgili bir sorun olur ailesiyle paylaşmadığınz için vicdanazabı çekersiniz

allahım biz şifa bulalım huzurlu yaşayalım diye kapı kapı çare ararız hastalıksız geçen gün bayram gibi gelir bize milletin peşine düştüğü şeylere bak rahatmı batıyo nedir anlamadım iyi bi eş evlat ana baba yanında daha ne ister insan hayattan servet bunların hepsi hemde dünyanın en mükemmel serveti ama anlamayanları elinde kader işte............

Lezbiyenliği beni çok alakadar etmedi olabilir, bu da bir seçim
Ama ortada bir evlilik ve bebek var yanlış anlamadıysam.
Kadınla bir şeyler yaşasa bile bu aldatmaktır hangi cinse karşı olsa da.
Adama üzüldüm o açıdan.
Bir de saf yerine konuyor bu şahıs
Yazık ya o kadın da böyle hediyeleri alıp alıp sonunda suratına çarpacak bence kapıyı

Bence eşi tepki vermez. 17 yaşında bi genç kızla çocuk çalışması yapan adam duysa çağır da grup yapalım der karısına.
Bence uzak dur. Bekar olsa tercih meselesi der geçersin. Ama evli ve çocuklu yetişkin birinin bunu yapıyor olması psikolojisinin çok normal olmadığını gösterir bence. Yani psikoloğa yönlendirerek çözülebilecek bir şey değil.

olur tabii, çok gördüm etrafımda öyle hatunlar
hatta şehir değiştirdiğim bile olmustur zamanında

hatta evlilik teklıfı bıle almıstım
yurtdısından

Son düzenleme:
Olabilir. Aşık olmuş kız, ne var bunda?
Aşkın cinsiyeti olmaz arkadaşım. Anormal olan bir durum yok bunda..
Burada asıl sorun bir kadına aşık olması değil, aldatması. Bir erkekle aldatsa, aldattığı kişinin cinsiyetinin erkek olması önemsizdir değil mi? Aynı şey bu durum için de geçerli.

Şunu kabul edin artık eşcinseller var. Siz anormal karşılayarak, günah diyerek, yasak diyerek onları yok sayamazsınız. Çünkü onlar VAR. Bunda anlaşılmayacak bir şey yok heralde değil mi?

Bu tamamen doğuştan gelen bir durum. Yani sanıldığı gibi tercih değil, hatta yönelim bile değil. Bir heteroseksüeli doğuştan yönlendirmeyle eşcinsel yapamadığınız gibi, bir eşcinseli de heteroseksüel yapamazsınız.
Nasıl ki siz aşkı ilk tanıdığınızda bunu bir erkeğe karşı hissediyorsanız bu insanlar da aynısını hemcinslerine karşı hissediyorlar.
Kız zaten daha aşkı, cinselliği tanımadan 14 yaşında evlenmiş, ondan önce de eğilimi vardı diyorsanız bu kız lezbiyen demektir.
Yazık ben burada kıza üzüldüm, o kadar yıl kendi iç dünyasında neler yaşamıştır kimbilir, ne eziyetler çekmiştir. Tabi aldatmasını haklı çıkarmaz bu ama empati kurmanızı istiyorum sizden.

Ve bu konuda bence kadının eşini bir kadınla aldatmasına değil, aldatmasına odaklanmalısınız.

14 yaşında evlendi diye okumuşum ben, 14 yaşında tanışıp, 17 yaşında evlenmiş, düzeltiyorum.
Cinsel eğiliminin yanlış olduğunu düşünüp toplum baskısından korktuğu için erkeğe yönelmiş olabilir. Bu durumda ya biseksüel veya kadınlara karşı ilgisini bastırmaya çalışan bir lezbiyen.
İkinci durum gerçekten sıkıntılı...

Gerçekten ilginç bir olay
ilginç olan kısmı lezbiyen olması diil
evli ve çocuklu olması
buna çok üzüldüm gerçekten
belkide kafa buluyordur sizinlede o kızlada
ne bilim yani insan çocuguna yapmaz bunu kocasını geçtim

Son durum nedir acaba?
en son bu konuyu arkadaşınızla konuşmakta kararsızdınız, konuştunuz mu? ya da hala görüşüyor musunuz? merak ettim

Son durum nedir acaba?
en son bu konuyu arkadaşınızla konuşmakta kararsızdınız, konuştunuz mu? ya da hala görüşüyor musunuz? merak ettim

O donemlerde cok buyik bir aci yasadim kv mi kaybettim konuyu bir daha yazamadim

kendisini ile gorustim inkar etmedi destek almasi gerektigini soyledim yaptiginin yanlis oldiguni bunun esini aldatmak yerine gectiginden bahsettim aaa kadin da olsa aynimi olur dedi saka gibi
daha birsey belli degil dedi onun duygilarini bilmiyorum dedi
o donemden sonra bir kez gorustum ondada annesi vardi
kendiside gelmedi en son patronu isyerinin awc sinde tacizde bulunmus isten cikti evde ama dedigim gibi bende gitmiyorum
dedigim gibi acimiz buyuk oldugu icin inanin o slklntim bir kenarida kaldi
esimde uyarmami yanlis oldugunu anlatmami ve kendimi geri cekmemi.istedi

Kafa bulmis olmasini cok isterdim ama ben yasananlari birlestirip te o fikre vardim bir cesaret sordum isi normallestirip inkar etmedi keske etseydi yok.ole sey deseydi 3 yasinda bir ogli var

Canim annesi ile gorustigum taktirde eminim ki kendiai ile gorusucek is karisicaktir annesi de ayni evde oldugindan oda durumdan haberdar olicaktir
esimde boyle bir olaya dahil olmami istemiyor
esimin fikrinede saygi duyuyorum onlar yizinden esimle.olan iliskimizde slklnti yasamak istemiyorum
esim de boyle bir konumda benim fikrime deger verir

Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin, çok üzüldüm

İşyerinde nasıl tacize uğramış :26: bu kadının kocası pasif biri mi merak ettim :26: yani acaba fazla mı ilgisiz karısına karşı.
kadının hemcinsine ilgisi var, eşiyle nasıl birlikte olabiliyor :26:
bence de kendinizi geri çekmekte fayda var gibi görünüyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…