- Konu Sahibi butterfly23
-
hayırlı cumalar arkadaslar 2 bebişimimde ama hepsini yapmıyorlar hamile olunca gel diyordu kartal arastırma ben tuzlada oturuyorum baktım olacak gibi degil zeynep kamile gittim testlerimi hemen yaptılar hepsini bir ay icimde aldım sonrada kaynarcaya marmara üniversite hastanesi tasındı onada gittim bende kan pırtılaşması cıktı diye kadın dogum dr kan neden pırtılasıyor diye kan dr gönderdi facen varsa gönder istek gö
hamile kalınca günlük
igne vurulacagım hayırlısı allahtan allahım inş dualarımızı kabul eder kucaklarımızı boş bırakmaz allaha emanet olun arkadaslar
slm hanimlar .. ben 2,5 yillik evliyim. 2 düsügüm var ikiside kürtajla sonlandi sebebi bos gebelik biri 9,5 haftalikken gitti digeri 8,5 hafttalikkken ilk gebeligimden 1 yil sonra hamile kalmistimm ve hayal kirikligi ile sonuclandi. 1 hafta önce oldum kürtajii simdi düsünüyorum acaba 3 kezde ayni sey yani bos gebelik olurmuu. yarin dr gidecegim kadin dr kürtajdan sonra ilk kontrol olacak ve kontrol(genetik kromozom falan testi ) icin konusacagim.. ama meraktanda catliyorum kalitsalmi benim gibi olup sonuc ne oldugunu ... 2 gebeligimde dogal yolla olmustu simdi nepcam benyaa benim gibi yasayan varmi?ß?
Canım öncelikle testlerini bir yaptır sonuç nasıl çıkarsa ona göre bir yol izlenir
ona göre tedavini olursun.
inşallah yine hayal kırıklığı yaşamazsın
rabbim gönlüne göre versin
cok saol cnmm.. aminn ins 3 kez ayni sey olmazz 3 kez katlanamam cok kötüymüs allah kimseyi büyle seyler yasatmasin yaa hep olurder gecerdim öyle degilmis piskolojim alt üst oldu.. nette arastirdimm nedeni belli olmaya biliyor dioo yada kromozonlar sebebdir tüp bebek dio kafam allaak pulluak merakta ediyorum genelde neden ne diee ... bazen diomm ammmaaannn hersey allahtan bundada vardir bi hayir die ama icim aciyor..
merhaba arkadaşlar... bende 7 ay içinde 2 kez bebeğimi kaybettim..ilki 7 haftalıktı kan pıhtılaşması nedeniyle kalbi durdu,2.si 8 haftalıktı kalbi hiç atmadı her türlü önleme rağmen günlük iğne yapmama rağmen bugün kaybettim bebeğimi... Çok zor bi durum ilkinde ne oldugunu bile anlamamıştım, bebeğe karar verdik hemen hamile kaldım öğrendim ve 3 hafta sonra bebeğim gitti ama bu kez herşeyin farkındaydım...Ama çok şükür Allah bi şekilde sabrını veriyo bu kadar sakin karşılamama bende çok şaşırıyorum... 4 gün önce öğrendim bebeğin alınması gerektiğini,bi umut bekledim bu güne kadar,, o kadar ağladım elim göbeğimde dua ederek uyudum ama kısmet diilmiş,zamanı diilmiş... inşallah 6 ay sonra filan yeniden düşünmeye başlıcam.dr hiç korunma vermedi ama beynim korun diyo,hazır diilsin diyo...Allah hepimize yardım etsin arkadaşlar...
canm sanada çok geçmış olsun benım adetlerım düzenlıydı zaten bundan sonra doktor gözetımınde hamıle kalmam gerkıyormuş çünkü 2kez düşük oldugundan 3.ününde olma ihtımalı yüksek o yüzden önce neden oldugunu araştırcaz baklım sonra hamılelık
Canım Allah yardımcımız olsun.Ben de tedaviyle elde ettiğim,2. bebeğimi 20 gün önce kaybettim.Erkekler maalesef olayın dışında kalıyorlar.En ilgilisi bile olsa,bir kadının hissettiğini hissedemez.Allah o kutsal duyguyu kadına vermiş.ben 3 senelik evliyim ve 2 defa düşük yaptım öğrendiğim zaman 5 6 haftalıktılar ... doktorumun ihmalsizliğinden düştüne inanıyorum ben çünkü 2 tane düşük yapmama ramen hiç bi araştırma yapmadılar..sadece bi araştırma hastanesine gidip eşimin spermlerini ve benimde kanımı vermemin gerektini söylediler eşim çok istiyo bebeğimizin olmasını ama doktora gtmekten nefret ediyo bu konuda çok ilgisiz şimdiye kadar hiç gitmedi benimle ben hep yanlız mücadele ettim 3 ay oldu düşük yapalı ama hala bebeğim yokkher ay ümitlenmekten bıktım artık
Merhaba
bende aranıza yeni katıldım Öncelikle Allahım dileyen isteyen herkese nasip etsin benim hikayem
Geçen yıl haziran ayında başlayan ama acil hastaneye gittiğimiz gün Düşük olduğunu öğrenmiştik İlk bebeğimi öyle kaybettim
Şimdi ise hamileyim 5 hafta 5 günlük deniliyor fakat ilk 16.03.2013 kontrole gittiğimizde Çok güzel şeyle duymadık Benim rahim şeklimin kalp şeklinde olduğunu içerde bir kanama söz konusu olduğunu Düşebileceğini hemen istirahat ve yatmam dinlenmem gerektiğini İLAÇ olarak PROGESTAN verildi günde 3 tane bende yatıp dinlendim tekrar kontrolümüz 21.03.2013 tekrar gittiğimizde daha iyi şeyler duyarız derken kese var ve 16.03.2013 bugüne bir büyüme var ama kalp atışı yok deniliyor son olarak 26.03.2013 te kontrole gideceğiz ama Dr çok ümitlenmemem gerektiğini Salı bebeğin alına bileceğini konusunda hazırlamam gerektiğini söyledi İnanın çok zor bir süreç kalbim meleğimin Kalbinin Sesinin atması dileği ama tabiiki hayırlısını diledim ve diliyorum ama insan psikolojik olarak çok zor bir süreçten geçiyormuş beklemek içimde korkuyu daha da tetikliyor DUALARINIZI ESİRGEMEYİN BENDE BURDA YAZILANLARI OKUDUĞUMDA TEK OLMADIĞIMI BENİMDE KALBİM SİZLERLE OLDUĞUNU BİLİN İSTEDİM
Dr kan 5 tüp kan tahlili sonucunda ayrıca ilk gebeliğimin Düşük olması nedeninin Kan pıhlaşmasından kaynakladığını söyledi kan pıhtlaşmasında genelde iğne ve cor aspirin içilmesi gerektiğini fakat bana uygulamadı çünkü kalp atışı duyulmadığı için
YİNE ARKADAŞLAR UMUT GÜZEL ŞEY UMUDUNUZU KAYBETMEMEK DİLEĞİMLE
YUMURTAYA CAN VEREN RABBİM EĞER MELEKLERİMİZE BİR NEFES VERECEK SE GERESİ HEPSİ YALAN
merhaba arkadasim seni coook iyi anliyorum bende gecen sene eylül ayinda 9 haftalik bebegimin kalbi atislari durunca kürtaj olmak zorunda kaldim üc ay korunduktan sonra tekrar düsündüm ama bukadar cabuk olacagini düsünmedim cünkü bazen hamile kalamk aylar sürebiliyo neyse hemen hamile kaldim hersey süper gidiyodu mide bulantisinin disinda bebek saglikliydi ama 17 haftalikken aniden sanciyla , suyumun gelmesiyle bebegimi kaybettim daha coook yeni acim simdi bunda arastirilmasini istedim bebegimede otopsi yapacaklar bakalim sonucu ögrenince ona göre hareket edicem ama bir süre mutlaka dinlenmek gerekiyo bunda 6 ay düsünüyorum tabi sonuclara göre.suan coooook kötü bir dönemdeyim karamsarligida coook kapiliyorum bir daha istememek gibi.sonra ogluma koydugum isim geliyor aklima (umut) sadece yeni umuuuuuuuutlar teselllimumarim senin icinde hayirlisi neyse o olur umudunu yitirmemen dilegiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?