Merhaba arkadaslar
derdim su bi bebegim var Allah herkesinkini bagislasin olmayana da nasip etsin.
Konu su benim hep hayalimde 3-4 cocuklu civiiiil civil bi evdi.Dusunsenize cok neseli bi ev....
Bebegim cok uslu buyuyor uykusu yemesi icmesi cok rahatim anlicaginiz en az 12 saat gece uykusu var.
Suan 5 aylik
Acaba diyorum hayalimi gerceklestirsem yapabilir miyim? Maddi anlamda sorunumuz yok cok sukur geleceklerini hazirlayabiliriz.Esim cok istiyor ama bebegim de cok kucuk.1 den fazla aileler nasil yapiyor merak ediyorum.Acaba bende yapabilir miyim ????? İcime dert oldu.karar vermem lazim.
Ekleme:Kayinvalidem asla ikinci bi cocuk dusunmeyin 1.harap olur yavrum napar ne gerek var tamam diyor ki daha hic konusu bile acilmamisti.Niye harap olsun ki dedim yazik yazik diyor.Ona biz karar veririz anne sen cok dusunme bosver bunlari seninle bi alakasi yok ki dedim artik yani :) yok korunun bilmem ne utandiriyor insani.Fikrini soyleyebilir ama kendi karar aliyor.Hayret.Guluyorum.
Aynen benim oğlum okadar usluyduki ;ama kızım çok fenaAman diyim ilk çocuğunuz akıllı uslu diye 2. De öyle olcak hayallerine kapılmayın :))
2. Ler tam aksi huyda oluyorlar malesef (çevremde de çok var )
2 seneden önce tekrar hamilelik önerilmiyor. Bence insan biraz kendini de düşünmeli.Merhaba arkadaslar
Konu su benim hep hayalimde 3-4 cocuklu civiiiil civil bi evdi.Dusunsenize cok neseli bi ev....
Bebegim cok uslu buyuyor uykusu yemesi icmesi cok rahatim anlicaginiz en az 12 saat gece uykusu var.
Suan 5 aylik
Acaba diyorum hayalimi gerceklestirsem yapabilir miyim? Maddi anlamda sorunumuz yok cok sukur geleceklerini hazirlayabiliriz.Esim cok istiyor ama bebegim de cok kucuk.1 den fazla aileler nasil yapiyor merak ediyorum.Acaba bende yapabilir miyim ????? İcime dert oldu.karar vermem lazim.
Ekleme:Kayinvalidem asla ikinci bi cocuk dusunmeyin 1.harap olur yavrum napar ne gerek var tamam diyor ki daha hic konusu bile acilmamisti.Niye harap olsun ki dedim yazik yazik diyor.Ona biz karar veririz anne sen cok dusunme bosver bunlari seninle bi alakasi yok ki dedim artik yani :) yok korunun bilmem ne utandiriyor insani.Fikrini soyleyebilir ama kendi karar aliyor.Hayret.Guluyorum.
bu zamanda 3/4 cocuk cok bence. 5 aylik evet cok erken ne bu aceleMerhaba arkadaslar
Suan 5 aylik
Canım uzuldum senin adınasiz şanslıymışsınız. bizimde aynı yaş farkımız ama biz birbirimizii yiyerek büyüdük. güzel geçen bir çocukluğu bilmem gençliğe ise kötü diyebilirim. herkes aynı olmuyor maalesef
Aynen hemserimle evlencenAllah iyiliğini versin bkaxk
Kız Allah iyiliğini versin blacksee alamanci olduğunu ne zaman söyledim nanben 86 liyim sen yoksa almanya'da mısınn
Ay dalga geçme allasen zaten ortalık karışıkAynen hemserimle evlencensöz vermiş sana yeminler etmiş başka yerde okudum canım
Bayern münihAy dalga geçme allasen zaten ortalık karışıkalmanyanin neresi? Ay lütfen komşu çıkın lütfenn
DeğilmissinizBayern münihkomsumuymusuz bende heyecanlandım kiz şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?