- 19 Haziran 2013
- 4.799
- 8.768
- 358
Benimde hayalim hemen arka arkaya iki bebişim olsun. Benim abimle aramızda 15 ay var yok ondan arkadaş gibiyiz, hep çok güzel geçti çocukluğum birlikte büyüdük. Hatta ikizim üçüzüm olsun istiyorum
Daha bu bebiş diş çıkaracak bence bu kadar acele etme cnm sen bilirsin de yaşın kaç bilmiyorum da ideal yaş aralığı 4 müsMerhaba arkadaslar
derdim su bi bebegim var Allah herkesinkini bagislasin olmayana da nasip etsin.
Konu su benim hep hayalimde 3-4 cocuklu civiiiil civil bi evdi.Dusunsenize cok neseli bi ev....
Bebegim cok uslu buyuyor uykusu yemesi icmesi cok rahatim anlicaginiz en az 12 saat gece uykusu var.
Suan 5 aylik
Acaba diyorum hayalimi gerceklestirsem yapabilir miyim? Maddi anlamda sorunumuz yok cok sukur geleceklerini hazirlayabiliriz.Esim cok istiyor ama bebegim de cok kucuk.1 den fazla aileler nasil yapiyor merak ediyorum.Acaba bende yapabilir miyim ????? İcime dert oldu.karar vermem lazim.
Ekleme:Kayinvalidem asla ikinci bi cocuk dusunmeyin 1.harap olur yavrum napar ne gerek var tamam diyor ki daha hic konusu bile acilmamisti.Niye harap olsun ki dedim yazik yazik diyor.Ona biz karar veririz anne sen cok dusunme bosver bunlari seninle bi alakasi yok ki dedim artik yani :) yok korunun bilmem ne utandiriyor insani.Fikrini soyleyebilir ama kendi karar aliyor.Hayret.Guluyorum.
Allah iyiliğini versin bkaxkSendemi 84lusunhadi ya yay sikintilimiymis. Ben az daha arastiriyim bilinçli cocuk yapicam. Cok zamanimiz varya icime sinsin yahu ahahah sen senin alamanciyi dusun bidaha canim buraya gelirsin kocaman bir aile oluruz
Kız Allah iyiliğini versin blacksee alamanci olduğunu ne zaman söyledim nanSendemi 84lusunhadi ya yay sikintilimiymis. Ben az daha arastiriyim bilinçli cocuk yapicam. Cok zamanimiz varya icime sinsin yahu ahahah sen senin alamanciyi dusun bidaha canim buraya gelirsin kocaman bir aile oluruz
Benim de senden farkım yok valla ama ikizlerimben yay burcuyum yay gercekden sıkıntılı
uzaya fırlatılmayı bekleyen roket gıbıyım yemın ederımbır gergın bır yerınde durmayan bır acelecı bır bırseyler
Canm benm 2 bebegim var biri 17aylik oteki 3aylik hic de oyle dusundugn gibi olmuyo valla benm ilk bebegm de usluydu duzeni iyiydi ama bu tam bir yaramaz tek basina bakmak mumkun degil annem olmasa imkani yok yetisemem cunki oteki de daha cok kucuk oldugu icin hep benden ilgi bekliyo kucugu emzirtmiyo bile tepeme biniyo benle ilgilen diye =DMerhaba arkadaslar
Konu su benim hep hayalimde 3-4 cocuklu civiiiil civil bi evdi.Dusunsenize cok neseli bi ev....
Bebegim cok uslu buyuyor uykusu yemesi icmesi cok rahatim anlicaginiz en az 12 saat gece uykusu var.
Suan 5 aylik
Acaba diyorum hayalimi gerceklestirsem yapabilir miyim? Maddi anlamda sorunumuz yok cok sukur geleceklerini hazirlayabiliriz.Esim cok istiyor ama bebegim de cok kucuk.1 den fazla aileler nasil yapiyor merak ediyorum.Acaba bende yapabilir miyim ????? İcime dert oldu.karar vermem lazim.
Ekleme:Kayinvalidem asla ikinci bi cocuk dusunmeyin 1.harap olur yavrum napar ne gerek var tamam diyor ki daha hic konusu bile acilmamisti.Niye harap olsun ki dedim yazik yazik diyor.Ona biz karar veririz anne sen cok dusunme bosver bunlari seninle bi alakasi yok ki dedim artik yani :) yok korunun bilmem ne utandiriyor insani.Fikrini soyleyebilir ama kendi karar aliyor.Hayret.Guluyorum.
O aileler bakıyor ama birde onlara sormak gerek..senin ilk çocugun uslu seni yormuyor bu 2.3.cocugunynda böyle uslu olacagini bilemezsin kardeşlerde farklı olur..Merhaba arkadaslar
Suan 5 aylik
O aileler bakıyor ama birde onlara sormak gerek..senin ilk çocugun uslu seni yormuyor bu sana cesater vermiş..2.3.cocugunun da böyle uslu olacagini bilemezsin kardeşlerde farklı olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?