- 17 Temmuz 2012
- 414
- 41
- 118
Abiye tarzı bakıyordum. Size hayırlı satışlar.Ben beyazli olani digun için almistim giydirmistim.siz nazil birşey ariyoraunuzki abioye tarziysa yok.değilse bi ikisinde düğünde giyilior bence ilk sayfada resimleri var ve tertemiz.
mor elbise ve çiçekli elbiseyi kaça sayarsın nereden göndereceksinelbıselerımız yenının aynısıdır 5er kere gırmıs gıymemıstır onunu ve arkalarını ayrı ayrı cektım.15 tl lerdır ayrıca LCW nın urunlerıdır.uykutulumumuzu cok kullandık fakat hıcbır deformasyon yoktur oda 15 tldır.
Kocaeliden gonderecegim ikisi 30 ama sizin gönlünüzden gecen nedir direk onu soyleyin olurmuş. Siz neredesinizmor elbise ve çiçekli elbiseyi kaça sayarsın nereden göndereceksin
20 iyi fiyat olarak kahramanmaraştayım kızım 3,5 YaşındaKocaeliden gonderecegim ikisi 30 ama sizin gönlünüzden gecen nedir direk onu soyleyin olurmuş. Siz neredesiniz
Evet olur hep söylüyorum uçuk fiyatlar verip dolapta bekleyecegine birinin bir isine yarasin bende faydalanayim.20 iyi fiyat olarak kahramanmaraştayım kızım 3,5 Yaşında
Olur arkadasim ozelden görüşelim adresleri yazalim20 iyi fiyat olarak kahramanmaraştayım kızım 3,5 Yaşında
Simdi arkadasim tamam dersen ben bugün ptt kargoya gidip elbiseleri vereceğim sende ister banka hesabima ister ptt ye parayi yatirirsin arzuna gore.ödemeli kargo var fakat çok uzun islemleri var bir kaç gün sürer dediler.oyuzlen banka yada pttye kaldik maalesef....Evet olur hep söylüyorum uçuk fiyatlar verip dolapta bekleyecegine birinin bir isine yarasin bende faydalanayim.
Olur arkadasim ozelden görüşelim adresleri yazalim
20 iyi fiyat olarak kahramanmaraştayım kızım 3,5 Yaşında
Simdi arkadasim tamam dersen ben bugün ptt kargoya gidip elbiseleri vereceğim sende ister banka hesabima ister ptt ye parayi yatirirsin arzuna gore.ödemeli kargo var fakat çok uzun islemleri var bir kaç gün sürer dediler.oyuzlen banka yada pttye kaldik maalese
Kargo parası ne tutuyor acaba fazla ise hiçbir işe yaramıyor pahalıya geliyorSimdi arkadasim tamam dersen ben bugün ptt kargoya gidip elbiseleri vereceğim sende ister banka hesabima ister ptt ye parayi yatirirsin arzuna gore.ödemeli kargo var fakat çok uzun islemleri var bir kaç gün sürer dediler.oyuzlen banka yada pttye kaldik maalesef....
7.5 falan tutuyor diyorlar amaKargo parası ne tutuyor acaba fazla ise hiçbir işe yaramıyor pahalıya geliyor
Pahalı oluyor canım ya7.5 falan tutuyor diyorlar ama
Peki sen bilirsin canimPahalı oluyor canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?