tabi canim evde sıkılıyorEee ne güzel oynuyormuşbırakın oynasın , yeni arkadaşlar edinsin sıkılıyor belli ki
Arkadaşlarıyla hemen oyuna daldıysa alışacaktır. 3.5 yaş ana okulu için bence erken değil, sosyalleşme ve kural bilinci gelişir. Tek çocuklar ne kadar hızlı bu ortamlara girerse o kadar iyi diye düşünüyorum ben.3.5 yas oğlum cok hipraktif inanilmaz hemde. evde aktivite yapmak istesemde olmuyod 2 dk da birakip döküp savurur herseyi. tv bakiyo surekli. gittim devlet anaokuluna saatleri 9 2 yani yarim gun. yazdirdim. bu hafta alistirma haftasi 2 şer saat gidiyor. ama bugun gitmeyecegim diye yolda hic susmadi okula gidince arkadaslariyla hemen oyuna daldı. çıkınca yine ayni seyi diyor evde. acaba iyi mi yaptim kucuk mu bilemedim. kimi iyi yapmissin diyo kimi aa çok kucuk keske seneye yollasaydin diyo... herseyi biliyo konusmasi masallah duzgun zeki bir cocuk sınıf 20 kişilik. sizce gitmek istemesse zorlamali miyim yada dogru yapmisim degilmi.. birazda evham yapiyorum basina birsey gelirmi okulda iste küçükmü.. anne yuregi iste.
yok sinifta hic ağlamadı sukur. öğretmeni de sınıfta gayet iyi dedi.En küçük öğrencim 3 yaşında minicikler hiç problem yaşamadım ama 1-2 tane gelmek istemiyorum nolur anneme götürün beni diye ağlayan çocuklarım var ama bu uyum süreci hem anne hem çocuk için zor.
Bir süre sonra alisiyorlar zaten ama sizin çocuğunuz arkadaşlarını görünce ağlamayı bırakıp oynuyorsa daha çabuk alışır.
Öğretmeni de söyler zaten adapte olması çabuk demek çocuğunun.
Çok yabancılık çekmemiş o zaman.yok sinifta hic ağlamadı sukur. öğretmeni de sınıfta gayet iyi dedi.
mesela calisan anneler tabiki mecbur erken yolluyolar ama ornegin 2 yasindayken gondermezdim cunku cok bebeksi oluyolar anneye muhtac anne zamanları diye düşünüyorum bende.Erken başlatmaya karşıyım. bana göre bile erken değilse emin ol o normal yaştırgönder gönder enerji atsın
ben dört yaşa taraftarım ama şubata dört olacak zaten, o yüzden erken değil.mesela calisan anneler tabiki mecbur edken yolluyolar ama ornegin 2 yasindayken gondermezdim cunku cok bebeksi oluyolad anneye muhtac anne zamanları diye düşünüyorum bende.
evet 4 yas ideal normaldeben dört yaşa taraftarım ama şubata dört olacak zaten, o yüzden erken değil.
Benim oğlumla yasitmis ben şuan çalışmıyorum o yüzden bi sene daha bekleme taraftarıyım başlamasi için saygı duyuyorum tabi tercihinize siz evladınız için daha iyi olani bilirsiniz3.5 yas oğlum cok hipraktif inanilmaz hemde. evde aktivite yapmak istesemde olmuyod 2 dk da birakip döküp savurur herseyi. tv bakiyo surekli. gittim devlet anaokuluna saatleri 9 2 yani yarim gun. yazdirdim. bu hafta alistirma haftasi 2 şer saat gidiyor. ama bugun gitmeyecegim diye yolda hic susmadi okula gidince arkadaslariyla hemen oyuna daldı. çıkınca yine ayni seyi diyor evde. acaba iyi mi yaptim kucuk mu bilemedim. kimi iyi yapmissin diyo kimi aa çok kucuk keske seneye yollasaydin diyo... herseyi biliyo konusmasi masallah duzgun zeki bir cocuk sınıf 20 kişilik. sizce gitmek istemesse zorlamali miyim yada dogru yapmisim degilmi.. birazda evham yapiyorum basina birsey gelirmi okulda iste küçükmü.. anne yuregi iste.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?