valla bizim burada aldilarDevlet okullarında alıyorlar mı 3.5 yaş? Her devlet okulunda var mı
Tam ideal zamanda yollamışsınız. Ona sosyallik size nefes olur.3.5 yas oğlum cok hipraktif inanilmaz hemde. evde aktivite yapmak istesemde olmuyod 2 dk da birakip döküp savurur herseyi. tv bakiyo surekli. gittim devlet anaokuluna saatleri 9 2 yani yarim gun. yazdirdim. bu hafta alistirma haftasi 2 şer saat gidiyor. ama bugun gitmeyecegim diye yolda hic susmadi okula gidince arkadaslariyla hemen oyuna daldı. çıkınca yine ayni seyi diyor evde. acaba iyi mi yaptim kucuk mu bilemedim. kimi iyi yapmissin diyo kimi aa çok kucuk keske seneye yollasaydin diyo... herseyi biliyo konusmasi masallah duzgun zeki bir cocuk sınıf 20 kişilik. sizce gitmek istemesse zorlamali miyim yada dogru yapmisim degilmi.. birazda evham yapiyorum basina birsey gelirmi okulda iste küçükmü.. anne yuregi iste.
3.5 yas oğlum cok hipraktif inanilmaz hemde. evde aktivite yapmak istesemde olmuyod 2 dk da birakip döküp savurur herseyi. tv bakiyo surekli. gittim devlet anaokuluna saatleri 9 2 yani yarim gun. yazdirdim. bu hafta alistirma haftasi 2 şer saat gidiyor. ama bugun gitmeyecegim diye yolda hic susmadi okula gidince arkadaslariyla hemen oyuna daldı. çıkınca yine ayni seyi diyor evde. acaba iyi mi yaptim kucuk mu bilemedim. kimi iyi yapmissin diyo kimi aa çok kucuk keske seneye yollasaydin diyo... herseyi biliyo konusmasi masallah duzgun zeki bir cocuk sınıf 20 kişilik. sizce gitmek istemesse zorlamali miyim yada dogru yapmisim degilmi.. birazda evham yapiyorum basina birsey gelirmi okulda iste küçükmü.. anne yuregi iste.
Ben kızımı 3,5 yaşında başlattım. Bu sene 3.senesi anaokulunda3.5 yas oğlum cok hipraktif inanilmaz hemde. evde aktivite yapmak istesemde olmuyod 2 dk da birakip döküp savurur herseyi. tv bakiyo surekli. gittim devlet anaokuluna saatleri 9 2 yani yarim gun. yazdirdim. bu hafta alistirma haftasi 2 şer saat gidiyor. ama bugun gitmeyecegim diye yolda hic susmadi okula gidince arkadaslariyla hemen oyuna daldı. çıkınca yine ayni seyi diyor evde. acaba iyi mi yaptim kucuk mu bilemedim. kimi iyi yapmissin diyo kimi aa çok kucuk keske seneye yollasaydin diyo... herseyi biliyo konusmasi masallah duzgun zeki bir cocuk sınıf 20 kişilik. sizce gitmek istemesse zorlamali miyim yada dogru yapmisim degilmi.. birazda evham yapiyorum basina birsey gelirmi okulda iste küçükmü.. anne yuregi iste.
canim bazi okullar aliyor demekki burada 2 devlet okulu var ikisids 36 ayliktan aliyor. bez bırakmış olma şartı varBende onu soracaktım da çıkıntılık yapmayayım belki araya birini koymuşlardır diye düşündüm.
Aynı okulda çalışan öğretmenlerin çocuklarına izin veriliyor istisnalar var yani.
Devlet anaokulu 5 yaş altı kayıt alamaz normalde
Bazı yerlerde 3 yaş üzeri alınmaya başlandı bizim oldugumuz bölgede de gonderiliyor 3+çocuklar.Bende onu soracaktım da çıkıntılık yapmayayım belki araya birini koymuşlardır diye düşündüm.
Aynı okulda çalışan öğretmenlerin çocuklarına izin veriliyor istisnalar var yani.
Devlet anaokulu 5 yaş altı kayıt alamaz normalde
Yani hep evde olurlarsa sıkılırlar tabide öyle yapmayınca bazı kriz durumları hariç idare ediliyor aslında. Ben büyük cocugumu 5.5 yaşında yazdırdım 1 sene gitti anaokuluna. Kızımda 3 yaşında onuda göndermeyi planlamiyorum ama bizimkiler iki kardeş onun çok avantajı oluyor. 1 sene anaokuluna gönderirim sonra ilkokula başlar. Tabi ben çalışmıyorum çalışmis olsam şartlar değişirdi. Arkadaşım 20 aylık bebeğini direkt kresle başlatmak durumunda kaldı mesela yapacak bişey olmayınca mecbur..3,5 yaşa erken mi diyorlar?4-5 yaşa kadar evde nasıl tutuyorsunuz o çocukları ya sıkılmıyorlar mı? benim kızım 27 aylık başladı kreşe tam gün hem de. Çalışıyorum ben tabi mecbur gönderiyorum, çok küçük daha benimki ama 3,5 yaş normal bence ya hem de yarım gün. Keşke benim de öyle şansım olsaydı 3 yaşta gönderirdim. 4 çok büyük geliyor bana başlamak için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?