ahukush aslında hsg tüplerim tıkalı mı degil mi diye bakılmak için çekilir..şimdi ya tüplerinde bi tıkanıklık çıkarsa boşuna aşılama için bir sürü hormon almış olacaksın o yüzden bence hsg çektirmeden hiç bir işlem yaptırma
bak benim de hsg dahil tüm herşey normal ama olmuyor 2 yıldır bilmiyorum neden nedir ama allahım kimseyi evlatsız bırakmasın
ben de hsg çekildikten sonra hamile kalırmıyım diye çok heveslenmiştim ama olmadı doktora da sordum çok nadir gebelik oluşuyo dedi kısmet işte
Normalde maximum 6 aşılama yapılıyor dedi. Onun dışında birşey demedi. Yani biraz da bana kalmış hiçbir şey yapmadan doğal yolla hamile kalmayıda bekleyebilirim. Çünkü ne bende nede eşimde bir problem yok. 4. aşılama için konuşma yapmadı erken dedi. belki tutar niye öyle düşünüyorsun diye kızdı.
e tabii dr. kizmakta hakli ama gelsin de bizim yerimize koysun kendisini bir beklemek nasilmis:)))) valla internette 3.-4. asilamadan sora tutma yuzdesi dusuyormus....
yok canım daha tüpe geçmedik benim 1 aşılamam var 2. aşılamayı yaptırıp olmazsa tüp bebek düşünüyorum ama sanada tavsiyem çok fazla aşılama yaptırmacnm peki siz tup e gectiniz mi? madem 2 senedir olmuyo.... kanallarin acik oldugu halde....
yok canım daha tüpe geçmedik benim 1 aşılamam var 2. aşılamayı yaptırıp olmazsa tüp bebek düşünüyorum ama sanada tavsiyem çok fazla aşılama yaptırma
selam arkadaslar,
ben de prs gunu 2. asilamami oldum, dr. a bu ay da tutmazsa rahim filmi cektirmek istedigimi soyledim, ok dedi, ben de beklemekten bunaldim
bu arada 32 yasindayim esimin de spermiogrami da iyi cikti ben de yumurtlayabiliyorum, dr. a gore bi sorunumuz yokmus ama her asilama dan sonra bekleme suresi izdirap geciyo....
dr. um eger rahim filminde kanallarda bi tikaniklik gorursek tup bebege geceriz dedi yok eger kanallarin aciksa asilamaya devam dedi
cnm bu arada ben de ayin 29 unda 2. asilamami yaptirdim ikimizin asilama tarihleri cok yakin insallah iyi haberler aliriz.)))
İnşallah ikimizde hayırlı cevapları alırız. Aramızda 3 gün var.
En güzeli ailenden kimseye söylemeyeceksin. Ben kimseye söylemedim. Söyleseyedim her kafadan bir ses çıkacaktı o yüzden en başından beri sakladım şimdi kafam rahat eşimle gidiyorum aşılamamı olup geliyorum. Daha huzurlu oluyor insan böyle
amin cnm:) bu arada asilamadan kac gun sonra kan tahlili yaptiracaksin yada regl tarihini mi bekliyeceksin?
godes cnm 8 ay çok erken daha ve bi sorunda yokmuş...vaktini bekliodur bebeğin kendine yazık etme iğneler ilaçlrla bekle lütfen
arkadaşım merhaba, hikayen braz tanıdık geldiği için yazıyorum.ben de 2 yıllık evliyim ve 2 yıldırda çocuk istiyoruz.6.aydan itibaren doktora gitmeye başladım ama doktor erken deyip gönderdi.testlerim de temiz çıkmıştı zaten.sonra benim başka rahatsızlıklarım çıktı ve ancak geçen ay gidebildim.eşimin sperm sayımı yapıldı (18 milyon) ve doktor aşılama dedi.kendisi yeni bir tahlil yapmadı 2 ay önce yaptırdıklarıma baktı.iki yumurtalıkta da kist var ama önemsiz dedi.sonra biz serophene+çatlatma iğnesi + aşılama yaptırdık.tutmadı ben de bu ay rahim filmi istedim gereği yok ama istiyorsan çekelim dedi.tüplerin tıkalı olması için bir sebep yok ,27 yaşındaki bir kadının tüpleri niye tıkalı olsun diyor.perşembe çektirdim tüplerim yine de doktorun dediği gibi açıkmış.bu ay aşılama yapmadı (dur nereye yetişiyoruz diyo :) bu ay da hamile kalamazsam yine aşılama yolunda devam edeceğiz.demek istediğim arkadaşım herkes aynı dertten muzdarip.annenlerin zamanında herşey doğal herşey katkısız tabi ona göre de hamilelikleri bu kadar zor olmuyordur.ya şimdi biz öylemiyiz, bir sürü etken var bizi etkileyen.damdan düşenin hali....
tekrardan selamlar mihrace cim,
benim regl gunum yarin ama ben bugun kan tahlili yaptirdim ve 1.26 cikti , evet negatif ... bu da 2. asilamdi, ben dr. uma eger bu asilama da tutmazsa rahim filmi cektirelim dedim ok dedi, simdi reglimi beklemekten baska carem yok ama ofisteki kizlar bugun ben hungur hungurr aglayinca ya deli misin tup e gec dediler bende gayrettep florance i aradim, kiz tlf da herseyi anlatti aslinda asilamadan bi farki yok bir tek yumurta toplama islemi disinda, bir de dr. muayene edicek gerek gorurse rahim filmi siteyecek dedi, belki de gerek gormez ve bende boylelikle direk tup e gecerim die sevindirik olmustum bugun ama demin kocam isten geldi tup e karisymis beyefendi, ikimizde de bi problem yok dogal yollardan kalacagiz dr. un da dedigi gibi dedi, bi bakalim su rahim filmini cektirelim kanallar acik mi kapali mi dedi, offfff ne yapsam benim dr. da eger kanallarin acik cikarsa asilamaya devam edecegiz dedi....
böyle durumlarda ne söylenir ?????tabi ki hiçbir şey...bazen sadece sukut bile yeter karşındakinin ıstırabını paylaşmak için.üzülme demeyeceğim çünkü biliyorum ki çok üzülmüşsündür.dün işten geldikten sonra tv de tüp bebekle alakalı bir yayın vardı tabi kulaklar ve gözler dört açılarak dinledim.programa 28 yaşında bir bayan hastayla katıldı doktor.kendinde ve eşinde bi problem yokmuş kadının.defalarca aşılama yapılmış yine olmamış.sonra tüp bebek yapmışlar ikiz embriyo koymuşlar ikisi de anne karnında 5 aylıkken düşmüş.şimdi kadının isteğiyle ( bir de yeni kanunda 35 yaş altı için tek embriyo zorunlu artık) tek embriyo koymuşlar ve kadın hamile.bakıyorsun bir çok badireler atlatmış kadıncağız peki neden ????HİÇ sadece koca bi hiç.çünkü eşininde kendininde bi problemi yok.artık günümüzde tüp bebek için illaki bir sorun gerekmiyor malesef.eşini anlıyorum,bi sorun yok öyleyse ne gerek var diyodur.ama onlar bilmiyorlar ki bizim için bırakın ayları her bir günün çok önemi var.zaten doktorunda demiştir , aşılanın normal ilişkiye göre şansı %10-15 civarında.zorlu bi işlem tamam , ama zaten biz razıyız değil mi bebişlerimiz için.şu an maddi durumun bunu karşılayacak gibiyse hiç durma derim eşini bi şekilde razı et.biliyorsun ben de geçen ay aşılama yaptırmıştım 500 tl yi falan bulmuştu. belki çok para değil ama biz çok sarstı.bu ay rahim filmi çektirmiştim zaten bakalım bekliyorum.cuma dişçiye gideceğim için ondan önce bi test yaptırayım diyorum.adet tarihim 20-21 i gibi.çıkar mı bilmiyorum.doktor olmazsa bi daha ki ay gel aşılama yapalım tekrar demişti ama gitmeyeceğim galiba.aşılamaya verdiğimiz 500 bile sarsıyo bizi .zaten milyarlarca borcun içindeyiz bir de memlekete gideceğiz düğün-sünnet derken felaket masraftayız.bir seneye kadar borcumuz biterse ve hala bir evladım olmazsa ben de tüp bebek yaptıracağım.taksit maksit bi şekilde zorlarız kendimizi.ben seni çok iyi anlıyorum arkadaşım insan kendi kendine niye hala bekliyorum diyo.ama biraz sakin ol.acele panik halinde karar verme.bir de güç bela rahim filmi çektir bakalım.belki eşin haklı çıkar o kadar eziyete ve paraya ihtiyaç duymadan bi de bakmışsın ki gelmiş bebişin annesi..(güya sana yazıyorum ama ben burda bi yandan salya sümük ağlıyorum, aslında yazdıklarımla kendimi avutuyorum.)ne diyeyim bu da bizim günahlarımızın keffareti olsun...
cnm gec cvbim icin ozur dilerim, ben esimi ikna ettim, hatta florance gayrettepe tup merkezinden randevumu aldim bu cuma saat 3 te gidicez, reglimin 4. gunu olucak bu cuma oyle basliyolarmis, neyse dr. emre karatekeiloglu ve ekibi supermis, muayene edecek cuma gunu gerekli gorurse rahim filmi isteyecekmis asistani tlfda oyle dedi ama genelde istemiyormus ki isime gelir, hayirlisi bakalim, senin regline daha 9 gun var sanirim dimi?
senin adına sevindim canım.ben diş çektireceğim için bu cuma kan testi yaptırıcam inşallah.senden bişey rica edeceğim.her aşamasını burdan paylaşırsan ( istersen özelden de atabilirsin) sevinirim.çünkü ben de tüp bebek yaptırırsam istanbulda yaptıracağım.fiyatı benim için çok önemli. fiyatlarını da yazarsan sevinirim.ilk ayda mutlu haberi alırsın inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?