Aşılama 3. aşılamada tutmazsa direk tüp bebek tedavisine mi geçsem ne dersiniz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sağol arkadaşım teşekkür ederim cevabın için.inşallah bunların hiçbirine ihtiyaç duymam.bakalım yarın yaptırıcam bi test.hiç bir belirtim yok e haliyle ümidim de yok.en azından şu diş belasından kurtulurum.kaç gündür ağrıyıp duruyor...

ya cnm bildigim kadariyla dis agrisi da hamilelik belirtil;erinden biriymis diye duymustum, insallah hamilesindir ya o zaman:)

ya cnm bildigim kadariyla dis agrisi da hamilelik belirtil;erinden biriymis diye duymustum, insallah hamilesindir ya o zaman:)

merhaba bu gün kan testi yaptırdım.sonuç:0,5 doktora bile göstermeye gerek duymadım aldım geldim sonucu eve.zaten beklemiyordum da insan çok kötü oluyo yaa...bakalım bir sene sonra ancak biz de tüp bebek deneriz artık...

cnm dikkatimi çekti,arkadaşının rahmini nasıl delmişler yaa,hangi hastane bende istanbul'dayım haftaya hsg çekilecek umarım bi sorunolmaz korktum yaa off

cnm dikkatimi çekti,arkadaşının rahmini nasıl delmişler yaa,hangi hastane bende istanbul'dayım haftaya hsg çekilecek umarım bi sorunolmaz korktum yaa off
l

kadikoy acibadem de cnm, ama anlamamislar deldiklerini, prosedurun ortasinda zorlanmislar kizin kanallari damris galiba, hemen dr. unu aramislar, dr. u da isleme devam etmeyin demis ama coktan olan olmus, zaten dogumda farke tmis dr. sezeryanda 9 ay sonra.... ben sali gunu rahim filmi cektirecegim florance gayrettepe de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…