Aşılama 3. aşılamada tutmazsa direk tüp bebek tedavisine mi geçsem ne dersiniz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

cnm rahim filmini nerde cektirdin? benim dr. um mecidieyekoy de ALKA adli bi yer soyledi, eger bu 2. asilamam da tutmazsa ( 10 gun sonra regl gunum) ben de cektiricem de, kimisi narkozlu kimisi de narkozsuz ben de kararsizim bende panik atak var bide, ve asilama oncesi spkeulum takilirken bile ciglik atan biriyim, canim tatli yani, sen nerde cektirdin ve narkoz aldin mi? bide benim dr. eger rahim filminde kanallarin aciksa asilamaya devam edecegiz dedi, offff daha kac kere devam edecek peki? zaten her asilamadan sonra 1 ay ara verdirtiyo bende kist yapti klomen dedim ya, sen de hap olarak bisi verdi mi? kist yapmadi galiba sende? bende 1. asi tutmayinca kist yapinca bide dr. umuz bu ay asi yapmayalim kistleri ilacla azdirmayalim dedi esinizle calisin dedi, ama 1 ay benim icin nasil uzun geldi ve gecmek bilmedi anlatamam, prs gunu 2. asilamami yaptirdigimda gormeliydin beni 23 nisan cocuklari gibiydim.....

evet çok zorlu bir süreç malesef.yaşamayanın da bilmesşne anlamasına imkan yok.ben HSG mi tıp fakültesinde yaptırdım.benim canım tatlı fakan değildir kolay kolay da muayene de acı çeken biri değilim.HSG ile alakalı yorumları okuyunca dedim bu insanlar fazla abartıyor en fazla 5 dakikalık bir işlem için yok narkoz yok bilmem ağrı kesiciler falan fişman...bu arada kesinlikle hiç acımadı öğle arası yaptırıp işime devam ettim diyenleri de okudum tabi.güle oynaya gittim çektirmeye.masaya yattım ama doktor yatar yatmaz hemen aceleyle başladı daha ne oluyor demeye kalmadan.ben biraz acı çekiyorum ama içimden de bütün bildiğim duaları okuyorum.iyi dedim bu muymuş abarttıkları.meğer ilaç daha karın boşluğuna dökülmediği için acımıyormuş.sonra ben başladım ağlayıp bağırmaya.toplam belki de bir dakika sürmüştür ama benim ömrümden ömür gitti.hemşire bayıldım zannedip ses verin diye çırpınıyo fakat benim dünyayla bağım kopptu resmen.o masadan nasıl kalktım eve nesıl gittim bilmiyorum.o gün iki büklüm yürüdüm.bugün 4.gün hala ağrım var.ben çok kötü bir deneyim geçirdim arkadaşım.senin imkanın varsa özel de ol veya narkoz al nolacak sanki 10 dakka sonra ayılıyon.ben kendi ağzımla bunu istediğime hala inanamıyorum.benim ki iğrençti inşallah seninki öyle olmaz.hiç acı çekmeyen güle oynaya gelen de var bence oraları da bi araştır.bir de panik atak var diyorsun ya sanki narkozlu daha mı iyi diye düşünüyorum.ama sana tavsiyem olacaklar hakkında doktorunla uzun uzun konuş.garanti veriyorsa normal yollarla yaptırırsın...ne diyeyim allah kolaylık versin.

valla simdi narkozlu cektirmeyi daha ciddi dusunuyorum yazdiklarindan sonra, iyi ki seni bulmusum:))
bir de su catlatma ignesi her defasinda siskinlik, gaz ve bulanti yapio hatta ilk asilamamda asilamadan 5 gun sonra bulantilar tavan yapti hamile kaldim zannedip kan verdim, yuksek cikti tlf da laboratuar dan adam hamilesiniz dedi sora aksam cepten dr. umla knstum o da catlatma ignesinin icin de hcg hormonu var deyince husrana ugradim cok komikti ya simdi guluyorum tabii

arkadaşım GODES arkadaşın yazdıklarını da oku , o çektirdiği yerden çok memnun bak.ben seni etkilemek te istemiyorum.ama doktorun diyosaki narkozun zararı yok , o zaman düşünmeden yaptır narkozla...

arkadaşım GODES arkadaşın yazdıklarını da oku , o çektirdiği yerden çok memnun bak.ben seni etkilemek te istemiyorum.ama doktorun diyosaki narkozun zararı yok , o zaman düşünmeden yaptır narkozla...

peki dr. um bana eger kanallar aciksa asilamaya devam edicez dedi?
ama ben asilamadan umitli degilim ....

birde dr. umun asistanlarindan duydugum kadariyla 2 hastasi asilamada basarili olmamamis ama rahim filminden hemen sonra hamile kalmislar? siz kizlar duydunuz mu boyle yasanmis hikayeler rahim filmi cektirip akabininde hamile kalanlari?

arkadaşlar hsg kibar ve nazik ellerle yapılınca inan o kadar acımıyo,benim gerçekten çok acımadı ,hiç acımıyor degil tabi ama inanın çeken doktora baglı..aşılama yaptırırken daha çok canım yandı benim hsg ye göre..bence narkoza hiç gerek yok rahim filminde benim canımı yakan sadece rahim agzı açılırken takılan alet oldu öyle ilacın geçişini falan hissetmedim ben

benim bi arkadaşım rahim filmi çekildikten hemen sonra hamile kaldı buna canlı şahit oldum tabi herkeste olmuyo bu

benim bi arkadaşım rahim filmi çekildikten hemen sonra hamile kaldı buna canlı şahit oldum tabi herkeste olmuyo bu[/QUOTE]

cnm peki arkadasin hic asilama fln yaptirmis miydi rahim filmi oncesi?

benim bi arkadaşım rahim filmi çekildikten hemen sonra hamile kaldı buna canlı şahit oldum tabi herkeste olmuyo bu

cnm peki arkadasin hic asilama fln yaptirmis miydi rahim filmi oncesi?[/QUOTE]
canım sadece ilaçla bir ay takip yaptırmış aslında onun anlattıgına göre rahim filmi tam çekememiş doktor canı çok yanınca bırakmış galiba biraz yapışıklık var ve ertesi ay laparoskobi yapalım demiş şans işte o ay hamile kaldı 1.5 yıl sonra belkide tesadüf bilemiyorum

sizde sanırım bi problem yok ama neden aşılamadan önce yapılmadı hsg bu garip biraz

cnm peki arkadasin hic asilama fln yaptirmis miydi rahim filmi oncesi?
canım sadece ilaçla bir ay takip yaptırmış aslında onun anlattıgına göre rahim filmi tam çekememiş doktor canı çok yanınca bırakmış galiba biraz yapışıklık var ve ertesi ay laparoskobi yapalım demiş şans işte o ay hamile kaldı 1.5 yıl sonra belkide tesadüf bilemiyorum

sizde sanırım bi problem yok ama neden aşılamadan önce yapılmadı hsg bu garip biraz[/QUOTE]

cnm aynen bence de garip benim durumum, hatta gecenlerde dedim ki dr. a 'internetteasilama oncesi rahim filmi cekilmesi gerekiyormus siz ama benden istemediniz dedim o da 'hasta icin zahmetli bi prosedur o yuzden gerek gormedim dedi, ama ne kadar sabirsiz oldugumu ve bir an evvel hamile kalmak istedigimide en basindan belirtmistim adama, prs gunu 2. asilamam yapilirken dedim eger regl olursam ben 3. yu beklemek istemiyorum hemen cektirelim dedim o da asistanina no ettirdi hatirlatmasi icin, benim dr. 3. asidan sonra tutmazsa rahim filmi istiyorum ben genelde hastalarimdan dedi, asilama bitince asistani kiz geldi odaya dedi ki 2 hastasi asilama tutmamis ama sora rahim filminin akabininde hamile kalmislar bence de cektir dedi....

bir de en sinir oldugum sey ilk asilamam dan sora reglimin 3. gunu gittigimde dr. kist olusmus klomenden dolayi bu ay asilama yapmayalim azdirmayalim bu ay esinizle kendiniz calisin dedi, yani her asilamadan sora boyle 1 ay ara mi vericem? madem ara vericem 10 gun sonra regl olursam rahim filmi cektiririm ki ay kaybetmeyeyim dimi?

bir de biliyor musunuz kizlar rahim filmi reglinin 5.-10.gunu arasi cekiliyomus, e peki dr. kendiniz calisin derse rahim filminden sora birlikte olunabiliniyo mu? bileniniz var mi?

ahukush aslında hsg tüplerim tıkalı mı degil mi diye bakılmak için çekilir..şimdi ya tüplerinde bi tıkanıklık çıkarsa boşuna aşılama için bir sürü hormon almış olacaksın o yüzden bence hsg çektirmeden hiç bir işlem yaptırma
bak benim de hsg dahil tüm herşey normal ama olmuyor 2 yıldır bilmiyorum neden nedir ama allahım kimseyi evlatsız bırakmasın
ben de hsg çekildikten sonra hamile kalırmıyım diye çok heveslenmiştim ama olmadı doktora da sordum çok nadir gebelik oluşuyo dedi kısmet işte

tüp bebekte eskisi gibi çogul gebelik riski fazla yok yeni yasaya göre 35 yaş altına tek embiriyo yerleştiriliyo bu konuda için rahat olsun.. hakkında hayırlısı neyse o olsun canım...

Öğrendiğim iyi oldu çoğul gebelik riski yoksa pazartesi 3. aşılama yapılacak oda tutmazsa direk tüp bebek o zaman.
Çok sağol bilgin için
Hakkımızda hayırlısı canım.[/QUOTE]

cnm bu arada ben de ayin 29 unda 2. asilamami yaptirdim ikimizin asilama tarihleri cok yakin insallah iyi haberler aliriz.)))

evet ya haklisin, zahmetli bi prosedurmus ya da degilmis hersey cocuklarimiz icin degil mi? dr. um eger rahim filminde kanallarin acik cikarsa asilamaya devam dedi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…