Ilk fotodaki kemerimsi kisim ilk gunden mi vardi yoksa sonradan mi olustu?Arkadaşlar şuan durum bu. 3. Aydayım.
Fotolarda problem yaratan yerleri oklarla gösterdim.
İlk fotoda tek taraflı ufak kemerimsi bişey var dokunuyorum sert yumuşak arası bişey. İnsallh böyle kalmaz. Diğer taraftan sorun yok .
Son fotoda gorunuyor, karşıdan bakinca burnumun sol tarafı biraz daha şiş. İnşallah ödemdir bunlar. Siz ne düşünuyorsunuz 3. Aydan sonra değişim olur mu,odemse bunlar gecer mi? Bazı konularda okudum çok değişim olmaz beklemiyin diyorlar, bazı yerlerde de tam tersi yazıyo. Kafam karıştı
Sonradan oluştu 1. Aydan sonra. Ben masaj da yapıyordum. Seninki de mi böyle duruyor ?Ilk fotodaki kemerimsi kisim ilk gunden mi vardi yoksa sonradan mi olustu?
Benim de kemerli ama ben masaj yapmadigim icin ortaya cikti. Ilk basta cok guzel olmustu.
Hemde nasılHepimizin kafası karışık
Bildigin gibiHemde nasıl
Sende durumlar nasıl Tweety
Evet benimkide oyle ama ilk basta cok guzeldi. Dr a gore masaj yapmadigim icin ki dogru hic yapmadim. Ama ben halimden memnunum. dogal duruyor. Benim problemim burun ucum oldugu icin fazla takmadim.Sonradan oluştu 1. Aydan sonra. Ben masaj da yapıyordum. Seninki de mi böyle duruyor ?
Allah yardımcımız olsunBildigin gibi
Hiç degişen birşey yok
Kaçıncı ayındasin şuan? Doktorun geçer mi dedi yoksa kalıcı bişey mi bu? Burun ucunda ne problemim varEvet benimkide oyle ama ilk basta cok guzeldi. Dr a gore masaj yapmadigim icin ki dogru hic yapmadim. Ama ben halimden memnunum. dogal duruyor. Benim problemim burun ucum oldugu icin fazla takmadim.
Cuma günü için randevu aldım gidicem sorcam doktora, ödem değilmiş gibi geliyor bana bunlarAmin
Sabır çok sabır bize
7. ay bitti. Dr gecer falan demedi.. benim burnumun ucu egri ve top gibiydi.Kaçıncı ayındasin şuan? Doktorun geçer mi dedi yoksa kalıcı bişey mi bu? Burun ucunda ne problemim var
Çok soru sordum ama
Anladım, insallah düzelir sikayetlerimiz7. ay bitti. Dr gecer falan demedi.. benim burnumun ucu egri ve top gibiydi.
Benim de 1 ayı geçtikten sonra belirdi ordaki şey. Tam olarak ne olduğunu bilmiyorum kemer değil sanki çünkü yan durunca belli olmuyor , çaprazdan belli oluyor. Garip.Benim kardesimde de sonradan kemer olustu 2.ameliyatini oldu bu yüzden ben suan 1 aylik oldum kemerim yok umarim cikmazda zaten normalde yok denecek kadar az bi kemerim vardi
Bende haftaya gıdecegım muayneye bakalım ne olacakCuma günü için randevu aldım gidicem sorcam doktora, ödem değilmiş gibi geliyor bana bunlar
İnsallah güzel haberlerle döneriz ikimiz deBende haftaya gıdecegım muayneye bakalım ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?