3.Ay Ödem

Evet cidden zor bir süreç insallah hemen geçer gider bu günler.. Nemlendirme için ben serum fizyolojik dışında bişey kullanmıyorum ne iyi gelir bilmiyorum

Şimdilik kendi haline bırak canım zaten inicek şişler. İlk bir ay cidden cok hızlı iniyo:) o an farkedemiyosun ama ilerleyen aylarda eski resimlere fln bakınca vay be diyosun:) evt ya burun insanı çok değiştiriyo cidden:) insallh su dönemler hemen gecer de son halini çabucak görürüz.:) ilk gunden beri merak ediyrm

Daha hassas oldugu için en ufak dokunus bile koca bir darbeymıs geliyo insana:) Ben uzanırken (nasıl becerdiysem artık) kolumu çarpmıştım hiçbişey olmadı ama

Aynen ben de altı ay sonra nasıl olacak çok merak ediyorum:)
Bana da herkes çok değiştin diyor ama olumlu anlamda mi bilmiyorum

Teşekkür ederim:)
Senin burnunla ilgili sorunun da düzelmiştir insallah
Rica ederım:)
Aslında bende durum aynı ama çevremde kimse farketmiyor bu sorunu. Anlatıyorum gösteriyorum ama farketmiyorlar. Çok küçük bir detay sanırım, bitek ben kafaya takıyorum. Bugün kuzenımle buluştum. En son burnum 1 buçuk aylıkken görmüştü beni. Görür görmez burnun çok değişmiş şişi inmiş iyice küçülmüş güzelleşmiş falan dedi. O kafaya taktığım yeri gösterdim farkedemedi bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…