Babası avukkati aramış para vermek istemiyormuş anlaşmalı yapalim dedi.uzlasma olmucak.gibiyorumları okumadım söyleyen var mı bilmiyorum ama
1 yıl dolmadan anlaşmalı boşanılmıyor diye biliyorum
biran önce davayı aç araba ev ne varsa da tedbir koydur satmasın
Tamam işte anlaşsanız bile 1 yılın dolmasını beklersinizBabası avukkati aramış para vermek istemiyormuş anlaşmalı yapalim dedi.uzlasma olmucak.gibi
Bn öyle olduğunu.dusunuyorum bu kadar sürede soguduguna goreKonu çok garip geldi sizi istemiyorsa niye evlenmiş 3 aylık evlilikte gözünüzün içine bakması lazım zorla mı evlendi sizle.
Çekişmeli olcak onun soyadını kullanmak istemiyorumTamam işte anlaşsanız bile 1 yılın dolmasını beklersiniz
Ne anlatıyon be abla be abiAynen dediğin gibi manyaklar kurtuldum aldıklarımi Alicam benim namusumu 2 paralık etti
Iki paralık olacak bi şey yok, boşanan insanlar iki paralık olmuyor. En az hasarla sıyrılıp kurtulmaya bak sen de artık.Aynen dediğin gibi manyaklar kurtuldum aldıklarımi Alicam benim namusumu 2 paralık etti
Iki paralık olacak bi şey yok, boşanan insanlar iki paralık olmuyor. En az hasarla sıyrılıp kurtulmaya bak sen de artık.
Seni anlatıyorum Avrupa yakası güzel diziydiNe anlatıyon be abla be abi
Kına yak dicen diye ödüm koptu.Seni anlatıyorum Avrupa yakası güzel diziydi
Ozmn kızmıştım o yüzden öyle dedim artık demem ilk bn değilim boşanmak için evlenmedim ama adamın niyet bozulmusKına yak dicen diye ödüm koptu.Namus falan geç o işleri. Herkes evlenip boşanabilir bunu yaşayan ne ilksin ne de son olacaksın
Buradan bile anlaşılmıştı aslında sevmediği, sen görmek istemedin sadece, insan illa ki hisseder sevilip sevilmediginiÇok haklısın hicbisey için çaba göstermedi o canımı çok sıktı bir gram bile sevgin yok niye evlendinki
Tabi herkez söyledi bn görmedim bn zamanla sevdim ama o gram kadar sevmemiş sevse duramazdi bide sürekli bosanalim dedi dava acamadi ne hikmetse bn actimBuradan bile anlaşılmıştı aslında sevmediği, sen görmek istemedin sadece, insan illa ki hisseder sevilip sevilmediginiYaşım geçiyor, evlenmem lazım, tekrar nişan atamam diyerek görmezden geldin her şeyi ama yaşanacağı varmış, henüz çok gençsin, derslerini al, önüne yoluna bak.
Aynen artık bitti davayı actimEvlenme demiştik kaç kere dinlemedin. Neyse ki zararın neresinden dönersen kârdır
Arabanın üzerine tedbir koydurun,satılınca borcunu düşüp parasıni ikiye bölün..kurtulmaya bakın 50,100 aramayın artık..mahkeme kocayı kusurlu bulursa belki fazla da alırsınız.. altınlar zaten sizin..3 ayda nasıl bu noktaya geldiniz kiHaziranda dugunum oldu.esimle tartıştık sehpafln. Kırdı küfür etti evi terkettim.bi kaç gun sonra eve gittim konuşmak için benden sogudunu babası böyle olmaz bosanin demis boşanmak istiyorum dedi.2 aydır evdeyim dava acamadi bn actim.babasi amcamın yanına gitmiş bosandiralim demis avukata para vermek istemiyoruz anlaşmalı olsun demiş.bizde araba aldık 500 bindi 400 bini bizden bizdendi hicbisey almadıkları için masraf çoktu 500 bin istedik babası avukatimizi.aramis oğlum.diyorki arabayı satalım borcumuzu kapatalim geri kalan parayida Paylasalim demiş kabul etmedik bn böyle bişey görmedim hala yuvayı düzeltme yerine adamın gözü bizim altinlarda amacı ne sizce
Iyi yaptın, çocuk yokken bitmesi hayrına olur.Tabi herkez söyledi bn görmedim bn zamanla sevdim ama o gram kadar sevmemiş sevse duramazdi bide sürekli bosanalim dedi dava acamadi ne hikmetse bn actim
cevabını kendin vermişsin aslındaHaziranda dugunum oldu.esimle tartıştık sehpafln. Kırdı küfür etti evi terkettim.bi kaç gun sonra eve gittim konuşmak için benden sogudunu babası böyle olmaz bosanin demis boşanmak istiyorum dedi.2 aydır evdeyim dava acamadi bn actim.babasi amcamın yanına gitmiş bosandiralim demis avukata para vermek istemiyoruz anlaşmalı olsun demiş.bizde araba aldık 500 bindi 400 bini bizden bizdendi hicbisey almadıkları için masraf çoktu 500 bin istedik babası avukatimizi.aramis oğlum.diyorki arabayı satalım borcumuzu kapatalim geri kalan parayida Paylasalim demiş kabul etmedik bn böyle bişey görmedim hala yuvayı düzeltme yerine adamın gözü bizim altinlarda amacı ne sizce
Sürekli kavga ediyorduk aArabanın üzerine tedbir koydurun,satılınca borcunu düşüp parasıni ikiye bölün..kurtulmaya bakın 50,100 aramayın artık..mahkeme kocayı kusurlu bulursa belki fazla da alırsınız.. altınlar zaten sizin..3 ayda nasıl bu noktaya geldiniz ki
2 ay oldu adamin umrumda değil yanlıs bir insanla beraberimIyi yaptın, çocuk yokken bitmesi hayrına olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?