3 ay oldu esimle.bosaniyoruz

yorumları okumadım söyleyen var mı bilmiyorum ama
1 yıl dolmadan anlaşmalı boşanılmıyor diye biliyorum
biran önce davayı aç araba ev ne varsa da tedbir koydur satmasın
Babası avukkati aramış para vermek istemiyormuş anlaşmalı yapalim dedi.uzlasma olmucak.gibi

Konu çok garip geldi sizi istemiyorsa niye evlenmiş 3 aylık evlilikte gözünüzün içine bakması lazım zorla mı evlendi sizle.
Bn öyle olduğunu.dusunuyorum bu kadar sürede soguduguna gore

Çok haklısın hicbisey için çaba göstermedi o canımı çok sıktı bir gram bile sevgin yok niye evlendinki

Kına yak dicen diye ödüm koptu. Namus falan geç o işleri. Herkes evlenip boşanabilir bunu yaşayan ne ilksin ne de son olacaksın
Ozmn kızmıştım o yüzden öyle dedim artık demem ilk bn değilim boşanmak için evlenmedim ama adamın niyet bozulmus

Çok haklısın hicbisey için çaba göstermedi o canımı çok sıktı bir gram bile sevgin yok niye evlendinki
Buradan bile anlaşılmıştı aslında sevmediği, sen görmek istemedin sadece, insan illa ki hisseder sevilip sevilmedigini Yaşım geçiyor, evlenmem lazım, tekrar nişan atamam diyerek görmezden geldin her şeyi ama yaşanacağı varmış, henüz çok gençsin, derslerini al, önüne yoluna bak.

Tabi herkez söyledi bn görmedim bn zamanla sevdim ama o gram kadar sevmemiş sevse duramazdi bide sürekli bosanalim dedi dava acamadi ne hikmetse bn actim

Arabanın üzerine tedbir koydurun,satılınca borcunu düşüp parasıni ikiye bölün..kurtulmaya bakın 50,100 aramayın artık..mahkeme kocayı kusurlu bulursa belki fazla da alırsınız.. altınlar zaten sizin..3 ayda nasıl bu noktaya geldiniz ki

cevabını kendin vermişsin aslında

Sürekli kavga ediyorduk a
Annemle atistiklar sürekli bn senin annen gibi değilim diyor olmuş babama bişey dedi sizden kimse gelmicek dedi senin ailen çok mu iyi dedim sehpa kirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…