3 ay oldu esimle.bosaniyoruz

Tedbir var utanmadan araba parasinin yarısını istiyor borç kapatcakmis

Dersimi aldım 3 ayda bunlara yapan sonra bana ne yapmaz

Sürekli kavga ediyorduk a
Annemle atistiklar sürekli bn senin annen gibi değilim diyor olmuş babama bişey dedi sizden kimse gelmicek dedi senin ailen çok mu iyi dedim sehpa kirdi
Sonra eve gittim konuşmak için babası bosanin demis bnden sogumus istemiyormuş

Sen bu konuyu acmamis miydin? Takilmis plak gibisin. Ayni konuyu acmazsan ayni mesajlari alintiliyorsun. Yuva derken? Valla sen akillanmazsin. Amaci ne sizce diyor ya

Ne garip ya mal mıymış laf olsun diye evlenilir mi çocuk oyuncağı mı bu
Öyle olmasa çabası olurdu geçenlerde çalıştığım yerden birisi markette gormus ciğer aliyormus onu görünce bakmış fln ciğer yemeye devam etsin

Ne kurtarması davayı actim

Babasına neymiş evlilik bu kavgada olur üzüntüden mutlulukta önemli olan her zor gunu atlatmak degilmidir esin seni seviyorsa baba karsima ben hallederim diyebilirdi oturup.bi konuşabildiniz mi acaba esinizleeve

Bikere konuşmaya gittim istemedi 3ay geçti aramadı bnde davami.actim

Bikere konuşmaya gittim istemedi 3ay geçti aramadı bnde davami.actim
Konularınızı takip ediyorum bu adam sizle niye evlendi hiç çözemedim.Sevgisi yok geçinmeye aile olmaya gönlü yok.Nişan atmış olmamak için evlendiniz sizin söyleminizden yola çıkıyorum.Kaza gibi düşünün geldi geçti çocuk olmadığı için yeniden bir hayat kurmanız bir nebze kolay.Bende boşandım inanın o eşyaları alsanız bile gördükçe kullanmak bile içinizden gelmiyor.Yeni olmasına rağmen hepsini değiştirdim ben.Eski eşim tekrar evlenip yine boşanmış bu tipler dikiş tutmaz.

Ayrıldıktan sonra arasada işim bitti onunla 2 ayda bnden soğuyup bni istemeyen biriyle yola çıkamam

Cok haklısın bn davami açtım

Konu çok garip geldi sizi istemiyorsa niye evlenmiş 3 aylık evlilikte gözünüzün içine bakması lazım zorla mı evlendi sizle.
Zaten öğrendim ki engeli varmış isede raporla girmis

Demekki sevmemiş

Çekişmeli boşan bence anlaşmalıda belliki hakkınızı vermeyecek arabayı vermeyi kabul ediyorsa anlaşmalı boşanırdım ben olsam etmiyorsa hayır.
Direk çekişmeliye dondu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…