Tedbir var utanmadan araba parasinin yarısını istiyor borç kapatcakmisArabanın üzerine tedbir koydurun,satılınca borcunu düşüp parasıni ikiye bölün..kurtulmaya bakın 50,100 aramayın artık..mahkeme kocayı kusurlu bulursa belki fazla da alırsınız.. altınlar zaten sizin..3 ayda nasıl bu noktaya geldiniz ki
Dersimi aldım 3 ayda bunlara yapan sonra bana ne yapmazBuradan bile anlaşılmıştı aslında sevmediği, sen görmek istemedin sadece, insan illa ki hisseder sevilip sevilmediginiYaşım geçiyor, evlenmem lazım, tekrar nişan atamam diyerek görmezden geldin her şeyi ama yaşanacağı varmış, henüz çok gençsin, derslerini al, önüne yoluna bak.
Zorla evlenmişKonu çok garip geldi sizi istemiyorsa niye evlenmiş 3 aylık evlilikte gözünüzün içine bakması lazım zorla mı evlendi sizle.
Sonra eve gittim konuşmak için babası bosanin demis bnden sogumus istemiyormuşSürekli kavga ediyorduk a
Annemle atistiklar sürekli bn senin annen gibi değilim diyor olmuş babama bişey dedi sizden kimse gelmicek dedi senin ailen çok mu iyi dedim sehpa kirdi
Ne garip ya mal mıymış laf olsun diye evlenilir mi çocuk oyuncağı mı buZorla evlenmiş
Haziranda dugunum oldu.esimle tartıştık sehpafln. Kırdı küfür etti evi terkettim.bi kaç gun sonra eve gittim konuşmak için benden sogudunu babası böyle olmaz bosanin demis boşanmak istiyorum dedi.2 aydır evdeyim dava acamadi bn actim.babasi amcamın yanına gitmiş bosandiralim demis avukata para vermek istemiyoruz anlaşmalı olsun demiş.bizde araba aldık 500 bindi 400 bini bizden bizdendi hicbisey almadıkları için masraf çoktu 500 bin istedik babası avukatimizi.aramis oğlum.diyorki arabayı satalım borcumuzu kapatalim geri kalan parayida Paylasalim demiş kabul etmedik bn böyle bişey görmedim hala yuvayı düzeltme yerine adamın gözü bizim altinlarda amacı ne sizce
Öyle olmasa çabası olurdu geçenlerde çalıştığım yerden birisi markette gormus ciğer aliyormus onu görünce bakmış fln ciğer yemeye devam etsinNe garip ya mal mıymış laf olsun diye evlenilir mi çocuk oyuncağı mı bu
Ne kurtarması davayı actimSanırım siz bi ihtimal de olsa işi zora sokup evliliğini kurtarma çabası mı var acaba diye mi soruyorsunuz bize, amacı ne diye
Maddi manevi yüklü tazminatlar ve nafaka isteyin her şeyi isteyin fazla fazla isteyin ki onlar da sizin öncesinde uygun bulduğunuza anlaşma protokolüne razı gelsinler diyeceğim ama açtınız sanırım davanızı umarım kusur oranı yükseltilmiş bir dilekçedir .
1 yıl dolmadan nasıl anlaşmalı boşanacaksınız bu arada
Babasına neymiş evlilik bu kavgada olur üzüntüden mutlulukta önemli olan her zor gunu atlatmak degilmidir esin seni seviyorsa baba karsima ben hallederim diyebilirdi oturup.bi konuşabildiniz mi acaba esinizleeve
Konularınızı takip ediyorum bu adam sizle niye evlendi hiç çözemedim.Sevgisi yok geçinmeye aile olmaya gönlü yok.Nişan atmış olmamak için evlendiniz sizin söyleminizden yola çıkıyorum.Kaza gibi düşünün geldi geçti çocuk olmadığı için yeniden bir hayat kurmanız bir nebze kolay.Bende boşandım inanın o eşyaları alsanız bile gördükçe kullanmak bile içinizden gelmiyor.Yeni olmasına rağmen hepsini değiştirdim ben.Eski eşim tekrar evlenip yine boşanmış bu tipler dikiş tutmaz.Bikere konuşmaya gittim istemedi 3ay geçti aramadı bnde davami.actim
Hemde ne asalak benim için bitti davayida ilk bn actimİşin açığı asalak bir adam var ortada donmeyin.
Ayrıldıktan sonra arasada işim bitti onunla 2 ayda bnden soğuyup bni istemeyen biriyle yola çıkamamKonularınızı takip ediyorum bu adam sizle niye evlendi hiç çözemedim.Sevgisi yok geçinmeye aile olmaya gönlü yok.Nişan atmış olmamak için evlendiniz sizin söyleminizden yola çıkıyorum.Kaza gibi düşünün geldi geçti çocuk olmadığı için yeniden bir hayat kurmanız bir nebze kolay.Bende boşandım inanın o eşyaları alsanız bile gördükçe kullanmak bile içinizden gelmiyor.Yeni olmasına rağmen hepsini değiştirdim ben.Eski eşim tekrar evlenip yine boşanmış bu tipler dikiş tutmaz.
3332 mi yaşınız konudan bağımsız
Cok haklısın bn davami açtımBu nasıl bir baba? Ne karışıyormuş gerizekali? Valla benim kayınbabam boşanın diye oğlunun aklına girse bir dakika durmam herkesin ağzına eder çıkar giderim o evden, bir kuruşda paylaşmam.
Ya tartıştığınız konu gerçekten kabul edilecek türden bir şey değil, yada eski eşin dahil bütün ailesi ruh hastası piskopat. Kaç kurtul
Zaten öğrendim ki engeli varmış isede raporla girmisKonu çok garip geldi sizi istemiyorsa niye evlenmiş 3 aylık evlilikte gözünüzün içine bakması lazım zorla mı evlendi sizle.
Bnde buna kızıyorum 3 aydır ortada yok oyuncak etti ses yok bn açtım.davayiNe garip ya mal mıymış laf olsun diye evlenilir mi çocuk oyuncağı mı bu
Demekki sevmemişBaşlarım senin arabana de. Verme hicbisey altınlar senin hakkın zaten altınlarını al senin hicbiseyini istemiyorum de. Seni istemeyen birini isteme. Ne diye evlendiniz acaba . Sözüm sana değil soğudum diyen eşine 3 ayda nasıl soğur bi insan bunu sorgulamak gerek
Bnm parami yemek istedi yiyemediEsinin ailesi bozmus sizin isi artik ne islerine gelmediyse ...
Direk çekişmeliye donduÇekişmeli boşan bence anlaşmalıda belliki hakkınızı vermeyecek arabayı vermeyi kabul ediyorsa anlaşmalı boşanırdım ben olsam etmiyorsa hayır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?