3 aylık bebeğim ile boşanma

ne bilim cnm cok yakın bir akrabam. Karı koca hacılar ama yemedikleri alt kalmadı gelinlerine yaptıklarını biliyorum.her namaz kılan doğrudur denilmiyor maalesef.eşinizle bu kadar iyi olup msj yüzünden böle kötü olmanız bana mantıksız geliyor

Eşiniz de ne kinci bir insanmış, sanki aldattınız falan da…boşanma sebebi olamayacak kadar basit bir konu bu, evlilik çocuk oyuncağı değil…1 ay konuşmasaydı icabında çok içerlediyse ama boşanmak nedir yani ? Hiç bebeğini de mi düşünmüyor, gerçi sizi o kadar üzmüş ki sütünüz bile kesilmiş… bence daha fazla bir tarafını kaldırmayın, maddi bir bağımlılığınız da yok…olan küçük bebeğe oldu yazık…

Acaba depresyona filan mı girdi sizin bu olaydan bağımsız olarak, belki ciddi bir durum vardır konuşma imkanınız olmaz mı?

Herkesin anasi babasi ailesi kendine kiymetli. Herkes herkese neler söylüyor . Gelin kaynanayi kaynana gelini sevmez sevmekte zorunda değil ama saygı duyacak iki tarafinda canciger kuzu sarmasına olmasina gerek yok. Bence bu gibj sorunlar boşanma sebebi olamaz. Baska sebepler mi var? dost acı söyler kendinizi bi tartin bakiminizi mi eksik ettiniz eşinize olan saygınızı sevginizi mi yitirdiniz moralman iyi değil misiniz lohuslalik psikolojisinden cikamadiniz mi eksiği kendinizde bi arayın neyi nerede yanlış yaptınız ... Danışmana gidin yalnız gidin gelmezse bile elimden geleni yaptım da yıkıldı deyin hic değilse icin rahat olsun en azindan.. moralini yüksek tut..

O da doğru kimseden emin olamam

İnanın çok düşündüm bakımlı biriyimdir eşim için değil kendim için özbakımımı ihmal etmem hamileliğimde toplam 7 kilo aldım eşime ilgim hiç eksilmedi zaten bu olaylardan bir kaç gün öncesine kadar attığı mesajlarda kurban olurum ben size diyordu çok hızlı değişti herşey
Ben kendim psikoloğa gittim ama tek başıma evliliğimiz için bş etkisi olmadı

Kafası karışmış yada birileri kulağına ufurmus belliki sevgi mesajları attiysa .. düzelir bence .. kaynana ile hic konuştunuz mu bosanacaginizi.

ya gerçekten böyle saçma sapan şeylerden evliliği bitirmek çok üzücü. bence siz kocanızı seviyorsunuz aslında sizde bi çare arıyorsunuz. yani boşanma sebebiniz gerçekten hiç olacak bişey değil her evlilikte aile ile ilgili sıkıntılar oluyo, dediğim gibi eşinizin bir sıkıntısı var ikna olsa keşke beraber gitseniz bir psikoloğa

Kafası karışmış yada birileri kulağına ufurmus belliki sevgi mesajları attiysa .. düzelir bence .. kaynana ile hic konuştunuz mu bosanacaginizi.
Mümkün gibi durmuyor şu aşamada düzelse şimdiye kadar düzelirdi bir anda sevgisi bitse diyorum sevgi de bu kadar çabuk bitebilen bişey mi bilmiyorum ki.
Evet kayınvalidem ile konuştuk biraz onlar sebebe hiç takılmadı bundan sonra ne olacak diye düşünüyorlar torunumuzu nasıl görücez derdindeler biraz ağlıyorlar sürekli

Seviyorum maalesef keşke sevgim bitse ama olmadı henüz aklıma gelen tüm çareler tükendi evlilik anlayışım böyle değil benim çok saçma geliyor o yüzden sağlam temellere kurulmuş bir evlilik zannederdim her sorunu çözebileceğimizi düşünürdüm

Saka gibi adam. Aslinda boyle bi adamdan kurtuluyor olmaniz bi yandan iyi ama yine de insan yediremiyor. Aldatmassiniz, isinizde gucunuzde bi kadinsiniz. Ustelik o donem hamileymissiniz. Neyi atlatamamis anlamiyorum. Kendi kiz kardesi ablasi yok mu ? Onlar hic mi ailesi veya arkadaslariyla esinin ailesinden dert yanmiyor. Bunun kadar dogal bisey var mi ? Daha gecen gun arladasima kendi oz annemin yanlislarini tek tek anlattim. E oz annemizle olan sorunu bile arkadasimizla paylasiyorken, kv ile yasanan sorunu veya kirginligi paylasmanin nesi anormal. Su an dusunuyorum benim esim de okusa sinirlenir bana kizar ama yani bosanmaya kadar gitmeyi cidden aklim almiyor. Evlilik kurumu bu kadar basit bi sebepten bitemez. Ailesi esinize bi dur ne bosanmasi demedi mi ? Bu sebepten 3 aylik cocugun ayri anne baba da mi yasayacak demedi mi ? Yani cidden ben bile burada sinirlendim... su esinizi tanisam gider hey ne sacmaliyosun sen derdim !

Yuvanın duzelmesi taraftari değiller mi

Evet yediremiyorum kendime nasıl haketmiş olabilirim bunu diyorum. Anlatırdım kendi ailemi de anlatırdım. İki yıl çabaladık çocuğumuz olsun diye kendisi çok istedi tam hamile kaldım cinsiyeti yeni öğrenmiştik bu sorunlar başladı. Bizden iki yaş küçük kız kardeşi var biliyor musunuz evli şimdi o da hamile iki yıldır hepimizin içinde hem eşine hem eşinin ailesine demediğini bırakmıyor ama çocuk el üstünde tutuyor onu. Söylendiğinde kardeşinde aynısını yapıyor dediğinde onlar yapar ama sen nasıl yaptın sen bambaşkaydın diyor

Demişler ama eşim demiş ki içimde ne yaşadığımı ben bilirim olayı o kadar dramatize ediyor ki gören duyan aldattım zanneder

Yaptim bi hata bu ayrilmamiza bi sebep olmasin diyin dicem de cidden ben bile yediremiyorken Allah sizin yardimciniz olsun. Hamileliginizde ve lohusaliginizda size neler yasatmis.. su an tum ilgi alakanizi bebeginize vermek varken, burada bebeginiz icin bilgilenmek amacli giris yapmaniz gerekirken esim benden bu sebep icin bosaniyor diye konu aciyorsunuz. O adam bin pisman olacak. Demedi demeyin..

O kadar çok isterim ki pişman olmasını acı çekmesini üzülmesini. Geri barışmak için değil affedemem onu sanırım ama içim soğur diye istiyorum bunu. Kardeşinin bebeği ile benim bebeğim aynı yaşta aynı cinsiyetteler. Kardeşi birkaç ay sonra doğum yapacak. O çocuğu babası ile gördüğünde babası ile paylaşımlarına şahit olduğunda çocuk babacım dediğinde çocuğun en önemli anlarına şahit olduklarında bayramlarda o çocuk onların yanındayken kendi çocuğuna uzak olması onu yaralamayacak mı çok merak ediyorum

kesinlikle o cocuk anne babasina sarilip sizi cok seviyorum dediginde ici paramparca olsun. Buyuk konusmak istemem hayat insani ne hale getirir bilemem ama ben yerinizde olsam gururumu bu denli incitmis bi adama bi sans daha vermezdim. Sanirim calisiyorsunuz da umarim iyi bi isiniz geliriniz de vardir. Aileniz de manevi destek olsun size o esiniz olacak adam mahfolsun kahrindan.

bende şans vermeyi düşünmüyorum bu süreçte kendimi iyice hazırlıyorum boşanmaya. Devlet memuruyum çok şükür maddi manevi bi sıkıntım yok ailemde destek tek eksiğimiz o olacak hayatımızda o da bi eksiklik sayılır mı bilmiyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…