3 aylık bebek ve tatil

Öyle sıkıntı olmaz bebeğin durumuna göre hareket edebiliriz diye düşünüyorum bebek dostu bir otel arasam daha iyi olur gibi :))

Park yatak isteyeceksiniz.
Bebek dostu oteller var, tercihiniz onlardan yana olmalı.
Bu bebek dostunun içine odaya isterseniz bebek yıkama küveti de geliyor.
Velev ki mama kullanıyor, o cihazlar da sağlanır.

Aynı zamanda mümkünse otel seçerken yapı itibari ile dikey değil yatay yayılan, her şeye bebek arabası ile sorunsuz ulaşabileceğiniz bir merkez olmalı.

Aslında çok rahat geçen aileler var tatilini sanırım çoçuk cok etkili huyu yanı

Evet kesinlikle bebek dostu otel istiyorum bakmaya başladım şimdiden Antalya düşünüyoruz ama antalyanın neresi olduğuna karar veremedik şuan

Evet kesinlikle bebek dostu otel istiyorum bakmaya başladım şimdiden Antalya düşünüyoruz ama antalyanın neresi olduğuna karar veremedik şuan
O dönemde gidebileceğiniz 2 seçenek var belek ve side.
İkisi de deniz suyu sıcaklığı ve hava olarak ekimde daha iyidir.
Aslında ekim yerine eylül sonu da düşünebilirsiniz.
Biz bi sene 25 eylülde gitmiştik belek’e ve odaya ufo istedim, oğlum 2 buçuk aylıktı.
Denize girmek imkansızdı çok soğuktu ama oğlumu soktum doktor önerisiyle.

Yani tarihi biraz öne çekmek avantajınıza olur, her sene eylül ekim döneminde gittiğimden eylül 15 20 süper tarihlerdir, iyi biliyorum.

Biz ilk tatilimize 6 aylıkken çıktık. Bizimki sakin bir bebek yolda genelde uyudu zaten. Akşamları da erken uyur düzeni çok bozulmasın diye balkonda falan takıldıkama yine de çok güzeldi..
Bebeğe ve biraz da size bağlı.. sakin bir bebiş olursa rahat edersiniz zaten diğer türlü de sizin sakin olmanız gerek stres yapmadan eşinizle iş birliği yaparsanız sıkıntı olmaz.. her türlü kafa dağıtırsınız. Çünkü o aylarda değişiklik çok iyi geliyor insana.. sağlıkla kucağınıza alın..

3 aylık bebeğin tek sıkıntısı gazdır o da yoksa bence çok güzel olur emzirme odasına geçip hemen emzirebilir sin

Eğer knedi aracinla gidiyorsan daha rahat tabi

Tren ve otobüste emzirmek biraz sıkıntı veriyordu bana ama çok yolculuk ettim ben çocuklarla

Hiç katılmıyorum şahsen
Ben ilk üç hatta 5 ayı hatırlamak bile istemiyorum.
benım kızım bır yasına kadar hem kolık hem reflu hem gobek fıtıgıydı cok zor bır bebektı amıplı dızanterı de gecırdı 1 yasına kadar hergun hastanelık olurduk aglamaktan nefesı kesılırdı gobek fıtıgı oldu gobegınden kan geldı sureklı aglamasından
ama bebekken hersey daha kolaymıs
emzırıyorsun altını degıstırıyorsun gaz cıkarıyorsun bu dongude

buyudukce ısler degısıyor sorumluluk daha fazla artıyor daha cok guc sarfedıyorsun
kızım suan 4 yasında
bebekken ne kolaymıs dıyorum

Yok valla, 3 buçuk yaşında.
İlk 1 seneyi hafızamdan sildim.
Kucak kucak, ağlama, sinir krizi, yürümüyor sürekli yapışık off.
Keza benimki de ağlamaktan göbek fıtıklı, reflülü uyumaz etmez sürekli hasta bir bebekti.
Hiçbir problemimiz düzelmedi ama, kendi kendine 10 dk oynuyor ve yürüyor ya buna şükür diyorum
Şimdiki tatillerimizde en azından kumdan kale yapıyor, o zamanlar bırakın deniz görmeyi garsonlar çalışanlar halimize acır bize verin biraz gezdirelim yazık size derlerdi

Bana da hep öyle dediler. Yürümeye başlasın yorgunluktan öleceksin vs. Hiç de öyle olmadı. Düzene girdi her şey. Zaten zor bir bebek değildi, uyku problemi hariç bir sorunu olmadı ama ben ne yapacağımı bilemez bir haldeydim. Sürekli alt değiştir emzir, biberon ver.
Şimdi tam 1 yaşında, 2 aydır yürüyor. Hayat daha eğlenceli, daha çok geziyorum. Hala uykusu sorun ama ne istediğini anlıyor iletişim kurabiliyorum.
8 aylıkken tatile gittik, denizden nefret eden ben her gün denizdeydim.

23günlükken gittik aynı mesafe gidiş ucakla dönüş arabayla
Valla anneye tatil olmuyor onu bilin
Ve yol on saatse normalde 13-14saate cıkıyor
Malum altına yapıcak vs

Kizimla ilk tatilimizi 9 aylikken yaptik henuz yurumuyor ve emeklemiyordu..
İnanilmaz keyifli bir tatildi.
2. tatilimizi 14. aylikken yaptik yeni yeni yurumye baslamisti inanilmaz yorucu geçti.
son tatilimizi 20 aylikken yaptik 2 yaş sendromunun dibini yaşaiyirduk rezalet gecti.

demem o ki 3 aylik bebekle tatil en güzeli

Kesinlikle dikkate alacağım Eylül sonu iyidir dediğiniz gibi bende Belek düşündüm bide gezilecek yerler doğal güzellikler beleğe yakın diye biliyorum yanlış bilmiyorsam

Teşekkür ederim bende bize iyi geleceğini düşünüyorum deneyim olur bizede diye düşündük :)) inş herşey güzel olur sağlıkla kucağıma aliyimde

Kendi araçımız bende sorun olacağını düşünmüyorum benim tek korkum geçenin bir vakti cok ağlarmı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…