- 30 Haziran 2019
- 836
- 478
- 18
- 35
- Konu Sahibi Canan_mehtap
-
Bebek küçükken tatil daha kolay oluyor kesinlikle.
Ben ilk gittiğimiz tatilde daha rahat etmiştim. Sonrasına iki yaşta gittiğimde daha çok yoruldum.
Emzirip uyutuyordum bazen de arabasında uyuyordu biz de sohbet ederdik.
ağlarsa ağlar
yani gece evde de ağlıyor
bebeğin ağlıyor git otelimizden demezler ki
rahat edip etmeme sizin tatil anlayışınıza bağlı
hiç gece diskoda zaman geçirmedim o nedenle bebenin erken yatması sıkıntı değil nöbetleşe bekledik gidip yedik içtik vs ama bazıları eşi ile ayrılmak istemiyor vs
örneğin ben ilk tatilde uyutup eşime bıraktım o odada çocuk baktı ben denize girdim
uyandı ben emzirdim vs o girdi biraz çocuğu denize soktuk akşam da onu uyutup biz de oturduk
Park yatak isteyeceksiniz.Onları göze aldık değişiklik olur diye düşündük Bide Ekim başı gibi ğideceğimiz icin güzel otellerde indirimli oluyor şakın olur die düşündük beşik olayı nasıl olur onu düşünüyorum şuan
Gitmeden once gidilir ya ne var kucücuk bebek okadar da degil hem alissinlar bize uyum saglasinlar bir sekilde hallederim cok sıkıldım yeterki tatile cikayim denilip gidilince bir günde tövbeler olsun birdaha bebekle yola cikarsam denilen birsey cocuklu tatil.. Denedim yasadim tövbe ettim. Haa akillandim mi hayir seneye yine tatile cikmayi istiyorum. Antalya ya 3 saatlik uzakliktayiz 5 saatte vardik tatilimiz cocugun hastalanmasiyla bir gun sürdu ertesi gun eve döndük..
Park yatak isteyeceksiniz.
Bebek dostu oteller var, tercihiniz onlardan yana olmalı.
Bu bebek dostunun içine odaya isterseniz bebek yıkama küveti de geliyor.
Velev ki mama kullanıyor, o cihazlar da sağlanır.
Aynı zamanda mümkünse otel seçerken yapı itibari ile dikey değil yatay yayılan, her şeye bebek arabası ile sorunsuz ulaşabileceğiniz bir merkez olmalı.
Hiç katılmıyorum şahsenbebekken daha kolay bence buyudukce hersey zorlasıyor
O dönemde gidebileceğiniz 2 seçenek var belek ve side.Evet kesinlikle bebek dostu otel istiyorum bakmaya başladım şimdiden Antalya düşünüyoruz ama antalyanın neresi olduğuna karar veremedik şuan
benım kızım bır yasına kadar hem kolık hem reflu hem gobek fıtıgıydı cok zor bır bebektı amıplı dızanterı de gecırdı 1 yasına kadar hergun hastanelık olurduk aglamaktan nefesı kesılırdı gobek fıtıgı oldu gobegınden kan geldı sureklı aglamasındanHiç katılmıyorum şahsen
Ben ilk üç hatta 5 ayı hatırlamak bile istemiyorum.
Yok valla, 3 buçuk yaşında.benım kızım bır yasına kadar hem kolık hem reflu hem gobek fıtıgıydı cok zor bır bebektı amıplı dızanterı de gecırdı 1 yasına kadar hergun hastanelık olurduk aglamaktan nefesı kesılırdı gobek fıtıgı oldu gobegınden kan geldı sureklı aglamasından
ama bebekken hersey daha kolaymıs
emzırıyorsun altını degıstırıyorsun gaz cıkarıyorsun bu dongude
buyudukce ısler degısıyor sorumluluk daha fazla artıyor daha cok guc sarfedıyorsun
kızım suan 4 yasında
bebekken ne kolaymıs dıyorum
Anaaam Allah seni emiKendisi daha doğmadı karnımda canimönümüzdeki yıla plan yapıyorum
Bana da hep öyle dediler. Yürümeye başlasın yorgunluktan öleceksin vs. Hiç de öyle olmadı. Düzene girdi her şey. Zaten zor bir bebek değildi, uyku problemi hariç bir sorunu olmadı ama ben ne yapacağımı bilemez bir haldeydim. Sürekli alt değiştir emzir, biberon ver.benım kızım bır yasına kadar hem kolık hem reflu hem gobek fıtıgıydı cok zor bır bebektı amıplı dızanterı de gecırdı 1 yasına kadar hergun hastanelık olurduk aglamaktan nefesı kesılırdı gobek fıtıgı oldu gobegınden kan geldı sureklı aglamasından
ama bebekken hersey daha kolaymıs
emzırıyorsun altını degıstırıyorsun gaz cıkarıyorsun bu dongude
buyudukce ısler degısıyor sorumluluk daha fazla artıyor daha cok guc sarfedıyorsun
kızım suan 4 yasında
bebekken ne kolaymıs dıyorum
Ayrıca kitapçılara bayılıyor ve bugin doğum günü. Şu an bir kitapçı turu yapacağız ve istediği kitabı alacağım
Kesinlikle dikkate alacağım Eylül sonu iyidir dediğiniz gibi bende Belek düşündüm bide gezilecek yerler doğal güzellikler beleğe yakın diye biliyorum yanlış bilmiyorsamO dönemde gidebileceğiniz 2 seçenek var belek ve side.
İkisi de deniz suyu sıcaklığı ve hava olarak ekimde daha iyidir.
Aslında ekim yerine eylül sonu da düşünebilirsiniz.
Biz bi sene 25 eylülde gitmiştik belek’e ve odaya ufo istedim, oğlum 2 buçuk aylıktı.
Denize girmek imkansızdı çok soğuktu ama oğlumu soktum doktor önerisiyle.
Yani tarihi biraz öne çekmek avantajınıza olur, her sene eylül ekim döneminde gittiğimden eylül 15 20 süper tarihlerdir, iyi biliyorum.
Biz ilk tatilimize 6 aylıkken çıktık. Bizimki sakin bir bebek yolda genelde uyudu zaten. Akşamları da erken uyur düzeni çok bozulmasın diye balkonda falan takıldıkama yine de çok güzeldi..
Bebeğe ve biraz da size bağlı.. sakin bir bebiş olursa rahat edersiniz zaten diğer türlü de sizin sakin olmanız gerek stres yapmadan eşinizle iş birliği yaparsanız sıkıntı olmaz.. her türlü kafa dağıtırsınız. Çünkü o aylarda değişiklik çok iyi geliyor insana.. sağlıkla kucağınıza alın..
3 aylık bebeğin tek sıkıntısı gazdır o da yoksa bence çok güzel olur emzirme odasına geçip hemen emzirebilir sin
Eğer knedi aracinla gidiyorsan daha rahat tabi
Tren ve otobüste emzirmek biraz sıkıntı veriyordu bana ama çok yolculuk ettim ben çocuklarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?