3 aylık evliliğim bitiyor, hayalkırıklığı içerisindeyim..

Imza atıyorum altına. Çok hakli bir yorum.

"Iyi misin diye sormadin" mesajının anlaşılır bir tarafı yok.
"Krediyi halledelim" mesajı tam bir bahane.
Bunları erkekler anlamıyor mu sanıyorsunuz.
 
Ee iyi de siz zaten sen haklısın mesajını vermişsiniz ki sonra mesaj atarak, ilgi dilenerek. Niye kendini haksız bulsun. Birisine siz sözel şiddet uyguluyorsanız o da size bunu uygulayabilir, burada şartlar eşittir ama kendinden fiziken güçsüz birini itip kakmak orantısız güç uygulamak ezikliktir, ahlaksızdır. ne demek ikiniz de haksızsınız o zaman dayak yiyebilirsiniz ya.

Ayrıca gerçekten cahillikten daha kötü şey varsa yarı cahillik, hani tam cahil en azından o konu hakkına konuşamıyor da, bildiğin 2 orda burda duyduğundan, okuduğundan, narsist tanısını ortaya fışkırtan tiplerden gına geldi.
 
Konu sahibi nerde ki? Bence barıştı. Surda bosaniyorum diye konu acip- gerçekten de boşanma gerektiren konular- boşanan yüzde kaçtır ki? Belki en iyi ihtimalle 10.
Bu mesajı görüp belki güncelleme yapar
 
Bugün itekleyen yarın tokat atar, "alt tarafı bi tokat, dövdüm mü sanki" der.
Daha sonra yüzünüzü gözünüzü morartir "ne var, öldürmedik ya" der.
Siz de düşürüldüğü için evi terk eden kadından, kulak zarı patladığı halde "aslında ben biraz çenemi tutsam böyle yapmaz, iyiyken çok iyi ama ben kışkırttım hak ettim" diyen kadına dönüşürsünüz. Çünkü şiddet böyle bir şey. Bazı eşiklerin hiçbir zaman geçilmemesi gerekir.
Bir defa şans vermişsiniz zaten, daha beterini yapmış. Böyle adamlar düzelmez.
 
Daha cicim aylarinda böyle yaparsa yıl gecince kimbilir neler yapar
 
Bende sizinle birebir aynı durumdayım şu anda çok canım yanıyor daha üç aylık evliyim en mutlu olmam gereken zamanlarda karakola gittik darp raporu aldık hep öfkeyle hareket ettik hep ailesi yüzünden bu duruma geldik ama ben evliliğimi kurtarmak istiyorum siz nasıl toparladınız
 
Dört aylık evliyim ailesi yüzünden hep bi sorun en son büyük bi kavga sonucu evden ayrıldım şehir dışına çıktım o da ailesinde kalıyor iletişim sıfır hiç aramadım sormadım beni sosyal medya hesaplarından çıkarmış çocuk gibi biz evliyiz ya evli. Wp tan da önce engelledi hiç umursamadım sonra kaldırdı napcaz bilmiyorum. Boşanma davası da açmadı. Pişman olsun istiyorum artık ailesine karşı bi duruş gösterebilsin istiyorum onu çok seviyorum ama aynı şeyleri yasamak istemiyorum
 
Lutfen tek basınıza gorusmeye gitmeyin Allah muhafaza bilemezsiniz aniden cinnet gecirebilir

Edit:hortlatmayın şu konuları yahu
 
Bence biraz zamana bırakın sizin değerinizi anlayacağını düşünüyorum çünkü sizde kötü sözler söylemişsiniz
 
Yanı şuan ben bu olayi cozemiyorum. Siz de onu ittiniz mi. Eger oyleyse bu tek tarafli bir siddet olmuyor. 3 aylik evlilik bitirmek bilemiyorum. Şiddet asla olamaz bir evlilik te kesinlikle ama ne denir bilemedim.
 
hep ailesi yüzünden bu duruma geldik
hayir ailesi yuzunden bu duruma gelmediniz. Kocanizin karakteri oturmamis oldugu icin bu haldesiniz. Eger ayaklari yere basan duzgun bir adam olsaydi ailesinin hic bir etkisi olamazdi. Bosu bosuna baska suclular aramayin. Evliliginizi bu hale getiren esiniz.
 
Eşinin ki fiziksel şiddet ama senin ona karşı tavrında psikolojik şiddet. Kedinin kuyruğuna basıp seni tırmalamasından rahatsız olamazsın.
 
toparlayamadım gene bir sözlü kavga anında sinir krizi geçirdi koltuğa itmekten daha beter şeyler yaptı şiddetin derecesi arttı ben de çok kötüyüm avukata gideceğim
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…